Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, artist1 είπε

Στο νοσοκομειο ποτε παμε ποια ειναι τα συμπτωματα που μας θορυβούν πως δεν ειναι μια απλη γρίπη  ή ενα κρυωμα;

Βρε καλέ μου άνθρωπε, όπως έλεγε και ο αείμνηστος, πάρε ένα τηλέφωνο τον οικογενειακό σου γιατρό ή έναν γιατρό ιδιώτη τέλος πάντων (κατά προτίμηση παθολόγο, γενικό γιατρό, λοιμωξιολόγο ή πνευμονολόγο) και ρώτα σε περίπτωση που έχεις κάποιο σύμπτωμα που σε προβληματίζει.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stavpup είπε

Τι να τον κάνετε τον Μπαμπινιώτη ρε σεις αφού έχετε εμένα :P 

1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

Επίσης έχεί κάποιος κανένα γνωστό που να ξέρει κάποιον σε τηλεοπτικά κανάλια ; Γίνεται να τους πείτε να μην ονομάζουν τον ιό κοροναϊό κατά το αγγλικό coronavirus ; Είναι κορωνοϊός στα ελληνικά , το corona βγαίνει απο την ελληνική λέξη κορώνη που είναι βασιλικό στέμμα, και ο ιός λέγεται έτσι επειδή μοιάζει με στέμμα... 

ή έστω κορονοϊός κατα το νεοελληνικό (που είναι όμως αντιδάνειο απο το λατινικό corona) κορόνα. 

Αν ο ιός ήταν "τσιμπίδα" θα τον λέγαμε τσιμπιδαϊό ή τσιμπιδοϊό; εγώ νομίζω το δεύτερο...  Ας μην κοπιάρουμε μέχρι εξεφτελιστικής (κυριολεκτικά μιας και κάνουμε αντιδάνειο εις διπλούν έτσι) λεπτομέρειας τους ξένους...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Κάνω αυτό το quote απλά για να παρατηρηθεί το μήνυμα έτσι ώστε να ρωτήσω μήπως θα ήταν καλή ιδέα το να συζητηθεί μεταξύ χαλ και mods το να έχει στα νέα ανάρτηση το insomnia ομάδα Folding@home έτσι ώστε να προσελκύσει ενδιαφέρον χρηστών του insomnia να κάνει δωρεά την επεξεργαστική του ισχύ για την εύρεση καταπολέμησης του ιού μιας και τώρα και το folding@home ασχολείται με τον συγκεκριμένο ιό; https://foldingathome.org/2020/02/27/foldinghome-takes-up-the-fight-against-covid-19-2019-ncov/

Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι λέει η γιαγιά μου :P

Εγώ θα έμπαινα σε μια τέτοια ομάδα για το καλό όλων μας :)  

Πιστεύεις ότι θα βρουν κάτι σύντομα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NT1G είπε

Πιστεύεις ότι θα βρουν κάτι σύντομα;

Πιστεύω ότι θα αυξηθούν οι πιθανότητες και όσοι παραπάνω συμμετέχουν τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες.

Επίσης πιστεύω (ειδικά αν πρόκειται για θέματα υγείας, ζωής ή θανάτου) ότι έστω μια πιθανότητα ειναι πάρα πολύ καλύτερη απο καμία πιθανότητα, και αν δεν συμμετέχει κανένας είμαστε στο "καμία πιθανότητα" 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, artist1 είπε

Στο νοσοκομειο ποτε παμε ποια ειναι τα συμπτωματα που μας θορυβούν πως δεν ειναι μια απλη γρίπη  ή ενα κρυωμα;

Στο νοσοκομείο όταν σου πει ο ΕΟΔΥ. Τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ δεν παίρνουμε για ελαφρά συμπτώματα, αλλά όταν έχουμε δύσπνοια.

• Like 1
Δημοσ.

Και όλα αυτά επειδή δε μπήκαν σε καραντίνα αμέσως κατά την επιστροφή μετρημένα άτομα που είχαν πάει στην Ιταλία ή στους 'Άγιους Τόπους.

• Sad 1
Δημοσ.

Συναγερμός σήμανε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου όταν πολίτης που είχε συμπτώματα κορονοϊού, το «έσκασε» όταν του ζητήθηκε από ιατρούς να εξεταστεί ως ύποπτο κρούσμα.

Το συμβάν επιβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Χρήστος Χριστόπουλος και δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Όντως υπήρχε περιστατικό ασθενή να μην θέλει να παραμείνει στο νοσοκομείο, αλλά από κει και πέρα το νοσοκομείο δεν είναι φυλακή. Δεν είμαστε δεσμοφύλακες εμείς. Από κει και πέρα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αναζητείται».

Σύμφωνα με το patrisnews.com, άμεσα ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο η αστυνομία για τον εντοπισμό του ασθενή.

• Sad 2
Δημοσ.

Για όσους έχουν αποριά, επειδή αγχώθηκα λίγο και γω, (είχα μπούκωμα και ελαφρύ βήχα, όχι πυρετό 3-4 μέρες), πήρα ένα τηλ στον παθολόγο και μου είπε ξεκάθαρα "μένουμε σπίτι με το οποιδόποτε σύμπτωμα δεν ερχόμαστε σε επαφή με άλλους". Σε περίπτωση πυρετού είπε τηλ στο 1135.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Stavros Delta είπε

Και όλα αυτά επειδή δε μπήκαν σε καραντίνα αμέσως κατά την επιστροφή μετρημένα άτομα που είχαν πάει στην Ιταλία ή στους 'Άγιους Τόπους.

Το θεμα ειναι και το κρατος και οι εργοδοτες επισης. Επιστρεφεις μεν απο Ιταλια, θες να απεχεις απο εργασια, αλλα οταν απειλεισαι με απολυση απο τον ωχαδερφισμο τι θα κανεις;

Επεξ/σία από whosethere
  • Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, whosethere είπε

Το θεμα ειναι και το κρατος και οι εργοδοτες επισης. Επιστρεφεις μεν απο Ιταλια, θες να απεχεις απο εργασια, αλλα οταν απειλεισαι με απολυση απο τον ωχαδεφισμο τι θα κανεις;

Τι ρωτας εδω θα σου πουν να προτιμισεις απολυση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cupra20vt είπε

Το έχουν συζητήσει, αποφασίσει και έχουν μιλήσει και με τους ξενοδόχους.. Αν χρειαστεί θα γίνει και μάλιστα άμεσα.. Πάντως από οργάνωση καλά τα πάει ο Κουλης μέχρι τώρα.. 

καποια μεγαλα ξενοδοχειο ενδεχομενως να σηκωσουν αυτο το ''βαρος''.. στην αθηνα αυτη την στιγμη υπαρχουν παρα πολλα ξενοδοχεια πολλα απο αυτα εχουν τουριστες... τωρα τι σοι τουρισμο μπορει να κανει καποιος ειναι ενα αλλο θεμα... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...