Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Στρατός να μοιράζει τρόφιμα...γίνεται και αυτό...έχουμε κάποια προηγούμενη κατάσταση για να πούμε; Ίσως το ζήσουμε και αυτό...

Πιθανό, όλα πιθανά πλέον αφού η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη και πέρα από την έκτακτη ανάγκη...

Θα ξαναγράψω το άγχος μου που έχω εδώ και μέρες, δύσκολα πλέον θα θεωρηθεί κάποια σκέψη υπερβολική οπότε οκ. Τι θα γίνει αν ο στρατός χρειαστεί να είναι σε δύο μέτωπα; Υπάρχει επάρκεια;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαστε μπουρδελο παντως. Ανοιξε σημερα το Lidl στην περιοχη μας μετα απο 4 μηνες που το εκαναν ανακαινιση με φουρνο παιδικη χαρα κτλ και ηταν πιτα απο οτι εμαθα δεν επεφτε καρφιτσα. Ευτυχως λογω δουλειας ειμαι καθημερινα ενα 10ωρο εξω στον καθαρο αερα με ακομα 3 ατομα οποτε η πιθανοτητα να κολλησω και να κολλησω την οικογενεια μου ειναι μηδαμινη. Ο καθενας ας κανει οτι θελει εφοσον τον νοιαζει μονο ο εαυτουλης του και οχι οι δικοι του μεγαλυτεροι ανθρωποι που ειναι στις πιο δυσκολες ομαδες. Αφου δεν μπορουν να αντεξουν 10-20-30 μερες οτι και να παθουν θα τους αξιζει με τον ιο. 

• Like 1

6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

στα οικονομικά μέτρα ΔΕΝ ειδα κάτι για επίδομα. Όλοι οσοι ειμαστε εργαζόμενοι κλειστων επιχειρήσεων πρακτικά ειμαστε άνεργοι μέχρι νεοτέρας. Ελπίζω να πάρουμε τουλάχιστον τις 10 πρωτες μέρες που εργαστήκαμε και κάποια χρήματα τον επόμενο μήνα απο την επιχείρηση μέσω κρατικής επιδότησης.  Δυσκολα θα βγει ο μήνας, το φαι δεν ειναι τοσο φθηνο. Καλα για νοικια και δεκο ουτε για πλακα...

θα νομοθετηθει λενε μεχρι την εφαρμογη σωθηκαμε

ειδικα το 8ο μετρο δειχνει οτι ουτε σεντ δε μπορουν να δωσουν χωρις το οκ απεξω :( ακομα και σε συνθηκες εκτακτης αναγκης

Eurogroup Δευτερα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναμενόμενη η απαγόρευση. Εδώ Θεσσαλονίκη γινόταν (γίνεται ακόμη) κοσμοσυρροή στα καφέ/μπαρ.

Εκλεισαν φροντιστήρια/σχολεία και όλοι νόμιζαν ότι θα κάνουν διακοπές. Πλήρης ανευθυνότητα!

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 8

2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Θα ξαναγράψω το άγχος μου που έχω εδώ και μέρες, δύσκολα πλέον θα θεωρηθεί κάποια σκέψη υπερβολική οπότε οκ. Τι θα γίνει αν ο στρατός χρειαστεί να είναι σε δύο μέτωπα; Υπάρχει επάρκεια;

1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Γιατί, υπήρχε ποτέ επάρκεια για το ένα απ' τα δύο;

Μολις περιγραψατε τη συλλογιστικη μου πορεια τις τελευταιες μερες

• Like 1

7 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Στρατός να μοιράζει τρόφιμα...γίνεται και αυτό...έχουμε κάποια προηγούμενη κατάσταση για να πούμε; Ίσως το ζήσουμε και αυτό...

Και που θα βρει λεφτά το κράτος να μας μοιράσει όοοολων εμάς τρόφιμα ?

