Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Έλα φίλε, μη μου λες τέτοια με τον Λεβέντη, κι έφαγα πενθήμερο μπαν τις προάλλες λόγω αυτού. Τα γνωστά σφάλματα λογικής δεν τα ξέρεις;

Σημειωτέον για τον 66χρονο το ξαναείπαμε τι έγινε μάλλον. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πολυοργανική ανεπάρκεια του, όλοι κατάλαβαν ότι όδευε εκεί που κατέληξε και γι αυτό βγήκε ανεύθυνα η πρόωρη ανακοίνωση του θανάτου του. Όσοι έχουμε συγγενείς που κατέληξαν με παρόμοιο τρόπο, όπως η μητέρα μου ευτυχώς σε λίγες ώρες μέχρι να καταλήξει χωρίς να υποφέρει μακροχρόνια μαρτύρια, ξέρουμε πως είναι.

Αμήν. Έτσι πέθανε η μάνα μου και δεν της άξιζε βασανισμένη γυναίκα στα 53 της.  Καλύτερα μπαμ και κάτω παρά να προσπαθούν να την κρατούν εν ζωή με ένα σωρό ιούς και μύκητες στα πνευμόνια της, που αναπτύχθηκαν λόγο του αναπνευστήρα στην ΜΕΘ. Και επέρχεται το σοκ στον οργανισμό και το ένα όργανο μετά το άλλο σταματούν να δουλεύουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

οσο αναφορα τα "Λουκετα" σε νυχτερινα club ,εστιατορια καφετεριες επειδη μπορω να εχω μια πληροφορηση καλυτερη λογω δουλειας, τα club  τελος μεχρι νεοτερας και επειδη υπαρχουν πολλες καταγγελιες απο Δημαρχους κυριως μεγαλων πολεων για το αλαλουμ που επικρατει με τον κοσμο και ειδικα την νεολαια ειναι πολυ πιθανο να ανακοινωθει με νεο διαγγελμα ο Κουλης μεχρι την Κυριακη, αν οχι σημερα. 

Πντως η αλλεργιολογος μου τα γύρισε,χθες είπε για πανδημία,οτι η ανθρωπότητα απο την πανώλη δεν εχει συναντήσει κατι ανάλογο και τέλος αποκάλεσε τον ιο ως ΄'κακο και παράλογο'' καθώς δεν εξηγείται οτι προσβάλει τις ευπαθείς ομαδες και οχι τα νεογνά,στην ερώτηση αν γίνουμε ιταλια μου είπε υπάρχει και αυτη η πιθανότητα

1 λεπτό πριν, Apoll είπε

Αμήν. Έτσι πέθανε η μάνα μου και δεν της άξιζε βασανισμένη γυναίκα στα 53 της.  Καλύτερα μπαμ και κάτω παρά να προσπαθούν να την κρατούν εν ζωή με ένα σωρό ιούς και μύκητες στα πνευμόνια της, που αναπτύχθηκαν λόγο του αναπνευστήρα στην ΜΕΘ. Και επέρχεται το σοκ στον οργανισμό και το ένα όργανο μετά το άλλο σταματούν να δουλεύουν. 

53 ετών;;;;;;;;;;;;;; Αμάν ρε φίλε! Πάντως η δικιά μου πάταγε τα 89 οπότε ήταν πιο εύλογο πως θα κατέληγε.

39 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Το ξερω γιατι ειμαι ενας απο αυτους.

Δουλευω βαρδιες που αλλαζουν συχνα μεσα στη βδομαδα. Και εγω το πρωτο διαστημα επειδη ημουν κουρασμενος πηγαινα στην ευκολη λυση και επαιρνα delivery συχνα, μετα απο μερικους μηνες καταλαβα ποσο λαθος ειναι.

Πρωτον δεν ειναι καλο για την υγεια και δευτερο κοστιζει αρκετα. Η λυση ειναι απλα να ετοιμαζεις κατι απο το σπιτι για τη δουλεια.

