Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ποινικές ευθύνες στους ανεύθυνους πολίτες. Πάει η άλλη σε μια χώρα που είναι η μισή σε καραντίνα, γυρνάει και χαλαρή πηγαινοέρχεται. Άκουσα από κάποιους ότι "ε μπορεί να είχε πληρώσει καιρό πριν τα εισιτήρια". Ε και; δηλαδή αν έχω αγοράσει εισιτήρια για μια χώρα και σε αυτή γίνει πόλεμος εγώ θα πάω; Και αν πάω και τραυματιστώ θα μου φταίει ο κρατικός μηχανισμός μετά; Σωστό το μέτρο και για απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Δεν θα πάθουμε τίποτα αν μια φορά δεν σταθούμε στα πεζοδρόμια για να βλέπουμε μασκαρεμένους να περνάνε μπροστά μας. Κάνουν όλοι λες και τους στέρησες το δικαίωμα στον αέρα. Λένε όλοι για την οικονομική χασούρα. Δηλαδή στα τέτοια μας η υγεία του συνόλου, αρκεί να περνάμε καλά και να βγάζουμε λεφτά. Αλλά κατά τα άλλα μας φταίνε οι εκάστοτε πολιτικοί. 

Άκουσα και το ωραίο από πελάτισσα μου προχτές. Είχε έρθει να συζητήσουμε σχετικά με μια εφαρμογή και κάπως μου πήγε την κουβέντα στον ιο. Τόλμησα εγώ λοιπόν να πω "για να δούμε που θα οδηγηθεί όλο αυτό". Και άρχισε τον εκπληκτικό μονόλογο!!!! "Τα πιστεύεις αυτά μάνα μου;;; ψέματα είναι όλα! Οι μασόνοι τον έχουν φτιάξει τον ιό για να σκοτώσουν την ανθρωπότητα. Και όταν σκοτώσουν όσους θέλουν μετά θα ακριβοπουλήσουν το εμβόλιο που το έχουν ήδη έτοιμο! Αλλά μην φοβάσαι σου λέω γιατί έχω μια φίλη που τα διαβάζει και τα ψάχνει αυτά και μου έχει πει ξεκάθαρα να μην φοβόμαστε γιατί εμείς οι Έλληνες έχουμε άλλο DNA από τους άλλους λαούς και δεν μας πιάνει ο ιός". 
Ναι αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια της. Και φεύγει η κυρία και έρχεται μετά από λίγο άλλος πελάτης (νέος) και μετά τις συστάσεις και το τι θέλει στο περίπου και αφού έχουμε πει τα της δουλειάς, πάει η κουβέντα και στην επικαιρότητα. Πιο προσεκτικός εγώ γιατί δεν τον ήξερα τον άνθρωπο καθόλου, λέω "ε καλό είναι να προσέχουμε λίγο αυτό τον καιρό". Και μου λέει "ε προσέχουμε δεν προσέχουμε στην τελική θα μας βάλουν τον ιο στο νερό που πίνουμε και μετά θα μας πουλήσουν το εμβόλιο". Και σκέφτομαι τώρα. Με τέτοιους πολίτες που από την μια νοιάζονται να μην χάσουν την καλοπέραση της μιας ημέρας που θα κυκλοφορούν μασκαράδες, που πιστεύουν ότι ο ιος κατασκευάστηκε από τους μασόνους για να αφανίσουν την ανθρωπότητα και που πιστεύουν ότι οι Έλληνες έχουν διαφορετικό DNA από τους άλλους λαούς και γιαυτό δεν τους πιάνει ο ιος, τι μέλλον έχουμε σαν χώρα;

Επεξ/σία από JohnnyDragon
  • Like 17
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JohnnyDragon είπε

Με τέτοιους πολίτες που από την μια νοιάζονται να μην χάσουν την καλοπέραση της μιας ημέρας που θα κυκλοφορούν μασκαράδες, που πιστεύουν ότι ο ιος κατασκευάστηκε από τους μασόνους για να αφανίσουν την ανθρωπότητα και που πιστεύουν ότι οι Έλληνες έχουν διαφορετικό DNA από τους άλλους λαούς και γιαυτό δεν τους πιάνει ο ιος, τι μέλλον έχουμε σαν χώρα;

Μην ανησυχείς, υπάρχουν και χειρότερα

Screenshot_82.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Curtis76 είπε

Ξερεις τετοια άτομα ή το λες στη τυχη? Δεν νομιζω να υπαρχει ουτε ενας.

Πλακα πλακα ηταν κατι πιτσιρικαδες σημερα και συζητάγανε το θεμα... 

Αντε να κολλησει κανενας συμμαθητης μας ή καθηγητης να κλεισουμε για 15 μερες....

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Αλλος εβηχε στην παλαμη του σκουπισε και τη μυτη και εβγαλε την καρτα και την εδωσε στην ταμια  

Τα ίδια και εγώ.