• Moderators
3 ώρες πριν, Vangelis_D9 είπε

Πραγματικά με ξεπερνάει ότι σε μια τέτοια παγκόσμια κρίση, που χτυπιούνται συθέμελα οι βάσεις της κοινωνίας, κάνουμε είδηση τον *******. Κόφτε το πια, βαλτοί είσαστε για να εκμεταλλευτεί την κρίση ο σιχαμένος;

Αναφορα εκανες; Ασχετα που δεν εχω προσβαση να σβησω κατι στην ενοτητα αυτη, μπορω και τις βλεπω τις αναφορες. Και αναφορα γι αυτο παραδειγμα, ΔΕΝ υπαρχει καμια! Καντε αναφορες σε ο,τι κρινετε απαραδεκτο ή σπαμ ή διαφημιση/προμοσιον ας πουμε! Μην γκρινιαζετε αν δεν εχετε κανει πρωτα το ελαχιστο που ειναι η αναφορα. Δεν ειναι ευκολο ή οπως εγραψε πριν ενας, μπορει να μην ΘΕΛΕΙ καν να τα διαβασει τα 100-200-300 σχολια που πεφτουν ανα μια ωρα. Οπότε βοηθηστε, οποιος τυχει και διαβασει κατι απαραδεκτο παταει το κουμπακι αναφορα στο εκαστοτε σχολιο!

Ποσες φορες πρεπει να το πω; Το ειπα και πριν 3-4 ωρες.

Αν σας αρεσει να τα βλεπετε ΜΗΝ κανετε αναφορες.

Υπαρχουν 4 τουλαχιστον ατομα υπευθυνα για την ενοτητα αυτη με προσβαση, που μπορουν να σβησουν τα προβληματικα σχολια.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Stavros Delta είπε

Και που θα βρει λεφτά το κράτος να μας μοιράσει όοοολων εμάς τρόφιμα ?

Ας μας μοιράζει μάσκες τότε να πηγαίνουμε μάρκετ γιατί εγώ έχω 12 μόνο νομίζω για μια οικογένεια και αυτές κατά τύχη από παλαιότερη ίωση...τώρα τις τελευταίες μέρες δεν βρίσκω πουθενά. Τι στο καλό κάτι πρέπει να κάνει. Θα πεθάνουμε της πείνας;

Επεξ/σία από dimoskoutr

Σε περιπτωση που θα ηθελε να παρακολουθησει κανεις τι γινοταν και απο τις προηγουμενες βδομαδες, εμενα με βοηθησε https://www.youtube.com/user/Campbellteaching/videos

ξεκινησε περιπου τελη ιανουαριου. Ειναι βεβαιως youtube αλλα εχει δωσει πολλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλικάρια νομίζω πως βλέπω ένα όνειρο και θα ξυπνήσω. Τόσο απίστευτη είναι η πραγματικότητα αυτήν την στιγμή. Σαν ταινία.  Ούτε με την απειλή του grexit δεν είχαμε ζήσει τέτοιες καταστάσεις. Να μου επιτρέψετε να κάνω ένα σχόλιο. Βλέπω ψυχραιμία, άμεσες αντιδράσεις και σχέδιο στις κινήσεις της κυβέρνησης. Παρόλο την πρωτοφανή κατάσταση για την εποχή μας. Και αυτό με κάνει να νιώθω κάποια ασφάλεια. Ότι το πλοίο δεν είναι ακυβέρνητο. Συγνώμη αν το σχόλιο ακούγεται πολιτικό. Δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα συγκεκριμένα. Καλή δύναμη εύχομαι και κανείς να μην υποστεί απώλειες. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους mods που δείχνουν υπομονή και καταβάλλουν πολύ προσπάθεια  να κρατήσουντο τοπικ ανοιχτό. Πιστεύω είναι μια διέξοδος αυτές τις δύσκολες ώρες. Σας ευχαριστούμε. 

Επεξ/σία από manolis115
  • Like 12
  • Thanks 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...