Και οχι το ξεβολεμα δεν ειναι λογος να διακινδυνεψει το κοινωνικο συνολο.

Ξεβολεμα είναι για εσένα όχι για άλλους. 

1 ώρα πριν, bluesattack είπε

Μακαρι να μου δινοταν η επιλογη να κατσω δυο βδομαδες , μην σου πω χωρις λεφτα, μην σου πω να τους πληρωσω κιολας.

Ανησυχουν οι κοπανοι μην τυχον κλεισουν τα τσιφτετελια και ο καφετεριες δυο εβδομαδες εν μεσω πανδημιας και..πεσει η αναπτυξη,  ενω ξεχασαν οι λωτοφαγοι χαχολοι , οτι την περιοδο της ''σωτηριας '' , ζησαμε 30 % ανεργια λες και ειχε γινει πολεμος

Και γιατί παρακαλάς να σου δοθεί η επιλογή και δεν την παίρνεις μόνος σου;
Ποιος σε κρατάει; Παραιτήσου.

Αλλά όχι, βέβαια. Μη χάσεις τη δουλειά σου και το εισόδημα σου εσύ. Τσάμπα μαγκιές.

Οι άλλοι όλοι βέβαια να κλείσουν και να μείνουν χωρίς δουλειά. Μόνο τα "νοσοκομεία και τα super market να μείνουν ανοιχτά" που τα προϊόντα τους τα φέρνει ο πελαργός.
Κάποιοι πάσχετε από απόλυτο οικονομικό αναλφαβητισμό, νομίζοντας πως η οικονομία είναι κάποια υπερβατική οντότητα διακριτή από τους ανθρώπους, ένα νεοφιλελεύθερο ξωτικό που  ζει ξεχωριστά από εμάς και δεν τρέχει τίποτα να πεθάνει. 

Οικονομία είναι όλη η εφοδιαστική αλυσίδα καθώς και η αγοραστική δύναμη των ανθρώπων που ζητάς να φτωχοποιήσεις.

• Like 1

1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε

Πντως η αλλεργιολογος μου τα γύρισε,χθες είπε για πανδημία,οτι η ανθρωπότητα απο την πανώλη δεν εχει συναντήσει κατι ανάλογο και τέλος αποκάλεσε τον ιο ως ΄'κακο και παράλογο'' καθώς δεν εξηγείται οτι προσβάλει τις ευπαθείς ομαδες και οχι τα νεογνά,στην ερώτηση αν γίνουμε ιταλια μου είπε υπάρχει και αυτη η πιθανότητα

Είναι η ίδια που σου είχε πει ότι τον ιό τον αμολυσαν οι φαρμακευτικές?! Εγώ θα άλλαζα γιατρό και δεν κάνω καθόλου πλάκα!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, guzel είπε

Γενικά είναι πιο σοβαροί αυτοί κάτω και δεν το λέω λόγω της καταγωγής μου (έχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ σόι που ούτε τους ξέρω τους μισούς) και περίμενα ότι θα κάνανε μια σοβαρή ανακοίνωση.

Επεξ/σία από Vangelis_D9
  • Like 2

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pontez2 είπε

Εντομεταξυ [..]

Αμάν αδελφέ μου, με τύφλωσες.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

12 minutes ago, mmmpii said:

Δικε μου με τέτοια ανάλυση σε βλέπω να έχεις κερδίσει εκατομμύρια σε μαυρο κόκκινο στις ρουλέτες.

Γιατι ειναι τοσο δυσκολο; Εσυ γιατι πιστευεις εχει γινει ο κακος χαμος παντου; Θα κανω print screen το σχολιο σου και θα τα ξαναπουμε σε 1 μηνα απο τωρα.. Απο την στιγμη που ο ιος μενει 2,3 ωρες σε επιφανειες και στον αερα το εχεις δυσκολο; Ολοι φτερνιζονται με το παραμικρο, αλλοι βαζουν τα δαχτυλα στις μυτες τους και ακουμπανε τα πομολα και τα προιοντα απο τα σουπερμαρκετ, μη μιλησω για την λαικη που πηγα τι γινοταν με τα φρουτα που επιαναν με τα βρωμοχερα τους ολοι.

