Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας χαλαρώσουμε λίγο κλίμα. Λέω για 3ημέρακι μιας και θα μείνω σπίτι λόγω υποχρεώσεων,  να δω με σειρά εμφάνισης

12 Monkeys

Outbreak

6-λογία Resident Evil.

good robert deniro GIF

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Α εκεί ήθελες να καταλήξεις.

Σόρι που απάντησα, νόμιζα ότι ρώταγες στα σοβαρά.

Εγώ δεν θέλω να καταλήξω πουθενά. Απλά αναρωτιέμαι γιατί χτυπάει θανατηφόρα κυρίως σε ομάδες ανθρώπων που είναι από τα 60 και πάνω, είτε ταλαιπωρούνται από κάποια χρόνια πάθηση, είτε επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι στα Τάρτατα λόγω ηλικίας. Για το δεύτερο, δε θα έπρεπε λοιπόν να έχουμε και νεκρά παιδιά σε πολύ μικρές ηλικίες; 

Και εάν υποθέσουμε οτι εγώ θέλω τελικά να καταλήξω κάπου, εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις το αντίθετο; Έχεις κάποια ιδιότητα; Έχεις κάποια απόδειξη για το αντίθετο; Είσαι 100% βέβαιος οτι προέρχεται από κατανάλωση νυχτερίδων η κάποιου άλλου ζώου; Η είσαι από αυτούς που καταπίνουν αμάσητο ότι τους πασάρουν στα μέσα επικοινωνίας;

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, baiosss είπε

Άρα μήπως, λέω μήπως, έχουν δίκιο μερικοί "τρελοί", που υποστηρίζουν οτί ίσως είναι ένας τροποποιημένος γενετικά ιός;

Και ας πούμε είναι. Και ξέφυγε από ένα εργαστήριο έρευνας στην Κίνα. Και είναι το "Τσερνόμπιλ" της Κίνας. Εκεί θα κολλήσουμε τώρα; Ούτως η άλλως εσένα δεν σε αφορά το θέμα αυτό και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. 

Είναι θέμα ΟΗΕ, ΠΟΥ και κρατών τι θα κάνουν και όχι δικό σου. 

Το δικό σου πρόβλημα είναι να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να προστατευτείς και τι να αποφύγεις. 

Μόλις τώρα, baiosss είπε

Εγώ δεν θέλω να καταλήξω πουθενά. Απλά αναρωτιέμαι γιατί χτυπάει θανατηφόρα κυρίως σε ομάδες ανθρώπων που είναι από τα 60 και πάνω, είτε ταλαιπωρούνται από κάποια χρόνια πάθηση, είτε επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι στα Τάρτατα λόγω ηλικίας. Για το δεύτερο, δε θα έπρεπε λοιπόν να έχουμε και νεκρά παιδιά σε πολύ μικρές ηλικίες; 

Και εάν υποθέσουμε οτι εγώ θέλω τελικά να καταλήξω κάπου, εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις το αντίθετο; Έχεις κάποια ιδιότητα; Έχεις κάποια απόδειξη για το αντίθετο; Είσαι 100% βέβαιος οτι προέρχεται από κατανάλωση νυχτερίδων η κάποιου άλλου ζώου; Η είσαι από αυτούς που καταπίνουν αμάσητο ότι τους πασάρουν στα μέσα επικοινωνίας;

Το ανοσοποιητικό των παιδιών είναι πολύ πιο ισχυρό από ό,τι πιστεύεις. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Apoll είπε

Και ας πούμε είναι. Και ξέφυγε από ένα εργαστήριο έρευνας στην Κίνα. Και είναι το "Τσερνόμπιλ" της Κίνας. Εκεί θα κολλήσουμε τώρα; Ούτως η άλλως εσένα δεν σε αφορά το θέμα αυτό και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. 

Είναι θέμα ΟΗΕ, ΠΟΥ και κρατών τι θα κάνουν και όχι δικό σου. 

Το δικό σου πρόβλημα είναι να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να προστατευτείς και τι να αποφύγεις. 

Το ανοσοποιητικό των παιδιών είναι πολύ πιο ισχυρό από ό,τι πιστεύεις. 

Είσαι σίγουρος οτί δεν μπορεί να γίνει τίποτα, εάν αύριο το πρωί μαθευτεί παγκοσμίως μία τετοιά "αλήθεια";

Έχεις σκεφτεί τι συνέπειες μπορεί να έχει μία τέτοια "αλήθεια" σε παγκόσμιο επίπεδο;

Από 0 εώς τα 9 έτη δεν έχουν αναπτύξει άλλα κι άλλα, θα έχουν και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα;

• Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Στην Πάτρα, μια πόλη που έχει απευθείας σύνδεση με την Ιταλία μέσω πλοίων, έχουν ντυθεί ξεσκονόπανα και σκουπίζουν τα λεωφορεία με τις στολές που φοράνε.

