Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, rayone είπε

Έχει κανείς υπόψη του αν μπορώ να βρω καμιά μάσκα (είτε από τις απλές είτε από τις πιο προχώ) σε λογική τιμή και που? Πήγα στο φαρμακείο της γειτονιάς και πουλάνε χύμα την απλή την χειρουργική 8 ευρώ. 😯 Δεν την πήρα, έφυγα...

Εγώ πήρα πριν λίγες μέρες μια μάσκα απ τις προχώ μην χρειαστεί να πάει κανείς απ την οικογένεια σε κανα νοσοκομείο και είναι τελείως χύμα.

Για να μην βάλω link ψάξε για 3Μ 7500 (προσοχή στο μέγεθος, Την είχαν αρκετά sites μέχρι πριν 2 μέρες τουλάχιστον) και φίλτρα 3Μ 6035 (τα είχα βρει σε 2 μόνο sites)

Τώρα κατα πόσο προστατεύουν αυτό είναι άλλο θέμα που δυστυχώς δεν γνωρίζω :(

Όσο αφορά τις τιμές τους λογικές μου φάνηκαν, τα φίλτρα ήταν μόνο λίγο τσιμπημένα αλλά σε παρόμοιες τιμές τα έβρισκα και στο εξωτερικό

Επεξ/σία από aggelos87
  • Thanks 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ έχω έρθει σε ορεινό χωριό από την Τρίτη, μια βόλτα σούπερ μάρκετ το απόγευμα, σύντομη και με προσοχή και μετά μέσα μέχρι νεωτέρας!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Εγώ έχω έρθει σε ορεινό χωριό από την Τρίτη, μια βόλτα σούπερ μάρκετ το απόγευμα, σύντομη και με προσοχή και μετά μέσα μέχρι νεωτέρας!

Τφεκι εχς?

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, neosstoforum είπε

Αν προσέξετε στο worldometer συνολικά λέει 134 κρούσματα στην Ελλάδα και νομίζω αντλεί τις πληροφορίες απευθείας από το υπουργείο.

Άκυρο. Τελικά το ενημερώσανε σύμφωνα με τις δηλώσεις της Γιαμαρέλου.

1 ώρα πριν, Arkin είπε

+17 Ελλάδα μόλις τώρα. Πήγαμε 134 

Ποσα λεει τωρα το https://www.worldometers.info/coronavirus/ ;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Εγώ πήρα πριν λίγες μέρες μια μάσκα απ τις προχώ μην χρειαστεί να πάει κανείς απ την οικογένεια σε κανα νοσοκομείο και είναι τελείως χύμα.

Για να μην βάλω link ψάξε για 3Μ 7500 (προσοχή στο μέγεθος, Την είχαν αρκετά sites μέχρι πριν 2 μέρες τουλάχιστον) και φίλτρα 3Μ 6035 (τα είχα βρει σε 2 μόνο sites)

Τώρα κατα πόσο προστατεύουν αυτό είναι άλλο θέμα που δυστυχώς δεν γνωρίζω :(

Όσο αφορά τις τιμές τους λογικές μου φάνηκαν, τα φίλτρα ήταν μόνο λίγο τσιμπημένα αλλά σε παρόμοιες τιμές τα έβρισκα και στο εξωτερικό

με τα γένια τι θα κάνουμε; δεν θα εφάπτουν καλά οι μάσκες 

Δημοσ.

Ποια τρομολαγνεία? Πέρασα χτες με το αμάξι από παραλιακή Θεσσαλονίκης γιατί είχα δουλειά και είδα όλες οι καφετέριες γεμάτες με κόσμο όλων των ηλικιών. Ο ένας πάνω στον άλλο. Το ότι κλείσανε τα σχολεία και πήραν οι γονείς άδεια δεν σημαίνει ότι πάμε βόλτα. Δεν είναι πλάκα, είναι σοβαρά τα πράγματα και ο κόσμος σχεδιάζει να πάει εκδρομούλες. Προσωπικά στα 25 μου χρόνια ίσως να μην πάθω και τίποτα, αλλά όλοι έχουμε μεγάλους γύρω μας, γονείς, γιαγιάδες κτλ. τους οποίους πρέπει να προσέξουμε. Και όχι δεν είναι λύση να μην τους βλέπουμε, γιατί πχ η γιαγιά μου χωρίς βοήθεια δεν μπορεί να κάνει και πολλά τί θα κάνω θα την αφήσω έτσι; Πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Pakmanis είπε

Στην ΔΕΗ δοθηκε εντολη για σφραγισμα ολα απο Δευτέρα οπως Ιταλία. 

