Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αναμένουμε κλείσιμο καφετεριών καφενείων χώρων εστιασης . 

Μόνο με delivery . 

Αν γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάζει γάντια συχνά ο ντελιβερας... Πόσο εφικτό.εινσι ;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ParhsG είπε

Αν κλείσουν καφετέριες τοτε θα χοντρύνει πολυ το πραγμα μου φαίνεται αρκετά απιθανο.

Θα κλείσουν φίλε μου απλά λογικά από μόνες τους.

Ήδη 3 καταστήματα στη περιοχή μου το ανακοίνωσαν ότι από αύριο θα είναι κλειστά καθώς φαντάζομαι ότι και αυτοί δεν περιμένουν κόσμο αυτές τις ημέρες οπότε σου λέει γιατί να καίει τζάμπα η λάμπα.. (πέρα από την υγεία μας)

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Niki2 είπε

Ποια τρομολαγνεία? Πέρασα χτες με το αμάξι από παραλιακή Θεσσαλονίκης γιατί είχα δουλειά και είδα όλες οι καφετέριες γεμάτες με κόσμο όλων των ηλικιών. Ο ένας πάνω στον άλλο. Το ότι κλείσανε τα σχολεία και πήραν οι γονείς άδεια δεν σημαίνει ότι πάμε βόλτα. Δεν είναι πλάκα, είναι σοβαρά τα πράγματα και ο κόσμος σχεδιάζει να πάει εκδρομούλες. Προσωπικά στα 25 μου χρόνια ίσως να μην πάθω και τίποτα, αλλά όλοι έχουμε μεγάλους γύρω μας, γονείς, γιαγιάδες κτλ. τους οποίους πρέπει να προσέξουμε. Και όχι δεν είναι λύση να μην τους βλέπουμε, γιατί πχ η γιαγιά μου χωρίς βοήθεια δεν μπορεί να κάνει και πολλά τί θα κάνω θα την αφήσω έτσι; Πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε

Γι'αυτό θα κλείσουν τα μαγαζιά. Δώσανε μια ευκαιρία να δούνε πως θα συμπεριφερθεί ο κόσμος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Apoll είπε

Τίποτα λιγότερο από 2 χρόνια (όπως λέει και το ΦΕΚ) και άρση της άδειας. Ο 1ος μλκς θα πρέπει να την φάει παραδειγματικά για να μην υπάρξουν και άλλοι 

https://www.tovima.gr/2020/03/13/society/koronoios-sta-ioannina-i-1i-syllipsi-gia-paraviasi-ton-metron-prolipsis-idioktitis-frontistiriou-espase-tin-anastoli-leitourgias-kai-synelifthi/

Πιθανολογώ ότι 99% θα υπάρξει τυπικό πρόβλημα στο κατηγορητήριο (τύπου δεν υπήρχε ενημέρωση από την αρμόδια δνση 2βαθμιας παιδείας ή δε ξέρω από ποιον είναι με β΄ση τη παρ. Χ , του νόμου Υ, στη σελίδα Κ να εκδίδει την αντίστοιχη εγκυκλιο/διαταγή/ενημέρωση/οδηγία κλπ προς κάποιον) και θα αθωωθεί. Δε νομίζω να μην ήξερε τη έκανε.  

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Αν κλείσουν καφετέριες τοτε θα χοντρύνει πολυ το πραγμα μου φαίνεται αρκετά απιθανο.

Ας περιμένουμε τότε να χοντρύνει για να καταλάβουμε τα αυτονόητα...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Τα ίδια λέγανε και οι Ιταλοί που μιλούσα χτες βράδυ στο ESO. Τώρα πίνουν καφέ στο σπιτάκι τους 

• Like 7
Δημοσ.

Παίδες βάζετε και καμιά σοβαρή πηγή και να είστε πιο υπεύθυνοι, μόνο φημολογίες και ευσεβείς πόθους βλέπω μέχρι στιγμής για γενικό κλείσιμο.

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Σεξ μόνο με μάσκα και γάντια παιδιά, δεν παίζουνε με αυτά. 

31 λεπτά πριν, logistoulis είπε

με τα γένια τι θα κάνουμε; δεν θα εφάπτουν καλά οι μάσκες 

hypatia-h_548cb449d847a02e48e4e3e53bf14e

To CDC έχει προνοήσει. Και οχι, δεν κάνω πλάκα, είναι δημοσιευμένο από το κανονικό CDC.

Επεξ/σία από helicoid
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...