Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Σε 2 πηγα το απογευμα, για να κανω 28ευρω αγορες συνολικα κατι πραγματακια. Ολα τα ραφια γεματα. Ειχε τα παντα, σαν να ηταν κανονικη ημερα. Το ιντερνετ ειναι υπερβολικο, μην το πιστευετε. Ουτε τα καναλια. Βλεπουν ενα ραφι αδειο σε ενα σουπερ, βγαινει αναρτηση/θεμα ειδησης. 

Πήγες πριν την ανακοίνωση των μέτρων;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Καμια κυβερνηση νομιζω οτι δεν πραττει αυτο που θελει σε τετοια θεματα, αλλα αυτο στο οποιο σπρωχνει ο κοσμος. Υπολογισμος πολιτικου κοστους λεγεται σε μεγαλο βαθμο. Ξερετε για εντονη πιεση σε Αγγλια ή Γερμανια απο τον απλο κοσμο σε ποσοστα μεγαλα, για να κλεισουν τα παντα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Weiss είπε

Όσο δε βγαίνει εμβόλιο ή κάποιο φάρμακο αυτή η ιστορία θα τραβήξει πολύ. Το peak θα είναι σε κάνα μήνα από τώρα, αλλά ακόμα και αν επιβραδυνθει το καλοκαίρι τι θα γίνει το φθινόπωρο? 

Απο οσο εχω καταλαβει η ουσια ειναι να νοσησουμε οσο το δυνατον με μεγαλυτερη χρονικη αποσταση μεταξυ μας ωστε να δωσουμε χρονο στο συστημα υγειας να ανταποκριθει.

Θα ηθελα να πω πως το φθινωπορο, μερος του πληθυσμου που νοσησε τωρα θα εχει αντισωματα κι ετσι δε θα επιβαρυνθουμε τοσο, ποιος ομως ξερει ακομα πως λειτουργει με τη συγκεκριμενη νοσο, ακομα και στη συγκριση Κινα-Ιταλια σημειωθηκαν διαφορες κυριως με τα δυο στελεχη του ιου. Ακομα δεν μπορουμε να πουμε το οτιδηποτε.

Επεξ/σία από whosethere

6 λεπτά πριν, Weiss είπε

Όσο δε βγαίνει εμβόλιο ή κάποιο φάρμακο αυτή η ιστορία θα τραβήξει πολύ. Το peak θα είναι σε κάνα μήνα από τώρα, αλλά ακόμα και αν επιβραδυνθει το καλοκαίρι τι θα γίνει το φθινόπωρο? 

Σήμερα πάντως κάποια στιγμή στο αυτοκίνητο είδα 24, θετικό νομίζω να παίξει ζεστή

9 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Εγώ είμαι πάντα έτοιμος για κάτι τέτοιο και το εδώ ξανακάνει αλλά επειδή είχα σακατευτει και πρακτικά πέρασα ένα μήνα στο δωμάτιο, λίγο στο υπόλοιπο σπίτι

Και επειδή θυμάμαι πόσο φρικτό είναι τρομάζω στην ιδέα

Έχω βεράντα με θέα,λίγες πρόμήθειες ακόμη σε μπύρες,κρασάκι και θα είμαι τέλεια,μπιρι μπιρι με τους δίπλα του ορόφου και όλα καλά.

• Moderators
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πήγες πριν την ανακοίνωση των μέτρων;

Ποια μετρα ρε παιδια; Σιγα τι ανακοινωθηκε τωρα το απογευμα; Για καφετεριες στην ουσια. Δεν ακουσα κατι σημαντικο. Τα περισσοτερα ανακοινωθηκαν χθες βραδυ. Ναι, γυρισα 10 λεπτα πριν την σημερινη ανακοινωση. 15-20 ποσες ωρες μετα τις χθεσινες.

2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Σήμερα πάντως κάποια στιγμή στο αυτοκίνητο είδα 24, θετικό νομίζω να παίξει ζεστή

δεν εχουμε τετοια στοιχεια ακομα, επισης ξαναχαλαει ο καιρος σε περιοχες απο δευτερα.

1 λεπτό πριν, opera είπε

Έχω βεράντα με θέα,λίγες πρόμήθειες ακόμη σε μπύρες,κρασάκι και θα είμαι τέλεια,μπιρι μπιρι με τους δίπλα του ορόφου και όλα καλά.

Βρε κι εγώ εδώ μεγάλη βεράντα με θέα και μάλιστα ήταν και καλός καιρός, απλά δεν παλεύεται μήνα

Τι να σου πω εγώ όσο ακόμα επιτρέπεται το να κάνεις δραστηριότητες μόνος σου θα επιδιωξω να πάω σε κάνα βουνό για περπάτημα ή σε καμιά έρημη καβατζα για να ρίξω καμιά βουτιά πριν αρχίσει η τρέλα

15 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ωραίος! Η λογική λέει ότι δεν υπάρχει περιοχή χωρίς κρούσματα.

Επίσημα όχι.

Έχουμε σχεδόν όλοι κάποιο γνωστό που δουλεύει στο νοσοκομείο,άσε που αν κλάσεις στο σπίτι ακούγεται στη πλατεία,επαρχία βλέπεις.

• Like 1

2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ποια μετρα ρε παιδια; Σιγα τι ανακοινωθηκε τωρα το απογευμα; Για καφετεριες στην ουσια. Δεν ακουσα κατι σημαντικο. Τα περισσοτερα ανακοινωθηκαν χθες βραδυ. Ναι, γυρισα 10 λεπτα πριν την σημερινη ανακοινωση.

Είναι σημαντικό και είναι και κάτι οου δεν έχει ξαναγίνει...ο κόσμος θεωρεί ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και τρέχει στα σούπερ μάρκετ.

6 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Σε 2 πηγα το απογευμα, για να κανω 28ευρω αγορες συνολικα κατι πραγματακια. Ολα τα ραφια γεματα. Ειχε τα παντα, σαν να ηταν κανονικη ημερα. Το ιντερνετ ειναι υπερβολικο, μην το πιστευετε. Ουτε τα καναλια. Βλεπουν ενα ραφι αδειο σε ενα σουπερ, βγαινει αναρτηση/θεμα ειδησης. 

Εγώ έψαξα συγκεκριμένη μάρκα σερβιέτας πάντως (με φτερά) και δε την βρήκα πουθενά.😁

3rph00.jpg

• Sad 1

4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ποια μετρα ρε παιδια; Σιγα τι ανακοινωθηκε τωρα το απογευμα; Για καφετεριες στην ουσια. Δεν ακουσα κατι σημαντικο. Τα περισσοτερα ανακοινωθηκαν χθες βραδυ. Ναι, γυρισα 10 λεπτα πριν την σημερινη ανακοινωση.

Τι σιγά 

Το ποιο σημαντικό ανακοινώθηκε 

Έκλεισε όλα τα μαγαζιά εστίασης που κοπροσκυλαγανε χιλιάδες κόσμου 

• Like 1
  • Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...