Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Finn είπε

Ερώτηση: 

Αφού λέτε ότι τα κρούσματα είναι δεκαπλάσια στην καλύτερη δε θα έπρεπε να έχουμε και αντίστοιχο αριθμό κρουσμάτων που είναι σε κακή κατάσταση και να χρήζουν άμεσης βοήθειας; 

Δε θα νοσησουν ολοι βαρια, δε θα νοσησουν ολοι αμεσως, αλλα οσοι χρειαστουν υποστηριξη ιατρικη σε νοσοκομεια θα ειναι περισσοτεροι απο οσους μπορουν να δεχθουν αυτα τωρα (αλλα και μετα). Σε 1-2 βδομαδες θα δειξει τι αποτελεσμα εχουν τα μετρα (οπως και η αργοπορια μας)

Μόλις τώρα, lionheart20 είπε

Προφανώς είναι με ήπια σύμπτωματα η και ασυμπτωματικοι ακομα

👍

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Secone είπε

είναι δεκαπλάσια τα κρούσματα τα οποία δεν έχουν εμφανίσει συμπτώματα και κυκλοφορούν χαλαρά και πάνε σε εμπορικά και σε συπερ μαρκετ τα οποια ειναι τίγκα στον κόσμο, θα φανεί σε 2 βδομάδες πόσα πραγματικά είναι ( 15 μέρες επώαση)

Άρα το μπαμ να το περιμένουμε Δευτέρα (2 βδομάδες απ το καρναβάλι) ή στο επόμενο δεκαήμερο.

Δημοσ.

οι ασυμπτωματικοί και όσοι το περνάνε ελαφρα δεν ξέρουμε ποσο έυκολα μπορούν να το μεταδώσουν. λογικά αυτός που νοσει ειναι αρκετά πιο επικίνδυνος.

• Like 1
Δημοσ.

στο επομενο δεκαημερο πιστευω θα ειναι το πολυ μεγαλο μπαμ απο ολη την αδιαφορια και ταυτοχρονο πανικο που συμβενει εδω και καποιες μερες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Finn είπε

Ερώτηση: 

Αφού λέτε ότι τα κρούσματα είναι δεκαπλάσια στην καλύτερη δε θα έπρεπε να έχουμε και αντίστοιχο αριθμό κρουσμάτων που είναι σε κακή κατάσταση και να χρήζουν άμεσης βοήθειας; 

Όχι γιατί τα μη κατεγραμενα κρούσματα είναι κατά βάση τα πιο light. Συντόμως θα εκτοξευθούν τα κατεγραμενα κρούσματα (βασικά έχουμε κάνει πολύ λίγα τεστ μέχρι τώρα, μόνο 2 χιλιάδες κατι) όπως και τα σοβαρά κρούσματα θα αυξηθούν δυστυχώς. Η πρόβλεψη που είχα κάνει για 1000+ μέχρι τέλος Μαρτίου πάει να πέσει πολύ έξω. Πάμε για μικρή Ιταλία κατάσταση, επίσης δυστυχώς.

• Like 1
Δημοσ.

Και ειναι σιγουρο πως μονο οι ευαλωτες ομαδες κινδυνεύουν ανησυχώ ! Στο τηλεφωνο μου παν πως δεν εχω αναγκη αλλα μια κοπελα ειπε στην μητερα μου για μια φιλη της 22 χρονών που το περασε πολυ πολυ δυσκολα με μια επιπλοκή. Δεν το ξερω 100% μιας και ειναι λόγια τρίτων οποτε το λεω με επιφύλαξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Finn είπε

Ερώτηση: 

Είναι μια ασθένεια που όταν κάποιος είναι σε κακή κατάσταση εύκολα μπερδεύεται με πνευμονία. Αν είχαμε στατιστικά στοιχεία για τα άτομα που νοσηλεύονται τώρα με πνευμονία και συγκριτικά στοιχεία με προηγούμενα έτη τότε θα μπορούσαμε να βγάλουμε κάποιο πρόχειρο συμπέρασμα.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

οι ασυμπτωματικοί και όσοι το περνάνε ελαφρα δεν ξέρουμε ποσο έυκολα μπορούν να το μεταδώσουν. λογικά αυτός που νοσει ειναι αρκετά πιο επικίνδυνος.

Νομίζω το ίδιο εύκολα το μεταδίδουν και είναι και πιο επικίνδυνοι επειδή θεωρούν ότι δεν έχουν τίποτα και δεν φυλάγονται τόσο.

• Like 1
Δημοσ.

Που είναι όλοι αυτοί που μας έλεγαν ότι είναι μια γρίπη και θα περάσει?

Εξαφανίστηκαν τώρα

5% θνησιμότητα στην Ιταλία.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παντως απο οτι καταλαβα θα μπορουμε.να παρουμε καφε απλα takeaway οποτε οι σερβιτοροι εχουν θεμα κυριως και εστιατορια. Λαικες δε κλεινουν

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, Malthador said:

Χιούμορ ήταν, δυσκοίλιε! 

Δεν το λέω για τον DrLo ή την εκάστοτε πλευρά, αλλά καταλαβαίνετε γιατί κόβονται ακόμα και τέτοια posts έτσι;

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, cupra20vt είπε

Το έχουν συζητήσει, αποφασίσει και έχουν μιλήσει και με τους ξενοδόχους.. Αν χρειαστεί θα γίνει και μάλιστα άμεσα.. Πάντως από οργάνωση καλά τα πάει ο Κουλης μέχρι τώρα.. 

Είναι στα πρώτα μέτρα που ανακοινώθηκαν πριν μέρες. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Νομίζω το ίδιο εύκολα το μεταδίδουν και είναι και πιο επικίνδυνοι επειδή θεωρούν ότι δεν έχουν τίποτα και δεν φυλάγονται τόσο.

το δευτερο ισχυει προφανως. το πρωτο δεν ξερω, απόσα θυμαμαι απο βιολογία νομίζω οτι τα υπολείμματα ενός ιού που φτάνουν στις εξόδους του οργανισμου μας όπως το σαλιο ειναι οσο δυνατα οσο άφησε το συστημα σου να γίνουν. Ισως κανω λαθος, ελπιζω παντως να ειμαι σωστος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...