Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Τουλαχιστον ειναι μια εξελιξη

Ναι εννοείται. Κάπου διάβασα ότι εξασφάλισε και μεγάλη ποσότητα μασκών το κράτος (κάποια εκατομμύρια).

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, zio10 είπε

Νωρίτερα πάντως που σχολιάζανε τα μέτρα είπαν ότι αναμένονται και πιο αυστηρά. Απαγόρευση μετακίνησης από νόμο σε νόμο; Κάτι άλλο;

Απαγόρευση εξόδου από το σπίτι / βγαίνεις μόνο για λόγους υγείας, για αυστηρά δικαιολογημένους λόγους τέλος πάντων.. 

Στις 7/3/2020 στις 11:02 ΜΜ, OneWaySystem είπε

Το Λοιπόν έχοντας πρόσβαση σε πληροφορίες που έχουν πολύ λίγοι σας μεταφέρω τα εξής..

Σύντομα κλείνουν όλα τα σχολεία, τα μουσεία, τα γυμναστήρια, τα θέατρα οι σινεμαδες, οι συναυλίες τα πάντα όλα, την ζωή όπως την ξέραμε την ξεχνάμε μέχρι νεοτέρας ..

Εδώ θα είναι το μήνυμα μου, κρατάω την σελίδα 177 για να το βρω να το κάνω UP σε δυο το πολύ εβδομάδες ..

177 σελίδα .. Τα πολυ δύσκολα έρχονται απο τις επόμενες 7/10 μερες και μετά ..

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, OneWaySystem είπε

Απαγόρευση εξόδου από το σπίτι / βγαίνεις μόνο για λόγους υγείας, για αυστηρά δικαιολογημένους λόγους τέλος πάντων.. 

Ούτε βδομάδα δεν πέρασε... τρέχουν όλα πολύ γρήγορα. Εγώ πχ περίμενα κλείσιμο τα μαγαζιά από Δευτέρα αλλά έγινε άμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ναι εννοείται. Κάπου διάβασα ότι εξασφάλισε και μεγάλη ποσότητα μασκών το κράτος (κάποια εκατομμύρια).

Δεν θα έπρεπε να εξασφαλίσει και μια μεγαλύτερη ποσότητα από το φάρμακο; Έστω πειραματικό, έστω μερικώς δοκιμαζόμενο, αν ο άλλος είναι διασωληνωμένος αν μπορούσε να ερωτηθεί θα έλεγε "δώστο μπας και με σώσεις γιατρέ". Λάθος το σκέφτομαι; Αυτοί μίλησαν για 3 ασθενείς διασωληνωμένους που θα το δώσουν...σε λίγες μέρες δεν θα είναι μόνο τόσοι οι διασωληνωμένοι όμως...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

λεμε για τους δικους μας, αλλα αυτος ο Τραμπ, τον παρακολουθω τωρα ζωντανα, ο τυπος ειναι εμετικος.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Δεν θα έπρεπε να εξασφαλίσει και μια μεγαλύτερη ποσότητα από το φάρμακο; Έστω πειραματικό, έστω μερικώς δοκιμαζόμενο, αν ο άλλος είναι διασωληνωμένος αν μπορούσε να ερωτηθεί θα έλεγε "δώστο μπας και με σώσεις γιατρέ".

Κάπου το διάβαζα, μπορεί κι εδώ. Αν το φάρμακο έχει αποτέλεσμα είναι περιζήτητο σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή, άρα δεν μπορείς να πάρεις απεριόριστη ποσότητα.

@matrixxx είδες τι γίνεται στα σούπερ μάρκετ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Ε μα γ@@@@μηθηκες και εσυ 😅😅😅 και τα εκλεισαν , και νωριτερα απ οτι ελεγες!!! :-)   Παμε γερα να τα κλεισουμε ολα !!! 
Κανε με αδδ ειμαι μπλοκ να τα λεμε φβ !!!  😅

Επεξ/σία από papageord
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Η Κινα μας δουλευει. Απο οταν ξεκινησε η Νοτια Κορεα να ανεβαζει κρουσματα η Κινα εχει πεσει σε διψηφια νουμερα. Κατι μας κρυβουν.

οι τρομολαγνοι γνωριζαμε απο τελη  φεβρουαριου οτι 6 μαρτιου θα τελειωνε η επιδημια στην Κινα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gas83 είπε

εγω που σας πρηζω τις τελευταιες μερες και προσπαθω να εξηγησω τα αυτονοητα σε μερικους τι να πω που δουλευω σε σουπερ?

