Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Επίσης: αν έχουμε κολλήσει τον ιο και βρισκεται στη φάση της επώασης, το τεστ μπορεί να βγαίνει αρνητικό...

Επίσης επίσης: Αν βγει αρνητικό σε άτομο με συμπτωματολογία ενδεικτική νόσησης από τον ιό (ειδικά αν υπάρχει και ιστορικό ταξιδιού ή επαφών) χρήζει επανάληψης σε 24 - 48 ώρες κανονικά.

Να σημειώσω επίσης ότι τα νοσοκομεία ή έστω κάποια από αυτά έχουν ήδη αρχίσει να αγνοούν το επιδημιολογικό κομμάτι του ορισμού κρούσματος και πλέον στέλνουν δείγμα για εξέταση σε άτομα βάσει συμπτωματολογίας που ταιριάζει (ουσιαστικά πυρετός, συμπτώματα από το αναπνευστικό) από τη στιγμή που τα άτομα αυτά πήγαν στην εφημερία ή στα Τ.Ε.Π. (είτε με ΕΚΑΒ ή με δικό τους μέσο). Ανεξάρτητα από το αν αυτά αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι ή επαφή με ύποπτο ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή όχι.

Επεξ/σία από FCastor
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Φίλος μου έστειλε αυτό το άρθρο από το in.gr . Χρονολογείται από τον Νοέμβριο του 15 . Μάλλον οι φήμες περί τεχνητού ιού επαληθεύονται ..

https://www.in.gr/2015/11/13/tech/diethnes-peirama-dimioyrgei-epikindyno-io-ergastirioy/

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2

• Super Moderators
1 minute ago, theoritikos said:

Φίλος μου έστειλε αυτό το άρθρο από το in.gr . Χρονολογείται από τον Νοέμβριο του 15 . Μάλλον οι φήμες περί τεχνητού ιού επαληθεύονται ..

https://www.in.gr/2015/11/13/tech/diethnes-peirama-dimioyrgei-epikindyno-io-ergastirioy/

Πες του να κρυφτεί! Τώρα που το ανακάλυψε κινδυνεύει! 

1 λεπτό πριν, FCastor είπε

Επίσης επίσης: Αν βγει αρνητικό σε άτομο με συμπτωματολογία ενδεικτική νόσησης από τον ιό (ειδικά αν υπάρχει και ιστορικό ταξιδιού ή επαφών) χρήζει επανάληψης σε 24 - 48 ώρες κανονικά.

Να σημειώσω επίσης ότι τα νοσοκομεία ή έστω κάποια από αυτά έχουν ήδη αρχίσει να αγνοούν το επιδημιολογικό κομμάτι του ορισμού κρούσματος και πλέον στέλνουν δείγμα για εξέταση σε άτομα βάσει συμπτωματολογίας που ταιριάζει (ουσιαστικά πυρετός, συμπτώματα από το αναπνευστικό) από τη στιγμή που τα άτομα αυτά πήγαν στην εφημερία ή στα Τ.Ε.Π. (είτε με ΕΚΑΒ ή με δικό τους μέσο).

Επιβεβαιώνω τη δεύτερη παράγραφο. Έχω ελαφρά γρίπη (χωρίς πυρετό και δύσπνοια) καναδυό ημέρες τώρα, ρώτησα εχθές γιατρό σε εφημερεύον και μου είπε ότι χωρίς τα προαναφερθέντα δεν γίνονται τεστ, απλά να παίρνω τα συνιστώμενα μέτρα προφύλαξης και να αποφεύγω όσο μπορώ τις επαφές για 14 ημέρες (δεν περνούσα για βόλτα/περιέργεια/ανησυχία από το νοσοκομείο, οι οδηγίες στον κόσμο είναι να μείνει σπίτι, εννοείται) . Χωρίς όμως σιγουριά, ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να μου δώσει αναρρωτική να κάτσω στο σπίτι, άρα στη δουλειά κανονικά.

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν φυσικά ότι μπορεί να μην έχω κάτι ύποπτο(φυσικά μπορεί να είναι και ελαφρύ κρύωμα, συχνά τα αρπάζω από γυμναστική, ιδρωμένος) .

Στο λεωφορείο που πήρα στον γυρισμό, έβαλα μάσκα, κυρίως για τους υπόλοιπους επιβάτες πρώτα αλλά και για εμένα.

3 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Γ αυτο έτρεχαν με τις αποχες εκει στην Κίνα.

Κοίτα δεν αποκλείω κ αυτο το σενάριο.ποτε δεν προκειτε να το παραδεχθεί κανένας βέβαια.

• Like 1

Άλλοι 3 στον εισαγγελέα σήμερα, σύνολο μέχρι τώρα 4.... 

https://www.tanea.gr/2020/03/13/greece/koronaios-tesseris-syllipseis-gia-anoixta-frontistiria-para-tis-apagoreyseis/

Ρίξε τι καμπάνες μεγάλεεεε 

1 λεπτό πριν, kogba είπε

Επιβεβαιώνω τη δεύτερη παράγραφο. Έχω ελαφρά γρίπη (χωρίς πυρετό και δύσπνοια) καναδυό ημέρες τώρα, ρώτησα εχθές γιατρό σε εφημερεύον και μου είπε ότι χωρίς τα προαναφερθέντα δεν γίνονται τεστ, απλά να παίρνω τα συνιστώμενα μέτρα προφύλαξης και να αποφεύγω όσο μπορώ τις επαφές για 14 ημέρες (δεν περνούσα για βόλτα/περιέργεια/ανησυχία από το νοσοκομείο, οι οδηγίες στον κόσμο είναι να μείνει σπίτι, εννοείται) . Χωρίς όμως σιγουριά, ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να μου δώσει αναρρωτική να κάτσω στο σπίτι, άρα στη δουλειά κανονικά.

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν φυσικά ότι μπορεί να μην έχω κάτι ύποπτο(φυσικά μπορεί να είναι και ελαφρύ κρύωμα, συχνά τα αρπάζω από γυμναστική, ιδρωμένος) .

Στο λεωφορείο που πήρα στον γυρισμό, έβαλα μάσκα, κυρίως για τους υπόλοιπους επιβάτες πρώτα αλλά και για εμένα.

Πήγαινε σε έναν Παθολόγο κοντά σου (μετά από τηλεφωνικό ραντεβού) και το πολύ να πληρώσεις μια επίσκεψη. Εκτιμώ όμως πως θα μπορεί να δώσει μερικές μέρες (ώσπου να δεις αν θα είσαι καλύτερα). 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...