Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Δημιουργουν εμβολια με την τεχνολογια και την βοηθεια των φυτων; VEGAN POWER! Κοψτε το κρεας ρε λεμε! Μας εχετε πεθανει με τους ιους!

Να δω τωρα εαν παμε σε κοκκινο συναγερμο τι θα τρωτε, που το 90% των κρεατων το παιρνουμε απο εξωτερικο και συγκεκριμενα Βουλγαρια. Οπως και με το γαλα. Βλεπω να το γυρνατε ολοι στα λαχανικα. Το κακο ειναι οτι θα αυξηθουν και οι τιμες. Εμεις τι φταιμε ομως;

Όταν ψηθεί καίγονται όλα λενε. Οπότε αποφεύγουμε το Blue rare- black n blue- rare-medium rare-medium  ακόμα και well done και θα τρώμε μόνο καμμένο !!! 

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 minute ago, gordonas said:

Αυτή η ιστορία με αυτούς που κόλλησαν πάλι τον ιό έχει γίνει viral και έχει φοβίσει κόσμο. 

Έχω διαβάσει τόσο Κινέζο Ιατρό που είπε ότι είναι σχετικά αδιάφορο εύρημα. Τόσο στατιστικά όσο και γιατί δεν μπορούσε να μεταδώσει τον ιό (είχε πολύ χαμηλό ιικό φορτίο) αλλά και γιατί νομίζω δεν νόσησε πάλι. Απλά βρέθηκε θετικός στο τεστ. 

Τα ίδια έχω διαβάσει και από γιατρούς άλλων εθνικοτήτων. Μην τρελαινόμαστε. 

Χρονικά πάντως νομίζω ότι είναι πιο πιθανό να έρθει πρώτα θεραπεία και μετά το εμβόλιο. Ο απλούστερος λόγος είναι ότι με τόσα βαριά περιστατικά, δοκιμάζουν πολλά φάρμακα και ουσιαστικά γίνει fast forward κλινικές μελέτες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει και κάτι. Το εμβόλιο χρειάζεται να είναι 100% safe για να το κάνεις σε υγιή πληθυσμό. Ειδικά σε τέτοια τεράστια νούμερα.

ΚΑΝΕΙΣ δεν θα διακινδυνεύσει να εμβολιάσει την μισή ανθρωπότητα αν δεν είναι 100% σίγουρος ότι δεν έχει παρενέργειες. 

Η θεραπεία όπως έγραψα είναι άλλο πράγμα και προσωπικά σε αυτό ελπίζω. Αλλιώς θα παλεύομυε με τον ιό μέχρι το φθινόπωρο.

Παντως και εμβολιο για την γριπη υπαρχει, αλλα ενα 30% αυτων που πεθαινουν το ειχαν κανει παραυτα. Δλδ ακομα και εμβολιο να βγει, αν το ανοσοποιητικο κανει περιπατο, τοτε παλι δεν σωνεσαι.

• Confused 1
Δημοσ.

Πάνω που θα έκανα σ3ξ το Σαββατοκύριακο μετά από πόσους μήνες, έσκασε αυτός ο γ******** ιος και φοβάμαι ακόμα και τα φιλαράκια μου. Αξίζει το ρίσκο λέτε;

Δημοσ.
2 minutes ago, Ihavetheanswers said:

Γιατί να σταματήσουν οι εισαγωγές;

Αμα κλεισουν τα συνορα; Η Ιταλια δεν τα εχει κλεισει;

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kostas_ms είπε

Πάνω που θα έκανα σ3ξ το Σαββατοκύριακο μετά από πόσους μήνες, έσκασε αυτός ο γ******** ιος και φοβάμαι ακόμα και τα φιλαράκια μου. Αξίζει το ρίσκο λέτε;

πες καμιά κουβεντούλα με τα φιλαράκια σου, δεν χρειάζεται να τα μαμήσεις :) :) 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Πιστεω οτι ο ΕΟΔΥ καλα κανει, καθως ειδαμε τι γινεται τοσο καιρο με ατομα που εχουν το ιο περιφερονται στα νοσοκομεια και κολλανε αλλους 100 ετσι. Εισαι 30,40,50 χρονων και απλα εχεις πυρετο και γριπη, ε κατσε σπιτι λιγες ημερες, δε χαθηκε ο κοσμος, ναι κορωνοϊο εχεις δεν χρειαζεται επιβεβαιωση απο καπου. Βεβαια τωρα για τους εργαζομενους και το πως θα δικαιολογησουν την απουσια τους απο την δουλεια, ειναι ενα θεμα..

