Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Παλικάρια νομίζω πως βλέπω ένα όνειρο και θα ξυπνήσω. Τόσο απίστευτη είναι η πραγματικότητα αυτήν την στιγμή. Σαν ταινία.  Ούτε με την απειλή του grexit δεν είχαμε ζήσει τέτοιες καταστάσεις. Να μου επιτρέψετε να κάνω ένα σχόλιο. Βλέπω ψυχραιμία, άμεσες αντιδράσεις και σχέδιο στις κινήσεις της κυβέρνησης. Παρόλο την πρωτοφανή κατάσταση για την εποχή μας. Και αυτό με κάνει να νιώθω κάποια ασφάλεια. Ότι το πλοίο δεν είναι ακυβέρνητο. Συγνώμη αν το σχόλιο ακούγεται πολιτικό. Δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα συγκεκριμένα. Καλή δύναμη εύχομαι και κανείς να μην υποστεί απώλειες. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους mods που δείχνουν υπομονή και καταβάλλουν πολύ προσπάθεια  να κρατήσουντο τοπικ ανοιχτό. Πιστεύω είναι μια διέξοδος αυτές τις δύσκολες ώρες. Σας ευχαριστούμε. 

Τι να το κάνεις το σχέδιο όταν ο πολίτης δεν ακούει και κάνει του κεφαλιού του;

Θα θρηνήσουμε πολλά θύματα δυστυχώς λόγω της ανευθυνότητας του πολίτη.

Οπως και την περίοδο grexit και του δημοψηφίσματος που πληρώσαμε την ξεροκεφαλιά του μέσου Ελληνα.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Confused 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, Stavros Delta είπε

Αυτό δε γίνεται. Πως θα πάμε σε ΣΜ ή φαρμακείο κτλπ τότε ?

Η αδελφή μου είναι Ιταλία, τυπώνει μέσω υπολογιστή μια άδεια κυκλοφορίας για να πάει για ψώνια. Εννοείται ότι βγαίνει μόνο ένα άτομο από την οικογένεια, πάει στο σούπερ που δουλεύει 24ώρο και μέσα στο σούπερ δεν αφήνουν περισσότερα από 3 άτομα ταυτόχρονα. Απαγορεύεται να κυκλοφορείς οπουδήποτε αλλού πέρα από τις διαδρομές που αναφέρει η άδεια.

• Sad 1

1 minute ago, The_Judas said:

Τι να το κάνεις το σχέδιο όταν ο πολίτης δεν ακούει και κάνει του κεφαλιού του;

Θα θρηνήσουμε πολλά θύματα δυστυχώς λόγω της ανευθυνότητας του πολίτη.

Οπως και την περίοδο του grexit πληρώσαμε την ξεροκεφαλιά του μέσου Ελληνα.

Ελπίζω να μην εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Ακόμα και αν εξελιχθούν έτσι δεν μπορούμε να αλλάξουμε την νοοτροπία χρόνων του λαού μας. Ας είμαστε εμείς σωστοί και ας ελπίσουμε για το καλύτερο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε. Ας μην την σκοτώσουμε πριν την ώρα της. Την έχουμε ανάγκη όσο ποτέ. 

Είμαι τόσο προετοιμασμένος που σε τεράστια ανάγκη μπορώ να μείνω κλεισμένος στο σπίτι για μήνα+

Πάντως σε περιοχές με μηδέν κρούσματα τα θεωρώ υπερβολικά τα μέτρα ,η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό θα ήταν πιό αποτελεσματική στο περιορισμό της μετάδοσης.

Μάλλον θα γίνει στο επόμενο πακέτο μέτρων.

• Like 1

4 λεπτά πριν, vali είπε

Η αδελφή μου είναι Ιταλία, τυπώνει μέσω υπολογιστή μια άδεια κυκλοφορίας για να πάει για ψώνια. Εννοείται ότι βγαίνει μόνο ένα άτομο από την οικογένεια, πάει στο σούπερ που δουλεύει 24ώρο και μέσα στο σούπερ δεν αφήνουν περισσότερα από 3 άτομα ταυτόχρονα. Απαγορεύεται να κυκλοφορείς οπουδήποτε αλλού πέρα από τις διαδρομές που αναφέρει η άδεια.

Κι όσοι δεν έχουν υπολογιστή ή printer ?

