Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Απαγόρευση εξόδου από το σπίτι / βγαίνεις μόνο για λόγους υγείας, για αυστηρά δικαιολογημένους λόγους τέλος πάντων.. 

177 σελίδα .. Τα πολυ δύσκολα έρχονται απο τις επόμενες 7/10 μερες και μετά ..

Για πες! Εδώ που φτάσαμε δεν μας προετοιμάζεις κιόλας; 🙂

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rizogalos είπε

Παιδιά σήμερα Πτολεμαΐδα εχουν κλείσει τα πάντα σχεδόν. Έχει αρχίσει να με πιάνει κατάθλιψη. Τι γίνετε ρε σεις? Τελικά κάτι δεν πάει καλά όντως...

Διαβασε τελευταιες 20 σελιδες

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rizogalos είπε

Παιδιά σήμερα Πτολεμαΐδα εχουν κλείσει τα πάντα σχεδόν. Έχει αρχίσει να με πιάνει κατάθλιψη. Τι γίνετε ρε σεις? Τελικά κάτι δεν πάει καλά όντως...

Όχι ρε συ, κάθε χρόνο με τη γρίπη τα ίδια γίνονται :D

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Εχεις καταλαβει οτι στην Κινα τους χτιζανε ζωντανους μεσα στα σπιτια τους; Οτι εχουν φυλακισει αρκετους που παραβιασαν την καραντινα;

Ότι γινόταν και πριν τον κορονοΪό δηλαδή στη Κίνα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aekoupoli είπε

Διαβασε τελευταιες 20 σελιδες

Διαβάζω ρε μην αγριεύεις 

1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Όχι ρε συ, κάθε χρόνο με τη γρίπη τα ίδια γίνονται :D

Χαχα όχι ρε φέτος πάρα πήγε το αστειο 😁

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Όχι απεριόριστη ρε συ αλλά λίγα παραπάνω...τώρα που δεν τα έχουν ζητήσει όλοι...και να ρωτήσω ρε παιδιά, οκ αυτό το φάρμακο αν έχει όντως αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να "ανοίξει" ο τρόπος κατασκευής του να δοθεί η δυνατότητα στις φαρμακοβιομηχανίες των διαφόρων κρατών να το παρασκευάσουν; Τόσο βλάκας είμαι εγώ που το σκέφτομαι έτσι; Είναι ίσως η μεγαλύτερη πανδημία στην πρόσφατη ιστορία της ανθρωπότητας δεν μιλάμε για κανονικότητα... 

Λογικά το σκέφτεσαι, δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα αυτό όμως. Μακάρι να είναι κάπως έτσι.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rizogalos είπε

Φιλε υγεία να υπάρχει και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.. Με τα απίστευτα λάθη που έγιναν στα νοσοκομεία της περιοχής μας (κοζάνη μένω) να λέμε πάλι καλά αν αποφύγουμε τα χειρότερα.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

αυτα που άκουσα τωρα απο τον γιατρο στο σκαι δεν ηταν καθόλου καλα....

Ασθενής 64 χωρίς άλλα νοσήματα είναι με βαριά πνευμονία...Κάποιοι λέει είτε είναι απολύτως υγιείς είτε όχι υποτροπιάζουν άσχημα.  

Mα το 64 από μόνο του δίνει 3,5 πιθανότητα ΘΑΝΑΤΟΥ, άρα μεγάλη πιθανότητα να φάει πνευμονία και να τη σκαπουλάρει.

Δεν είπαμε ότι δε θα πεθάνει ΚΑΝΕΙΣ κάτω των 70, απλά είπαμε ότι θα είναι ελάχιστοι.

Τελοσπάντων, καλή ανάρρωση στον άνθρωπο, είναι τυχεροί όσοι αρρωσταίνουν πρώτοι τώρα, γιατί θα έχουν την άνεση να πάρουν την ιατρική φροντίδα που θα οδηγήσει στη βέλτιστη έκβαση.

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Rizogalos είπε

οπως ειπα λιγο πολυ σιγα σιγα την παιρνει χαμπαρι ο ελληνας

πρεπει να πεσει το συμπαν πρωτα

(φιλικα το λεω οχι για σενα μονο  μεταξυ σοβαρου και αστειου μη παρεξηγηθεις)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gas83 είπε

οπως ειπα λιγο πολυ σιγα σιγα την παιρνει χαμπαρι ο ελληνας

πρεπει να πεσει το συμπαν πρωτα

(φιλικα το λεω οχι για σενα μονο  μεταξυ σοβαρου και αστειου μη παρεξηγηθεις)

Δεν παρεξηγούμε μεγάλε με τίποτα χάχα απλά όντως δεν το είχα πάρει τόσο σοβαρά να σου πω την αλήθεια 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Εχεις καταλαβει οτι στην Κινα τους χτιζανε ζωντανους μεσα στα σπιτια τους; Οτι εχουν φυλακισει αρκετους που παραβιασαν την καραντινα;

Και λογικο αμα ολη η πολιτεια ειναι σε καραντινα και δεν κινειται τιποτα, να μην υπαρχουν καταγραφες κρουσματων. Οι περισσοτεροι με ηπια συμπτωματα περνανε την ιωση στο σπιτι τους. Εδω οι καφετεριες γεματες ακομα. Να δουμε αυριο.

Γνωριζουμε εαν στα μικρα σουπερ μαρκετ γινεται χαμος; Επισης, το σωστο δεν θα ηταν να μπαινουν λιγοι-λιγοι καθε φορα μεσα;

Δεν ηταν ξεκαθαρος ο σαρκασμος ,το ξεραμε διοτι απο 1 Μαρτιου σφραγισαν τελειως το φααιργουολ και δεν μαθαινουμε τιποτα απο εκει.

Δημοσ.

εχω φιλο που μου την λεει επειδη καθομαι σπιτι και κανω οσα ζητηθηκαν. Μου λεει με υφος οτι δεν τρομαζει και δεν μασαει και οτι ολλα γινονται απο την νεα ταξη πραγματων και οτι θα αλλαξουν χερια περιουσιες μεσω του χριματηστηριου πως το αντιμετωπιζετε ολο αυτο

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lak10 είπε

εχω φιλο που μου την λεει επειδη καθομαι σπιτι και κανω οσα ζητηθηκαν. Μου λεει με υφος οτι δεν τρομαζει και δεν μασαει και οτι ολλα γινονται απο την νεα ταξη πραγματων και οτι θα αλλαξουν χερια περιουσιες μεσω του χριματηστηριου πως το αντιμετωπιζετε ολο αυτο

Δεν το αντιμετωπιζω γιατί δεν εχω τετοιους φιλους...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...