Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Γιαυτο εγραψα οτι δεν ειναι ποσοστα. Δεν απεικονιζουν την πραγματικοτητα και αναφερομαστε σε ανθρωπινες ζωες. Τι να το κανω αν το ποσοστο ειναι 0,005% αλλα εχει προσβαλει ολο το πλανητη και οι απωλειες ειναι περισσοτερες απο αυτες του εμφραγματος!

Εντάξει αλλά από την άλλη υπάρχει και η σκληρή πραγματικότητα

Και τα μηχανάκια πχ σκοτώνουν κόσμο αλλά η πρακτικότητα τους και η οικονομία γύρω αυτά τα κάνει αποδεκτά

Το ίδιο πάει για ένα σωρό πράγματα. Κι εγώ όπως είπα ανησυχώ αλλά ανησυχώ και άλλο τόσο για μια οικονομική ύφεση που στην ήδη τσακισμένη μας οικονομία το πρόβλημα θα είναι εντονότερο

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παω χτες βασιλόπουλο να παρω 6-7 πράγματα και κατευθύνομαι στο αντίστοιχο ταμείο.

Εκείνη την στιγμή φεύγει παπους φορτωμένος με χαρτιά ολων των ειδών για 1-2 μήνες, κατι ξέρει λεω ή εχει υπόγειο καταφύγιο εδω στο παγκράτι :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Εντάξει αλλά από την άλλη υπάρχει και η σκληρή πραγματικότητα

Και τα μηχανάκια πχ σκοτώνουν κόσμο αλλά η πρακτικότητα τους και η οικονομία γύρω αυτά τα κάνει αποδεκτά

Το ίδιο πάει για ένα σωρό πράγματα. Κι εγώ όπως είπα ανησυχώ αλλά ανησυχώ και άλλο τόσο για μια οικονομική ύφεση που στην ήδη τσακισμένη μας οικονομία το πρόβλημα θα είναι εντονότερο

Δεν σκοτωνουν τα μηχανακια. Η ανοησια του ανθρωπου σκοτωνει. Εγω εγραψα για το λαθος να στηριζομαστε στα ποσοστα επειδη πολλοι με ελαφροτητα αντιμετωπιζουν το θεμα προβαλλοντας ως επιχειρημα τα ποσοστα. Ειναι και λαθος και επικινδυνο. Το κανουν και γιατροι αυτο αλλα δινω ενα ελαφρυντικο αναλογα τον ανθρωπο που απευθυνονται.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, satsok2 είπε

Τα ίδια και εγώ.

Σουπερ μάρκετ σήμερα:

- Ενας γέρος που έβηχε σαν #$%ης χωρίς να βάλει κάτι μπροστά.

- Ενας 'χοντροκομμένος' τύπος που κρατούσε ένα 10αρι τάμπλετ στο ταμείο και έβηχε ενώ περνούσε η ταμίας τα ψώνια του.

Φαρμακείο:

- Μπαίνοντας μια γρια που έβγαινε και έβηξε χύμα πάνω μου.

- Ενα παιδακι που έβηχε και έκανε παρέα στο μπαμπά του.

Δεν υπάρχει σωτηρία. 

καλα δε φορουσαν μασκες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Που είδες μηχανάκι να σκοτώνει κόσμο; Εκτός αν ήρθε το SKYNET και αντί για Terminator με πολυβόλα στέλνει μηχανάκια αυτοκτονίας δεν έχεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ αποδεικτικό στοιχείο για αυτό που έγραψες. 

Επεξ/σία από Apoll
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω σαστισει με οσους εχουν παει Πατρα.Προσπαθουν με το ζορι να κανουν παρελαση.Ενταξει τα νεα παιδια τα καταλαβαινω θελουν να ζησουν να γλεντησουν κατι μεσηλικες τι λυσσα εχουν.Η Χωρα μας δυστυχως εχει να αντιμετωπισει πολλα προβληματα αυτη την στιγμη(μεταναστευτικο,οικονομικο και ο φοβος μιας επιδημιας).Εβλεπα το πρωι εναν σοβαρο δημοσιογραφο να κανει χαβαλε και να λει ετσι ειναι οι ελληνες να βγουν να διασκεδασουν κ.τ.λ.Σε αλλη εκπομπη ειχαν εναν γερο μαγαζατορα που ειχε 3-5 ηλιθιους(ανω των 30) ντυμενους σαν μασκετιρς να προσπαθουν με το ζορι να δωσουν τονο χαρας και γιορτης(ηταν αξιολυπητοι αλλα καταλαβαινω για το μεροκαματο ...).Μπορει και εγω ναμαι εκτος τοπου και χρονου δεν ξερω.

