Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Finn είπε

Κοίτα σε συνδυασμό με τα κλειστά εστιατόρια και καφέ προτιμότερο νομίζω να μείνουν στο εξοχικό τους παρά εντός μιας πόλης. Τώρα αν έφεραν κάτι μαζί τους...

Α για να πάνε σπίτια τους οκ δεκτό, νόμισα πήγανε παραλίες, ταβέρνες κτλ.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Νωρίτερα πάντως που σχολιάζανε τα μέτρα είπαν ότι αναμένονται και πιο αυστηρά. Απαγόρευση μετακίνησης από νόμο σε νόμο; Κάτι άλλο;

Εάν είχαν απαγορεύσει εξ αρχής την είσοδο έξοδο από τη χώρα δεν θα φτάναμε τώρα εδώ

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, zio10 said:

Α για να πάνε σπίτια τους οκ δεκτό, νόμισα πήγανε παραλίες, ταβέρνες κτλ.

Δεν έχει τόση ζέστη ακόμη. Αν και σίγουρα πολλοί το βλέπουν σαν διακοπές.

Δημοσ.

Στο ΣΚΑΙ ειπαν μολις τωρα πως η κυβερνηση εχει προμηθευτει ενα ειδικο φαρμακο που ειχε δοκιμαστει στον Εμπολα, θα δοκιμαστει στον επομενο κρισιμο ασθενη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω που σας πρηζω τις τελευταιες μερες και προσπαθω να εξηγησω τα αυτονοητα σε μερικους τι να πω που δουλευω σε σουπερ?

τον ηπια.θα ειμαι εκτεθειμενος μεχρι τελους

πριν μια ωρα τελειωσα τη δουλεια εγω δε το χω ξαναδει αυτο ουτε σε γιορτες

επισης να πω εχουμε παρει αρκετα μετρα πολυ πριν φτασουμε σε τεραστια νουμερα

ασχετα αν ειναι μεγαλυτερα απο οσο ξερουμε οποτε εχω μια αισιοδοξια

οσο και χαζος να ειναι ο ελληναρας αρχιζει να την παιρνει χαμπαρι

οχι ολοι αλλα καλα το παμε

Επεξ/σία από gas83
  • Like 3
Δημοσ.
4 hours ago, destron said:

Εάν είχαν απαγορεύσει εξ αρχής την είσοδο έξοδο από τη χώρα δεν θα φτάναμε τώρα εδώ

κατι τετοιο δεν έγινε σε καμμια ευρωπαικη χωρα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, destron είπε

Και δεν είναι μόνο θέμα Ελλάδας αυτό. Έπρεπε να έχει αποκλειστεί η Κίνα από τον υπόλοιπο κόσμο σε πρώτη φάση, σε συνδυασμό με τα μέτρα που πήραν εκεί θα είχε μαζευτεί πολύ το πράγμα.

Ρώτησα και νωρίτερα, εμείς με την Ιταλία συνεχίζουμε κανονικά τα πέρα δώθε ξέρει κανείς;

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gas83 είπε

εγω που σας πρηζω τις τελευταιες μερες και προσπαθω να εξηγησω τα αυτονοητα σε μερικους τι να πω που δουλευω σε σουπερ?

τον ηπια.θα ειμαι εκτεθειμενος μεχρι τελους

πριν μια ωρα τελειωσα τη δουλεια εγω δε το χω ξαναδει αυτο ουτε σε γιορτες

Σε σούπερ δουλεύω και εγώ. Είμαι σε άδεια επιστρέφω Δευτέρα και μίλαω με συναδέλφους, βλέπω φωτογραφίες κλπ... Γίνεται πανικός... Θα πεθάνουμε εκεί μέσα... 

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Στο ΣΚΑΙ ειπαν μολις τωρα πως η κυβερνηση εχει προμηθευτει ενα ειδικο φαρμακο που ειχε δοκιμαστει στον Εμπολα, θα δοκιμαστει στον επομενο κρισιμο ασθενη.

Λογικά είναι το φάρμακο που γράφτηκε κι εδώ πριν μερικές σελίδες και λένε ότι σε άλλες χώρες είχε αποτελέσματα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Λογικά είναι το φάρμακο που γράφτηκε κι εδώ πριν μερικές σελίδες και λένε ότι σε άλλες χώρες είχε αποτελέσματα.

Τουλαχιστον ειναι μια εξελιξη

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DjTony είπε

Σε σούπερ δουλεύω και εγώ. Είμαι σε άδεια επιστρέφω Δευτέρα και μίλαω με συναδέλφους, βλέπω φωτογραφίες κλπ... Γίνεται πανικός... Θα πεθάνουμε εκεί μέσα... 

Υπάρχουν και χειρότερα, το ιατρικό προσωπικό... ειδικά αυτοί που έχουν ελλέιψεις σε μάσκες κλπ. 

https://tvxs.gr/news/ellada/grammateas-nosokomeiakon-giatron-sto-tvxsgr-den-sobareytei-kratos-pame-gia-senario-itali&dr=tvxsmrstvxs?fbclid=IwAR0kK9oz9PgKUyNzanekMz0hnsaLZUATI7xKNiXOPML2yU5Qf2UV79AOuhg

Δημοσ.

επιχειρησεις υπαρχει ενδεχομενο να κλεισουν ως μετρο για να προστατευθουν οι εργαζομενοι;

συνεβη κατι τετοιο στην ιταλια;

• Thanks 1
Δημοσ.

αυτα που άκουσα τωρα απο τον γιατρο στο σκαι δεν ηταν καθόλου καλα....

Ασθενής 64 χωρίς άλλα νοσήματα είναι με βαριά πνευμονία...Κάποιοι λέει είτε είναι απολύτως υγιείς είτε όχι υποτροπιάζουν άσχημα.  

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, DjTony είπε

εμενα μου την εκοψαν την τεταρτη οποτε πηγα γιατι γινεται το χαος

ααλα οκ δεν ειναι για να πεις οχι πρεππει να βοηθησουμε ολοι

σημερα ολη μερα αλλαξα 5 φορες γαντια αλλα δε νομιζω οτι βοηθαει και πολυ

πιο πολυ ψυχολογικο ισως

Επεξ/σία από gas83
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...