πώς θα κάτσεις σπίτι μερικές μέρες αφού κανένας δεν δέχεται να σε εξετάσει και να σου δώσει χαρτί; Δηλαδή εγώ που δεν έχω την τύχη να έχει κλείσει η εταιρεία μου τι θα πω στον εργοδότη; Πήρα τηλέφωνο το 1135 και μου είπε να κάτσω σπίτι; Και ο εργοδότης θα δεχτεί 14 μέρες καθισιό χωρίς κάποιο επίσημο χαρτί;

Πάμε παρακάτω. έχω ηλικιωμένη μητέρα με πολλά προβλήματα υγείας που τη φροντίζουμε με βάρδιες εγώ και η αδερφή μου. Δεν πρέπει να ξέρω, ακόμα κι αν το περνάω ήπια, αν είμαι φορέας του ιού ή όχι; Αν κολλήσω τη μητέρα μου με δύο λοίμωξεις του αναπνευστικού που έχει περάσει υπάρχει μεγάλη περίπτωση το αποτέλεσμα να είναι μοιραίο.

Δηλαδή ο εοδυ γυρνάει και μου λέει πήγαινε σκάστα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, που το μόνο που κάνει είναι να μαζεύει το αίμα και να το στέλνει στο Παστέρ; Κι αν εγώ δεν έχω τα 300 ευρώ που πάνω-κάτω απαιτούνται; Okay βάζω μάσκα. Ποιος σου λέει ότι δεν είμαι μία ωρολογιακή βόμβα για τις ευπαθείς ομάδες;

Επεξ/σία από vste
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, elpaso1 είπε

Παντως και εμβολιο για την γριπη υπαρχει, αλλα ενα 30% αυτων που πεθαινουν το ειχαν κανει παραυτα. Δλδ ακομα και εμβολιο να βγει, αν το ανοσοποιητικο κανει περιπατο, τοτε παλι δεν σωνεσαι.

Οι ιοί μεταλλάσονται και για αυτό και τα εμβόλια κάθε χρόνο διαφοροποιούνται. Δεν υπάρχει 100% θεραπεία. Ένα εμβόλιο που θα κάλυπτε το 70% του πληθυσμού θα τερμάτιζε αμέσως την πανδημία. Αμέσως το Ro θα έπεφτε κάτω από το 1...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, vste said:

πώς θα κάτσεις σπίτι μερικές μέρες αφού κανένας δεν δέχεται να σε εξετάσει και να σου δώσει χαρτί; Δηλαδή εγώ που δεν έχω την τύχη να έχει κλείσει η εταιρεία μου τι θα πω στον εργοδότη; Πήρα τηλέφωνο το 1135 και μου είπε να κάτσω σπίτι; Και ο εργοδότης θα δεχτεί 14 μέρες καθισιό χωρίς κάποιο επίσημο χαρτί;

Πάμε παρακάτω. έχω ηλικιωμένη μητέρα με πολλά προβλήματα υγείας που τη φροντίζουμε με βάρδιες εγώ και η αδερφή μου. Δεν πρέπει να ξέρω, ακόμα κι αν το περνάω ήπια, αν είμαι φορέας του ιού ή όχι; Αν κολλήσω τη μητέρα μου με δύο λοίμωξη του αναπνευστικού που έχει περάσει υπάρχει μεγάλη περίπτωση το αποτέλεσμα να είναι μοιραίο.

Δηλαδή ο εοδυ γυρνάει και μου λέει πήγαινε σκάστρα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, που το μόνο που κάνει είναι να μαζεύει το αίμα και να το στέλνει στο Παστέρ; Κι αν εγώ δεν έχω τα 300 ευρώ που πάνω-κάτω απαιτούνται; Okay βάζω μάσκα. Ποιος σου λέει ότι δεν είμαι μία ωρολογιακή βόμβα για τις ευπαθείς ομάδες;

Εσυ καλα τα λες, αλλα δεν ειμαστε ουτε Νοτια Κορεα, ουτε Γερμανια δυστυχως..

Εδω ηδη οι μισες ΜΕΘ ειναι γεματες απο ατομα που κολλησαν την γριπη, αλλες υπολειτουργουν, γενικα προβλεπω να ειμαστε χειροτερα απο την Ιταλια, μπορει τα σχολεια να εκλεισαν εγκαιρως, αλλα τα περισσοτερα πιτσιρικια ειναι στις καφετεριες και τα ιντερνετ καφε. Οποτε τζιφος.

Επεξ/σία από elpaso1
  • Confused 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, panosk0 είπε

Σαν έκλεισαν όλα ... Γέμισε το insomnia με κομπογιαννίτες και αργοσχολους που σε προ πανικού εποχών , δεν ηξεραν ότι υπάρχει το site είτε εμπαιναν για λιγα λεπτά ....