Φυσική επιλογή.

Εκεί είναι το πρόβλημα δυστυχώς. Επί 2 εκατομμύρια χρόνια από την εποχή των Ηομινίδων και μέχρι πριν 200 χρόνια, τα άγρια θηρία καθάριζαν την ηλιθιότητα από την γενετική δεξαμενή. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Apoll είπε

Εσύ, εγώ και μια μειοψηφία είμαστε εντός τόπου και χρόνου. Αυτοί είναι εκτός. Αλλά υπομονή. Κάτσε να πεθάνουν μερικοί να δεις τους υποκριτές από το "ρε φιλαράκι και η γρίπη έχει τόσους νεκρούς, άμα ήταν έτσι θα είχαν πεθάνει όλοι στην Κίνα" πως γίνεται "φταίει το κράτος που δεν ειδοποίησε" και μετά "μα δεν υπάρχει ένας γιατρός" όταν είναι μερικές χιλιάδες τα κρούσματα.

Αλλά κατανοεί κανείς; Όχι θα πάνε να ψηφίσουν ένα άλλο κόμμα γιατί απλά το άλλο τους άφησε να πεθάνουν. Και σου λέει μετά η Ελλάδα είναι μπανανία, μπάχαλο και μπουρδλ γιατί δεν τηρούνται οι νόμοι. Μα αν δεν τηρήσουν τους νόμους οι πολίτες ποιος θα το κάνει; Το κράτος; Τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν στην Ναζιστική Γερμανία (Γκεστάμπο), Σταλινική Σοβιετική Ένωση (KGB) και η Κίνα. Αυτό θέλουν; Απολυταρχικά καθεστώτα; 

Ζήτω η Αμερική. θελουμε μερικα μνημονια ακομα, που θα παει θα στρωσει η κατασταση.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, baiosss είπε

Είσαι σίγουρος οτί δεν μπορεί να γίνει τίποτα, εάν αύριο το πρωί μαθευτεί παγκοσμίως μία τετοιά "αλήθεια";

Έχεις σκεφτεί τι συνέπειες μπορεί να έχει μία τέτοια "αλήθεια" σε παγκόσμιο επίπεδο;

Από 0 εώς τα 9 έτη δεν έχουν αναπτύξει άλλα κι άλλα, θα έχουν και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα;

Και τί θα κάνουν στην Κίνα; Κρέμονται από το βρακί της ακόμα και για τα βασικά πλέον. Είδες τι γίνεται με μάσκες, kit έρευνας του ιού κλπ που έρχονται ΟΛΑ από την Κίνα; 

Έκαναν επίσης τίποτα στην Ουκρανία ή την ΕΣΣΔ με το Τσερνόμπιλ; Κανείς μα κανείς δεν πρόκειται να πει κουβέντα γιατί όλοι χρειάζονται την Κίνα. Δες πόσα τρις έχουν εξαφανιστεί από τα χρηματιστήρια. 

Αν δεν είναι γενετικά άρρωστο, έχει κάνει όλα τα εμβόλια και πίνει μητρικό γάλα (γιατί περνά αντισώματα στο γάλα), ένα μωρό έχει σχετικά ανεπτυγμένο ανοσοποιητικό στον 3ο μήνα. Και ισάξιο ενός υγιούς ενήλικα 6-7 ετών το αργότερο. Οι περισσότεροι 30άρηδες και πάνω έχουν χειρότερο ανοσοποιητικό από ένα παιδί.  

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Apoll είπε

Εκεί είναι το πρόβλημα δυστυχώς. Επί 2 εκατομμύρια χρόνια από την εποχή των Ηομινίδων και μέχρι πριν 200 χρόνια, τα άγρια θηρία καθάριζαν την ηλιθιότητα από την γενετική δεξαμενή. 

Απολυταρχικο το ακουω αυτο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

Απολυταρχικο το ακουω αυτο.

Άνοιξε ένα βιβλίο για την γενετική εξέλιξη του σημερινού ανθρώπου από την εποχή που ήταν έτσι 

Proconsul_NT.jpg

πριν 25 εκατομμύρια χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.
22 minutes ago, Apoll said:

Η θεωρία της εξέλιξης ευνοεί αυτόν που προσαρμόζεται, αυτό που λες είναι ο νόμος της ζούγκλας.

Ο άνθρωπος ανέπτυξε την κοινωνία για να μην έχει το νόμο της ζούγκλας δυνάστη του.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...