• Like 8
Δημοσ.
47 minutes ago, Linux_ticket said:

καλα δε φορουσαν μασκες?

Θα φορέσουν μάσκα όταν τους πει κάποιος αν εξαπλώσουν τον ιό να μην περιμένουν να τους διαβάσει παπάς γιατί η Εκκλησία θα είναι κλειστή. 

Να δεις για πότε θα βάλουν μάσκες και θα κλειστούν στα σπίτια τους. 😁

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, baiosss said:

Εγώ να κάνω μία ερώτηση; Γιατί δεν έχουμε θανάτους μικρών παιδιών (εκτός εάν δεν το έχω ακούσει η πληροφορηθεί) σε ηλικίες ας πούμε μέχρι 9 ετών, που θεωρητικά δεν έχουν το πιο ανεπτυγμένο και το πιο δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά αντιθέτως οι νεκροί είναι από συγκεκριμένες ηλικίες (πχ 60+) και πάνω;

Scientists are rushing to understand the effect of coronavirus on kids

Να πούμε εδώ ότι η κύρια πηγή στατιστικών έρχεται από τα κρούσματα της Κίνας. Το καθεστώς εκεί λογοκρίνει μέχρι και τα games της Nintendo, οπότε σίγουρα τα κρούσματα είναι περισσότερα, το ίδιο και οι θάνατοι και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι δεν υπάρχουν κρούσματα και θάνατοι σε παιδιά κάτω των 19.

Προς το παρόν, τέσσερα παιδιά που ήταν στο Λονδίνο με το Κολλέγιο Αθηνών λέγεται ότι παρουσιάζουν συμπτώματα ίωσης και περιμένουν τα αποτελέσματα του ελέγχου. Εάν είναι κορωνοϊός θα αλλάξουν άμεσα τα δεδομένα που έχουμε σχετικά με το ηλικιακό φάσμα που προσβάλεται.

35 minutes ago, Apoll said:

Θα φορέσουν μάσκα όταν τους πει κάποιος αν εξαπλώσουν τον ιό να μην περιμένουν να τους διαβάσει παπάς γιατί η Εκκλησία θα είναι κλειστή. 

Να δεις για πότε θα βάλουν μάσκες και θα κλειστούν στα σπίτια τους. 😁

Ή μπορεί απλά να διαδοθεί ότι στις εκκλησίες δεν κολλάει κορωνοϊός γιατί τους προστατεύει ο θεός και έτσι μπορούν να βήχουν και να φταρνίζονται ελεύθερα. Έτσι γλυτώνουμε γρηγορότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια μέρα πριν μετακινηθεί χιλιάδες κόσμος ακυρώνονται οι εκδηλώσεις. Ο κόσμος άλλοι για να μη χάσουν τα λεφτά τους, άλλοι γιατί δεν το θεωρουνυ και τόσο σοβαρό, ταξίδεψε και κλείστηκε και μέσα στα μαγαζιά.

Από βδομάδα τι έχει να γίνει...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Scientists are rushing to understand the effect of coronavirus on kids

Να πούμε εδώ ότι η κύρια πηγή στατιστικών έρχεται από τα κρούσματα της Κίνας. Το καθεστώς εκεί λογοκρίνει μέχρι και τα games της Nintendo, οπότε σίγουρα τα κρούσματα είναι περισσότερα, το ίδιο και οι θάνατοι και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι δεν υπάρχουν κρούσματα και θάνατοι σε παιδιά κάτω των 19.

Προς το παρόν, τέσσερα παιδιά που ήταν στο Λονδίνο με το Κολλέγιο Αθηνών λέγεται ότι παρουσιάζουν συμπτώματα ίωσης και περιμένουν τα αποτελέσματα του ελέγχου. Εάν είναι κορωνοϊός θα αλλάξουν άμεσα τα δεδομένα που έχουμε σχετικά με το ηλικιακό φάσμα που προσβάλεται.

