Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας εργαζόμενος σε άλλη εταιρεία στον κλάδο που εργαζομαι,πήγε σήμερα στην δουλειά του με δέκατα 37 και 4 και πολύ βήχα,ο υπεύθυνος του είπε να πάει σπίτι του,πήρε τηλέφωνο μετά για να κάνει το τεστ και είπαν ότι κάνουν μόνο σε σοβαρά περιστατικά,αυτό πάλι τι είναι?θέλω να πω δεν θα πρέπει να ξέρουν οι γύρω του τι έχει?τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί του?έτσι όλοι μπορεί να είμαστε άρρωστοι,θα αρρωστήσουν όλο τον κόσμο έτσι όπως πάει,η περιμένουν να έκανε όλοι 300σαρια?

• Like 1
  • Sad 2
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Καταλαβαινεις οτι υπαρχει κοσμος που τρωει μονο απ'εξω λογο δουλειας ???

Θα πεις στον Νταλικερη σταματα σε supermarket ψωνισε και τηγανισε αυγα στην νταλικα ?

Οχι θα ρισκάρουμε να μολυνθούν τόσα άτομα, γιατί ο νταλικέρης δεν μπορει να κανει υπομονη να τελειωσει η δουλεια του και να φαει σπιτι του...

Δημοσ.

Επίσης εφόσον δεν ελέγχονται όλοι φανταστείτε πόσα μπορεί να είναι τα αληθινά κρούσματα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lews είπε

Ένας εργαζόμενος σε άλλη εταιρεία στον κλάδο που εργαζομαι,πήγε σήμερα στην δουλειά του με δέκατα 37 και 4 και πολύ βήχα,ο υπεύθυνος του είπε να πάει σπίτι του,πήρε τηλέφωνο μετά για να κάνει το τεστ και είπαν ότι κάνουν μόνο σε σοβαρά περιστατικά,αυτό πάλι τι είναι?θέλω να πω δεν θα πρέπει να ξέρουν οι γύρω του τι έχει?τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί του?έτσι όλοι μπορεί να είμαστε άρρωστοι,θα αρρωστήσουν όλο τον κόσμο έτσι όπως πάει,η περιμένουν να έκανε όλοι 300σαρια?

Μαλλον έχει κοστος το τεστ και δεν ειναι απλο να γινει. Λογικο μου φαίνεται δηλαδη σου λέει ας κατσει σπιτι να μη μολυνει αλλους. 

Παντως δεν ειναι ολοι προθυμοι να δουλεψουν remote. Στην εταιρία που ειμαι οι μισοι θέλουν μονο παρότι ειναι προτεινομενο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Οχι θα ρισκάρουμε να μολυνθούν τόσα άτομα, γιατί ο νταλικέρης δεν μπορει να κανει υπομονη να τελειωσει η δουλεια του και να φαει σπιτι του...

Αμα ειναι TIR θα φαει σε 4-5 μερες....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν ανησυχώ πάντως

Ο μεγάλος μου (7.5 ετών) έφτιαξε το εμβόλιο με χρήση νερού,κιτρικού οξέως και μπλε χρώματος ζαχαροπλαστικής

Ζούμε μεγάλες στιγμές!

Επεξ/σία από dimitris_sal
  • Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Lews είπε

Μασκες (εκτος των αλλων )με εντολη κυβερνησης-εργοδοτη.Τα αλλα ειναι μπαρμπουτσαλα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Lews είπε

Επίσης εφόσον δεν ελέγχονται όλοι φανταστείτε πόσα μπορεί να είναι τα αληθινά κρούσματα.

άρα και πόσο χαμηλό το ποσοστό των θανάτων 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Εγω δεν ανησυχώ πάντως

Ο μεγάλος μου (7.5 ετών) έφτιαξε το εμβόλιο με χρήση νερού,κιτρικού οξέως και μπλε χρώματος ζαχαροπλαστικής

Ζούμε μεγάλες στιγμές!

Η δικιά μου φτιάχνει κάρτες που δεν επιτρέπουν στον ιό να επεκταθεί. Πάρτε εσείς όσα μέτρα θέλετε, η περιοχή εδώ σώθηκε

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Ξέρεις αρκετοί ανθρωποι βγάζουν το ψωμί τους κάνοντας ωράρια πέρα του νορμαλ 8ωρου και πρωινές ώρες...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Ε δηλαδη δεν θα μαζευονται στις καφετεριες και στα εστιατορια αλλά θα παραγγέλνουν σουβλακια που οι παρασκευές περνάνε απο 2-3 χέρια και όλα ok;

Εδώ χρειάστηκε να βγάλει ανακοίνωση ο ΕΦΕΤ για τα αυτονόητα, τι λέμε τώρα;

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1062480/koronaios-vomva-apo-ton-efet-o-ios-metadidetai-kai-mesa-apo-ta-trofima

ειλικρινά τώρα δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά του να είναι ανοιχτά τα καταστήματα εστίασης και του να λειτουργούν μόνο σαν ντιλίβερι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Apoll είπε

Φιλέ τρομολαγνεία;

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8104477/Doctors-claim-new-coronavirus-cause-damage-mans-TESTICLES.html

Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ακόμα και αν είναι μικρό στατιστικά το ποσοστό. Και άμα το ανακοινώσουν τα Ελληνικά ΜΜΕ να δείτε για πότε θα εξαφανιστεί από την Ελλάδα ο ιός. Καλύτερα να μας βαρέσει το νευρικό σύστημα και να πεθάνουμε. 

Διπλή δράση ο ιός. Πρώτα σκουπίζει τα γερόντια και μετά στειρώνει τους νεότερους άνδρες. Τώρα εξηγούνται όλα!!!11!!!!!1!

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Lews είπε

Τα κρούσματα που είναι με δέκατα και στο σπίτι είναι πάρα πολλά.

Η Μέρκελ είπε την αλήθεια.60 με 70% θα νοσήσει το θέμα είναι όχι όλοι μαζί και περιμένοντας το πολυπόθητο αντιβιοτικό τους επόμενους μηνες

Δημοσ.

Οι καφετέριες παραλιακά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι όντως φίσκα.
Κλεισμένοι μέσα στα σελοφάν... :shock: Απορώ...
Κάπως μειωμένη η κίνηση στα πεζοδρόμια αλλά και πάλι πολύς κόσμος (πέριξ Αριστοτέλους).
Σε μισή ώρα βόλτας μέτρησα τρεις με μάσκα.

Το θετικό είναι ότι ο συνωστισμός στα αστικά λεωφορεία σταμάτησε όπως είδα (απ'έξω).
Καμία σχέση μ'εκείνο το καθημερινό χάλι σαρδελοποίησης.
Γιατί με τον ΟΑΣΘ όχι μόνο ιο θα πιάσεις,
μπορεί και δίδυμα :eek:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...