τον ηπια.θα ειμαι εκτεθειμενος μεχρι τελους

πριν μια ωρα τελειωσα τη δουλεια εγω δε το χω ξαναδει αυτο ουτε σε γιορτες

επισης να πω εχουμε παρει αρκετα μετρα πολυ πριν φτασουμε σε τεραστια νουμερα

ασχετα αν ειναι μεγαλυτερα απο οσο ξερουμε οποτε εχω μια αισιοδοξια

οσο και χαζος να ειναι ο ελληναρας αρχιζει να την παιρνει χαμπαρι

οχι ολοι αλλα καλα το παμε

Πραγματικά πήγα σήμερα να πάρω πράγματα για το παιδί μου (μωρό). Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα! Δε βρήκα μπανάνες σε 3 σούπερ μάρκετ!

Έκαναν λογαριασμούς 150€ σε χαρτί υγείας και κονσέρβες. Ένας πήρε 50 μπούτια κοτόπουλο και πολλά άλλα παρόμοια.  

Δημοσ.
1 minute ago, stavpup said:

https://www.liberal.gr/news/thetiki-ston-koronoio-i-suzugos-tou-st- petsa-o-idios-se-ethelontiko-periorismo/291668?fbclid=IwAR10R2dmZeZdWLJL7IvWPE0K8x9sLKdPdTmGDbf3xs9_TlwZYE0F5GQomwY

Θετική στον κορονοϊό η σύζυγος του Στ. Πέτσα – Ο ίδιος σε αυτοπεριορισμό

Ειναι αυτο που λεω. Οσοι εχουν λεφτα πανε και πληρωνουν για να κανουν το τεστ. Αυτοι το εκαναν οικογενειακως, δλδ συνολικα 1200+ ευρω, αναλογα με τα ποσα παιδια εχουν.

Η αληθεια ειναι οτι μονο και μονο για το αισθημα ευθυνης, καλο θα ηταν ολοι να μπορουσαμε να κανουμε το τεστ, αλλα 300 ευρω δεν ειναι και μικρο ποσο.. Πχ εγω που ειμαι στη πυροσβεστικη, δυσκολα τα πραγματα, δεν μπορω ετσι απλα να μεινω σπιτι και να αυτοπεριοριστω, αλλα ουτε και να δωσω 300 ευρω χωρις να μου εξασφαλισει σιγουρο αποτελεσμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Perseus1966 said:

οι τρομολαγνοι γνωριζαμε απο τελη  φεβρουαριου οτι 6 μαρτιου θα τελειωνε η επιδημια στην Κινα.

Εχεις καταλαβει οτι στην Κινα τους χτιζανε ζωντανους μεσα στα σπιτια τους; Οτι εχουν φυλακισει αρκετους που παραβιασαν την καραντινα;

Και λογικο αμα ολη η πολιτεια ειναι σε καραντινα και δεν κινειται τιποτα, να μην υπαρχουν καταγραφες κρουσματων. Οι περισσοτεροι με ηπια συμπτωματα περνανε την ιωση στο σπιτι τους. Εδω οι καφετεριες γεματες ακομα. Να δουμε αυριο.

Γνωριζουμε εαν στα μικρα σουπερ μαρκετ γινεται χαμος; Επισης, το σωστο δεν θα ηταν να μπαινουν λιγοι-λιγοι καθε φορα μεσα;

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Κάπου το διάβαζα, μπορεί κι εδώ. Αν το φάρμακο έχει αποτέλεσμα είναι περιζήτητο σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή, άρα δεν μπορείς να πάρεις απεριόριστη ποσότητα.

@matrixxx είδες τι γίνεται στα σούπερ μάρκετ;

Όχι απεριόριστη ρε συ αλλά λίγα παραπάνω...τώρα που δεν τα έχουν ζητήσει όλοι...και να ρωτήσω ρε παιδιά, οκ αυτό το φάρμακο αν έχει όντως αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να "ανοίξει" ο τρόπος κατασκευής του να δοθεί η δυνατότητα στις φαρμακοβιομηχανίες των διαφόρων κρατών να το παρασκευάσουν; Τόσο βλάκας είμαι εγώ που το σκέφτομαι έτσι; Είναι ίσως η μεγαλύτερη πανδημία στην πρόσφατη ιστορία της ανθρωπότητας δεν μιλάμε για κανονικότητα... 

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα Πτολεμαΐδα εχουν κλείσει τα πάντα σχεδόν. Έχει αρχίσει να με πιάνει κατάθλιψη. Τι γίνετε ρε σεις? Τελικά κάτι δεν πάει καλά όντως...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...