Και τι δεν καταλαβαινεις οταν λενε οτι μονο το 10% πηγαινουν για εξεταση στο Παστερ απο τα συνολικα δειγματα; Οτι εαν εχουμε 100 κρουσματα, τα κανονικα ειναι πανω απο 1000. Επισης οταν μονο το 15% οσων νοσησουν εχουν βαρια συμπτωματα, φανταζομαι τα υπολοιπα 85% που θα νοσησουν, απλα θα την βγαλουν στο σπιτι χωρις να σταλει δειγμα τους. Απλα μαθηματικα ρε γμτ μου ειναι, μαθηματικα και στατιστικη 6ης δημοτικου - 1ης γυμνασιου.

Και το ξαναλαεω το οτι καποιοι διασημοι κανουν τεστ και βγαινουν θετικοι, ειναι επειδη τα σκανε στις ιδιωτικες κλινικες και δινουν το 300ρικο. Δλδ ο Μαρινακης ειχε τπτ συμπτωματα ή η Μπομπα και ο καθε ναρκαλιευτης απο δαυτους;

• Like 2

3 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

53 ετών;;;;;;;;;;;;;; Αμάν ρε φίλε! Πάντως η δικιά μου πάταγε τα 89 οπότε ήταν πιο εύλογο πως θα κατέληγε.

Ναι ήταν 100% κινητικά ανάπηρη από τα 28 της (1980) όταν εγώ και ο αδελφός μου ήμασταν 4 και 3 αντίστοιχα. Γι αυτό λέω η γυναίκα αυτή δεν έπρεπε να βασανιστεί έτσι με αναπνευστήρες και ΜΕΘ για τόσες εβδομάδες.:( 

• Sad 5

59 λεπτά πριν, RasAlGhul είπε

Παραλογη η συγκριση μεταξυ διαφορετικων εποχων - συνθηκων. Για την δεδομενη εποχη με τις δεδομενες συνθηκες ναι τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα.

E?Την ζωη των ανθρωπων σε διαφορετικες περιοδους συγκρινα, που ειναι το παραλογο?

14 λεπτά πριν, Apoll είπε

Αυτό λέει το κράτος. Μόνο όσοι είναι σε κρίσιμη κατάσταση να απευθυνθούν. Οι λοιποί ας κάτσουν σπίτι μέχρι να αρθούν τα μέτρα. Η ατομική/προσωπική ευθύνη είναι το σημαντικότερο πράγμα που θα πρέπει να καταλάβουν όλοι. Χωρίς αυτή καμία δημοκρατία δεν μπορεί να δουλέψεις σωστά. Κανένα κράτος. Μόνο απολυταρχικά καθεστώτα που έχεις και έναν αστυνομικό δίπλα σου να σου ρίχνει σφαλιάρες όταν δεν κάνεις κάτι σωστό. 

Δεν είμαστε ζούγκλα άγριων θηρίων ο καθείς να κάνει ότι γουστάρει χωρίς να κατανοεί τί κάνει. 

Εγώ λυπάμαι αλλά θεωρώ ότι μόνο με απολυταρχικό καθεστώς θα λειτουργήσουμε σωστά. Και το λέω και για το άμεσο περιβάλλον μου, σήμερα έγινε πόλεμος σπίτι γιατί η γυναίκα είχε κανονίσει πικ-νικ με φιλικό ζευγάρι στο βουνό παρέα τα παιδιά μας...είπα, ξαναείπα, μάλωσα τελικά τουλάχιστον πήγε μόνο η γυναίκα με το παιδί σε μια ερημική παραλία που υπάρχει σχετικά κοντά μας...έχουμε και εμπάργκο ομιλίας τώρα που γύρισαν και είμαι ο κακός που χαλάω την ψυχολογία. Μου αρέσει που σε προηγούμενα post μιλούσα για ατομική ευθύνη ο μ@λ@κ@ς! ☹️

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...