Πιστέυω οτι οι moderators πρέπει να bannaroun προσωρινα τους λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες 20 μέρες και που κάνουν αναρτήσεις μόνο σε αυτό το thread, γιατί έχει γίνει trollfest και έχει χαθεί η σοβαρότητα της συζήτησης 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, fragma said:

Πιστέυω οτι οι moderators πρέπει να bannaroun προσωρινα τους λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες 20 μέρες και που κάνουν αναρτήσεις μόνο σε αυτό το thread, γιατί έχει γίνει trollfest και έχει χαθεί η σοβαρότητα της συζήτησης 

Γιατι καποιος να κανει λογαριασμο στο ινσομνια και να γραφει μονο σε αυτο το θεμα;

• Confused 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vste είπε

Πάμε παρακάτω. έχω ηλικιωμένη μητέρα με πολλά προβλήματα υγείας που τη φροντίζουμε με βάρδιες εγώ και η αδερφή μου. Δεν πρέπει να ξέρω, ακόμα κι αν το περνάω ήπια, αν είμαι φορέας του ιού ή όχι; Αν κολλήσω τη μητέρα μου με δύο λοίμωξη του αναπνευστικού που έχει περάσει υπάρχει μεγάλη περίπτωση το αποτέλεσμα να είναι μοιραίο.

Δηλαδή ο εοδυ γυρνάει και μου λέει πήγαινε σκάστρα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, που το μόνο που κάνει είναι να μαζεύει το αίμα και να το στέλνει στο Παστέρ; Κι αν εγώ δεν έχω τα 300 ευρώ που πάνω-κάτω απαιτούνται; Okay βάζω μάσκα. Ποιος σου λέει ότι δεν είμαι μία ωρολογιακή βόμβα για τις ευπαθείς ομάδες;

Για αυτόν τον λόγο χρειάζεται ΑΥΡΙΟ να γίνει LOCK DOWN στην χώρα. Όλα κλειστά. Μόνο Φαρμακεία και σούπερ μάρκετ ανοιχτά και όποια δημόσια υπηρεσία χρειάζεται για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους. 

Και εμένα οι πελάτες μου είναι στην κοσμάρα τους. Παραγγελίες, επιταγές, χρήματα, όλα κανονικά. Μάλιστα έχει πολύ δουλειά γιατί τρέχουν όλοι να παραγγείλουν/κατασκευάσουν γιατί φοβούνται το lock down που βλέπουν να έρχεται. 

Με Lock Down κερδίζουμε δύο πράγματα. Πάνε όλοι σπίτι τους και δεν έχουν και πουθενά αλλού να πάνε. Με τα πάντα κλειστά, να πας έξω να κάνεις τι; Να κυλιέται στο γρασίδι; Ας το κάνει! Μια χαρά.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, gordonas said:

Για αυτόν τον λόγο χρειάζεται ΑΥΡΙΟ να γίνει LOCK DOWN στην χώρα. Όλα κλειστά. Μόνο Φαρμακεία και σούπερ μάρκετ ανοιχτά και όποια δημόσια υπηρεσία χρειάζεται για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους. 

Και εμένα οι πελάτες μου είναι στην κοσμάρα τους. Παραγγελίες, επιταγές, χρήματα, όλα κανονικά. Μάλιστα έχει πολύ δουλειά γιατί τρέχουν όλοι να παραγγείλουν/κατασκευάσουν γιατί φοβούνται το lock down που βλέπουν να έρχεται. 

Με Lock Down κερδίζουμε δύο πράγματα. Πάνε όλοι σπίτι τους και δεν έχουν και πουθενά αλλού να πάνε. Με τα πάντα κλειστά, να πας έξω να κάνεις τι; Να κυλιέται στο γρασίδι; Ας το κάνει! Μια χαρά.  

Οταν λεμε lockdown ποιες απο τις δημοσιες υπηρεσιες θα συνεχισουν να λειτουργουν; Επισης τι γινεται με τα ταχυδρομεια και τις ηλεκτρονικες παραγγελιες απο τα σουπερμαρκετ και τα φαρμακεια;

Πιστευω επειδη εγκαιρα πηραμε αυτα τα μετρα, σε καμια εβδομαδα θα γινει και το lockdown.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, elpaso1 είπε

Γιατι καποιος να κανει λογαριασμο στο ινσομνια και να γραφει μονο σε αυτο το θεμα;

Γιατι είναι αργόσχολος; Γιατί δεν την παλεύει σπίτι; Δεν ξέρω, ουτε με ενδιαφέρει, αλλά έχει καταντήσει αηδία. Γράφονται απίστευτες παπαριες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε

Χθες δεν έκανε ο άλλος 4-5 λογαριασμούς μόνο για να βρίζει; Υπάρχουν και τέτοιοι. Ευτυχώς ο mod είναι super-fast.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fragma είπε

Γιατι είναι αργόσχολος; Γιατί δεν την παλεύει σπίτι; Δεν ξέρω, ουτε με ενδιαφέρει, αλλά έχει καταντήσει αηδία. Γράφονται απίστευτες παπαριες.

Δεκτό. Αλλά χωρίς να λες ποια είναι π@παριά και ποια όχι δεν βγαίνει άκρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...