Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixxx είπε

Αρα συμφωνεις με οσα ειπα. Εδω το 90% του κοσμου θελει μετρα εδω και τωρα. Γι αυτο λαμβανονται.

Φυσικά. Αλλά και να θέλανε μέτρα, δεν λέει κάτι εκεί. Δεδομένου της συγκεκριμένης κυβέρνησης που πάει και ανάποδα αν χρειαστεί. 

Μόλις μίλησα και με την κολλητή μου Γερμανία. Και εκεί ο κόσμος είναι μοιρασμένος. Βέβαια μου λέει είναι προετοιμασμένη για την αποκάλυψη στέλνοντας αυτό. (cosplay). 

Asgar-Nod.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παντως στην κινα τα κρουσματα εχουν μηδενιστει σχεδον

οποτε δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πραγματα 

θα κανει τον κυκλο του και θα φυγει σε 1-2 μηνες

• Like 1
Δημοσ.

Οι Εγγλέζοι είναι κυνικοί και λογικά θα τους θερίσει.

Ιταλία αν συνεχίσει έτσι θα βρεθεί πρώτη σε νεκρούς.

Ισπανία θα ακολουθήσει την Ιταλία.

ΗΠΑ θα κάνει μπουμ γιατί ο Τραμπ είναι στην κοσμάρα του.

Εμείς δεν ξέρω τι θα κάνουμε, θα φανεί σε δύο βδομάδες.

Είναι και ένα αίνιγμα τι θα κάνει ο καιρός.

Φέτος κάψαμε 100 λίτρα πετρέλαιο όταν πριν τον πόλεμο του κόλπου είχαμε κάψει 2500 λίτρα !

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phantasmo13 είπε

Από το σύνολο των κρουσμάτων, σαράντα επτά είναι πάνω από 65 ετών, 79 ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 40-44 και, όπως λένε οι επιστήμονες, σε αυτή την ομάδα αναμένουν τα περισσότερα κρούσματα. Επίσης έχουν προσβληθεί 7 παιδιά από 0 έως 17 ετών.

Γεωγραφικά η κατανομή των κρουσμάτων έχει ως εξής: Αθήνα 85, Ηλεία 40, Αχαΐα 9, Θεσσαλονίκη 6, Ανατολική Αττική 5, Ζάκυνθος 4, Καστοριά 3.

Συνολικά έχουν γίνει 2.700 εργαστηριακοί έλεγχοι, με τους 1.000 να έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 48 ώρες.

Σε 1000 ελέγχους 73 κρούσματα που έγιναν το τελευταίο 24ωρο , ελπίζω η συνέχεια να μην είναι <<ιταλική>> , με όλη μου την καρδιά.

Ίσως δεν είναι μια τόσο σημαντική πληροφορία, αλλά τις τελευταίες 2 μέρες ανακοινώθηκαν 91 νέα κρούσματα. Οπότε σε 1000 ελέγχους 91 κρούσματα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Οι εκκλησιές ανοιχτές? 

Γέροι = εκκλησία και τράπεζα 

Τη Δευτέρα λέει έχουν έκτακτη σύνοδο με θέμα τον COVID-19. Κάτσε να ρίξουν μια λειτουργία τη Κυριακή και μετά μπορεί να τις κλείσουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ant_ είπε

Η Κινα μας δουλευει. Απο οταν ξεκινησε η Νοτια Κορεα να ανεβαζει κρουσματα η Κινα εχει πεσει σε διψηφια νουμερα. Κατι μας κρυβουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ant_ είπε

Θα έχουμε καλύτερη εικόνα από Κίνα σε 2 εβδομάδες, μιας και χαλαρώνουν σε μερικές περιοχές την καραντίνα που έχουν επιβάλει σχεδόν 1δις κόσμο. 

1 λεπτό πριν, easybiker είπε

Ο Δημος Αθηναίων επιστρέφει πινακίδες (και διπλώματα λογικά) σε παραβάσεις που έγιναν μέχρι χτες:

https://www.athens-dayandnight.gr/more/roi-mme/dimos-athinaion-gia-koronaio-epistrofi-pinakidon-apolymansi-dromon-iatreio-kai-nees-ilektronikes-ypiresies

Ναι αυτό για ποιο λόγο. Αν ο άλλος έχει παρανομήσει τί σκτ μέτρο είναι αυτό; Στο σπίτι του θα είναι ούτως η άλλως. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εχω μια απορια ρε σεις ?

Γιατι τοση τρελα με τα κωλοχαρτα ?

Σπιτι καθεστε ... Καντε ντουζακι μετα το χεσιμο....

Δεν έχεις γυναίκα στο σπίτι μόνιμα μάλλον γι'αυτό τα λες αυτά. 

υγ: ειμαι ντουζάκιας 

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Koeman είπε

Δεν έχεις γυναίκα στο σπίτι μόνιμα μάλλον γι'αυτό τα λες αυτά. 

υγ: ειμαι ντουζάκιας 

Εχω γυναικα και παιδι στο σπιτι...

ΥΓ Και εγω ντουζακιας ειμαι..(και στην δουλεια μωρομαντηλα)

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ilos είπε

Σταμάτα γιατί θα αρχίσω να αγοράζω και μετοχές από όσους  πουλάνε μπιντέδες.😁

μετοχές nivea να πάρεις... θα με θυμηθείς

Δημοσ.

Από τις αναλύσεις επί αναλύσεων για ιούς, φάρμακα, στατιστικά μοντέλα, νεκρούς, ζωντανούς, αρρώστους και υγιείς, φτάσαμε και στους ντουζακηδες.. 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Τη Δευτέρα λέει έχουν έκτακτη σύνοδο με θέμα τον COVID-19. Κάτσε να ρίξουν μια λειτουργία τη Κυριακή και μετά μπορεί να τις κλείσουν.

Δηλαδή απόψε, αύριο (ψυχοσάββατο) και Κυριακή έχουν να προετοιμάσουν το ποίμνιο για τον παράδεισο; Τόσα χρόνια τί έκαναν; Ελλάδα όλα τελευταία στιγμή.....

🤣

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, zio10 είπε

Είναι λάθος που δεν μπήκε πλαφόν στις αγορές στα σούπερ μάρκετ.

σωστο. όπως λάθος ειναι και οτι θυμίθηκαν λιγο αργα τις ευπαθης ομαδες που εργάζονται με κοσμο.

εντωμεταξυ οι εκκλησίες εξαιρέθηκαν.. οτι ναναι

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, harris20 είπε

κανονικα θα δουλευουν τα ξενοδοχεια... Δεν μπορουν να κλεισουν οταν φιλοξενουν τοσο κοσμο.. Εννοειται οτι τα μπαρ των ξενοδοχειων κλεινουν.

Σε λίγο θα φιλοξενούν αρρώστους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...