Τι εννοείς ακριβώς; Για τα καταστήματα φαντάζομαι

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Πριν λιγο στο ΣΚΑΙ ειπαν πως απο Δευτερα θα κλεισουν οι χωροι εστιασης (εστιατορια, καφενεια, κλπ) και θα μεινουν μονο τα delivery

Δηλαδη δεν θα μπορώ να ρουφηξω την φραπεδουμπα μου και να φάω το πιτογυρο μου κάτω από τον ελληνικό ήλιο; 

Όλοι στους δρόμους, κάτω η χούντα. 

• Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Niki2 είπε

Ποια τρομολαγνεία? Πέρασα χτες με το αμάξι από παραλιακή Θεσσαλονίκης γιατί είχα δουλειά και είδα όλες οι καφετέριες γεμάτες με κόσμο όλων των ηλικιών. Ο ένας πάνω στον άλλο. Το ότι κλείσανε τα σχολεία και πήραν οι γονείς άδεια δεν σημαίνει ότι πάμε βόλτα. Δεν είναι πλάκα, είναι σοβαρά τα πράγματα και ο κόσμος σχεδιάζει να πάει εκδρομούλες. Προσωπικά στα 25 μου χρόνια ίσως να μην πάθω και τίποτα, αλλά όλοι έχουμε μεγάλους γύρω μας, γονείς, γιαγιάδες κτλ. τους οποίους πρέπει να προσέξουμε. Και όχι δεν είναι λύση να μην τους βλέπουμε, γιατί πχ η γιαγιά μου χωρίς βοήθεια δεν μπορεί να κάνει και πολλά τί θα κάνω θα την αφήσω έτσι; Πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε

Καλά στη Θεσσαλονίκη τον καφέ τον έχουν το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής. Εδώ, στο Βόλο, έχει κόψει πολύ η κίνηση απ' ότι μου είπε φίλος που έχει καφετέρια..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Τίποτα λιγότερο από 2 χρόνια (όπως λέει και το ΦΕΚ) και άρση της άδειας. Ο 1ος μλκς θα πρέπει να την φάει παραδειγματικά για να μην υπάρξουν και άλλοι 

https://www.tovima.gr/2020/03/13/society/koronoios-sta-ioannina-i-1i-syllipsi-gia-paraviasi-ton-metron-prolipsis-idioktitis-frontistiriou-espase-tin-anastoli-leitourgias-kai-synelifthi/

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LiquidTroll είπε

Κλείνουνε οι χωροι εστίασης... Καφενεια και καφετεριες και εστιατορια.

Θα λειτουργούνε μόνο τα delivery.

Που το ειδες;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Apoll είπε

Φιλέ τρομολαγνεία;

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8104477/Doctors-claim-new-coronavirus-cause-damage-mans-TESTICLES.html

Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ακόμα και αν είναι μικρό στατιστικά το ποσοστό. Και άμα το ανακοινώσουν τα Ελληνικά ΜΜΕ να δείτε για πότε θα εξαφανιστεί από την Ελλάδα ο ιός. Καλύτερα να μας βαρέσει το νευρικό σύστημα και να πεθάνουμε. 

Btw, έκανα προσπάθεια να διαβάσω το άρθρο και τελικά ήταν μία διάψευση της επικεφαλίδας 😂😂

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Καλά στη Θεσσαλονίκη τον καφέ τον έχουν το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής. Εδώ, στο Βόλο, έχει κόψει πολύ η κίνηση απ' ότι μου είπε φίλος που έχει καφετέρια..

Εκεί έχετε τα τσιπουραδικα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...