• Like 2

Τι χαμός είναι αυτός ρε παιδιά??

Όυτε σε ταινία πραγματικά.....

Γι αυτούς που δουλεύουν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα κλείσουν τώρα πχ κέντρα αισθητικής, κομμώτηρια κτλ θα πάρουν κάποιο επίδομα??? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, opera είπε

Είμαι τόσο προετοιμασμένος που σε τεράστια ανάγκη μπορώ να μείνω κλεισμένος στο σπίτι για μήνα+

Πάντως σε περιοχές με μηδέν κρούσματα τα θεωρώ υπερβολικά τα μέτρα ,η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό θα ήταν πιό αποτελεσματική στο περιορισμό της μετάδοσης.

Ωραίος! Η λογική λέει ότι δεν υπάρχει περιοχή χωρίς κρούσματα.

Επεξ/σία από zio10

11 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

Εξαιρετική περίοδος για fasting. Άσε που δυναμώνει και το ανοσοποιητικό!

Νηστεία λέγεται και είμαστε μέσα στην Σαρακοστή ήδη :P 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Παλικάρια νομίζω πως βλέπω ένα όνειρο και θα ξυπνήσω. Τόσο απίστευτη είναι η πραγματικότητα αυτήν την στιγμή. Σαν ταινία.  Ούτε με την απειλή του grexit δεν είχαμε ζήσει τέτοιες καταστάσεις. Να μου επιτρέψετε να κάνω ένα σχόλιο. Βλέπω ψυχραιμία, άμεσες αντιδράσεις και σχέδιο στις κινήσεις της κυβέρνησης. Παρόλο την πρωτοφανή κατάσταση για την εποχή μας. Και αυτό με κάνει να νιώθω κάποια ασφάλεια. Ότι το πλοίο δεν είναι ακυβέρνητο. Συγνώμη αν το σχόλιο ακούγεται πολιτικό. Δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα συγκεκριμένα. Καλή δύναμη εύχομαι και κανείς να μην υποστεί απώλειες. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους mods που δείχνουν υπομονή και καταβάλλουν πολύ προσπάθεια  να κρατήσουντο τοπικ ανοιχτό. Πιστεύω είναι μια διέξοδος αυτές τις δύσκολες ώρες. Σας ευχαριστούμε. 

Καλά, μην φτάσουμε στο σημείο να ζητάμε συγνώμη σε περίπτωση που θεωρηθεί ένα σχόλιο ως "πολιτικό".

Η πολιτική άποψη είναι θεμιτή και αναγκαία. 

Μόνο τα Ούρουκ Χάι δεν έχουν πολιτική άποψη και από αρχαίων χρόνων θεωρούνταν άχρηστοι, κοινωνικά. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
typos

3 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Τι χαμός είναι αυτός ρε παιδιά??

Όυτε σε ταινία πραγματικά.....

Γι αυτούς που δουλεύουν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα κλείσουν τώρα πχ κέντρα αισθητικής, κομμώτηρια κτλ θα πάρουν κάποιο επίδομα??? 

Τα αφεντικά θα πάρουν επίδομα άραγε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, opera είπε

Εγώ είμαι πάντα έτοιμος για κάτι τέτοιο και το εδώ ξανακάνει αλλά επειδή είχα σακατευτει και πρακτικά πέρασα ένα μήνα στο δωμάτιο, λίγο στο υπόλοιπο σπίτι

Και επειδή θυμάμαι πόσο φρικτό είναι τρομάζω στην ιδέα

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, opera είπε

Ότι ξέρουμε ποιες είναι οι περιοχές με μηδέν κρούσματα; Γενικά ζορίζει η κατάσταση και για αυτούς που είναι μόνοι και για όσους έχουν ευπαθείς κοντά τους και για όσους είναι με οικογένεια με μικρά παιδιά, υπομονή, ψυχραιμία, καθαρή σκέψη και ακολουθούμε τις οδηγίες. Δεν γίνεται αλλιώς. Εγώ δεν είμαι προετοιμασμένος για τόσο καιρό, δεν θέλω να είμαι κιόλας, δεν γίνεται να είμαι κιόλας με οικογένεια και ένα 6 χρόνο να έχει ότι κουφή ανάγκη του κατέβει κάθε μέρα.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...