Το θέμα δεν είναι αν προσβάλλονται από τον ιό. Αυτό σίγουρα συμβαίνει, είτε παρουσιάζουν είτε δεν παρουσιάζουν συμπτώματα.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε ακούσει για θανάτους μικρών παιδιών, εκτός από την περίπτωση μιας εγγύου γυναίκας, που απεβίωσε και πιθανότατα νοσούσε από το ιό και το νεογέννητο παιδί πέθανε μετά από μερικές ώρες, χωρίς να έχουν διαπιστώσει εάν το νεογνό πέθανε εξαιτίας αυτού.

Άρα μήπως, λέω μήπως, έχουν δίκιο μερικοί "τρελοί", που υποστηρίζουν οτί ίσως είναι ένας τροποποιημένος γενετικά ιός;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dannie είπε

Εγω εχω σαστισει με οσους εχουν παει Πατρα.Προσπαθουν με το ζορι να κανουν παρελαση.Ενταξει τα νεα παιδια τα καταλαβαινω θελουν να ζησουν να γλεντησουν κατι μεσηλικες τι λυσσα εχουν.Η Χωρα μας δυστυχως εχει να αντιμετωπισει πολλα προβληματα αυτη την στιγμη(μεταναστευτικο,οικονομικο και ο φοβος μιας επιδημιας).Εβλεπα το πρωι εναν σοβαρο δημοσιογραφο να κανει χαβαλε και να λει ετσι ειναι οι ελληνες να βγουν να διασκεδασουν κ.τ.λ.Σε αλλη εκπομπη ειχαν εναν γερο μαγαζατορα που ειχε 3-5 ηλιθιους(ανω των 30) ντυμενους σαν μασκετιρς να προσπαθουν με το ζορι να δωσουν τονο χαρας και γιορτης(ηταν αξιολυπητοι αλλα καταλαβαινω για το μεροκαματο ...).Μπορει και εγω ναμαι εκτος τοπου και χρονου δεν ξερω.

Εσύ, εγώ και μια μειοψηφία είμαστε εντός τόπου και χρόνου. Αυτοί είναι εκτός. Αλλά υπομονή. Κάτσε να πεθάνουν μερικοί να δεις τους υποκριτές από το "ρε φιλαράκι και η γρίπη έχει τόσους νεκρούς, άμα ήταν έτσι θα είχαν πεθάνει όλοι στην Κίνα" πως γίνεται "φταίει το κράτος που δεν ειδοποίησε" και μετά "μα δεν υπάρχει ένας γιατρός" όταν είναι μερικές χιλιάδες τα κρούσματα.

Αλλά κατανοεί κανείς; Όχι θα πάνε να ψηφίσουν ένα άλλο κόμμα γιατί απλά το άλλο τους άφησε να πεθάνουν. Και σου λέει μετά η Ελλάδα είναι μπανανία, μπάχαλο και μπουρδλ γιατί δεν τηρούνται οι νόμοι. Μα αν δεν τηρήσουν τους νόμους οι πολίτες ποιος θα το κάνει; Το κράτος; Τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν στην Ναζιστική Γερμανία (Γκεστάμπο), Σταλινική Σοβιετική Ένωση (KGB) και η Κίνα. Αυτό θέλουν; Απολυταρχικά καθεστώτα; 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Linux_ticket είπε

Αυτές τις εικονες που βλέπαμε στη Γιουχαν της Κινας με τα πτωματα στο δρομο...γιατι δεν τις βλέπουμε σε άλλες χωρες?

Ηταν fake αυτα που εβλεπες.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, baiosss said:

Άρα μήπως, λέω μήπως, έχουν δίκιο μερικοί "τρελοί", που υποστηρίζουν οτί ίσως είναι ένας τροποποιημένος γενετικά ιός;

Α εκεί ήθελες να καταλήξεις.

Σόρι που απάντησα, νόμιζα ότι ρώταγες στα σοβαρά.

--------------------------------

Στην Πάτρα, μια πόλη που έχει απευθείας σύνδεση με την Ιταλία μέσω πλοίων, έχουν ντυθεί ξεσκονόπανα και σκουπίζουν τα λεωφορεία με τις στολές που φοράνε.

Φυσική επιλογή.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...