Σουπερ μάρκετ σήμερα:

- Ενας γέρος που έβηχε σαν #$%ης χωρίς να βάλει κάτι μπροστά.

- Ενας 'χοντροκομμένος' τύπος που κρατούσε ένα 10αρι τάμπλετ στο ταμείο και έβηχε ενώ περνούσε η ταμίας τα ψώνια του.

Φαρμακείο:

- Μπαίνοντας μια γρια που έβγαινε και έβηξε χύμα πάνω μου.

- Ενα παιδακι που έβηχε και έκανε παρέα στο μπαμπά του.

Δεν υπάρχει σωτηρία. 

Δημοσ.
Στις 27/2/2020 στις 2:12 ΜΜ, bjj-p είπε

Τι κανετε με πραγματα που εχετε παραγγειλει απο Κινα τους προηγουμενους μηνες;

τα παντα απο κινα ερχονται

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/2/2020 στις 2:25 ΜΜ, yiannis1991 είπε

Η εποχιακή γρίπη παίζει να έχει περισσότερα κρούσματα και σίγουρα περισσότερους θανάτους κάθε χρόνο και κανείς δεν ασχολείται..

Αυτο δεν ισχυει σιγουρα.Ο συγκεκριμενος ιος εχει μεγαλυτερη θνησιμοτητα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ναι ρε φίλε και πολύ καλά κάνουν.

Δηλαδή θα παραλύσει η χώρα και θα καταρεύσει το σύστημα υγείας από έναν ιό που μέχρι τώρα δείχνει ότι μόνο σε άτομα με βαρύ ιστορικό φέρνει το θάνατο όπως η κάθε κοινή γρίπη;;;;

Δηλαδή θα κάνουν όπως σε κάποιες χώρες όπως εμείς και οι Ιταλοί που πάει να καταρεύσει το σύστημα από τους κινδυνολόγους;;;;;Ευτυχώς βλέπω τα κανάλια χτες και σήμερα έχουν ρίξει λίγο τους τόνους.Μάλλον κάποιος τους τράβηξε το αυτί και κάπως μαζεύτηκαν.Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα υποφέρει παλεύοντας να βγεί από το βαθύ τούνελ 10 και βάλε ετών και τέτοιες κραυγές μόνο κακό κάνουν.

Οι "ειδικοί" καλύτερα να μαζευτούν στις τρύπες τους.Μόνο κακό κάνουν στη χώρα και στους κατοίκους της.

Παππού πόσο χρονών είσαι ? Γονείς έχεις ?

Εχει πάρει το αυτί σου κατι για το ποσοστό θνησιμότητας που αντιστοιχεί  στους άνω των 70?  Για όσους έχουν προβλήματα με την καρδιά τους, για τους διαβητικούς, τους καρκινοπαθείς έχεις ακουστά τίποτα?

Απλή γρίπη λες ε? Στην μάνα μου που είναι 70συν και που έχει την καρδιά της, διαβήτη και ένα σωρό άλλα προβλήματα, πάω κάθε χρόνο της κάνω το εμβόλιο και αυταπατώμαι οτι κάπως την προστατεύω, σωστά?  Εδώ τι μπορώ να της κάνω?  Κάποιο εμβόλιο προληπτικά μήπως? Κάποιο φάρμακο, να της δώσω μια αντιβίωση αν νοσήσει, κάποια θεραπεία? Τι είπες δεν σε άκουσα..  Να σου πω εγώ λοιπόν, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αν κολλήσω εγώ τότε να μην την ξαναδώ, αυτή είναι η μόνη προφύλαξη που έχω γι αυτήν..

Τι λες, το σύστημα κινδυνεύει να καταρρεύσει από τους βλάκες τους κινδυνολόγους η αν από τον εφησυχασμό από ανεύθυνα άτομα σαν και σένα γίνει ανεξέλεγκτη η μεταδοτικότητα και αδυνατούν πλέον τα νοσοκομεία να παράσχουν βοήθεια σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη νοσηλείας?

Διαθέτεις την ικανότητα να αντιληφθείς οτι η οικονομία της Ελλαδιτσας που τόσα χρόνια παλεύουμε να βγάλουμε από το τούνελ είναι μια μικρή πορδουλα σε σχέση με την οικονομία της Κίνας που πραγματικά έχει καταρρεύσει όμως οι άνθρωποι βάζουν σε καραντίνα πόλεις όσο είναι ολόκληρη η Ελλάδα χωρίς να υπολογίζουν το κόστος?  Έχεις ιδέα τι συμβαίνει με την παγκόσμια οικονομία η μόνο το καρναβαλακι και ο φούρναρης της γειτονιάς  μας ενδιαφερουν?

Εν ολίγοις ευελπιστώ σιγά σιγά να λιγοστεύουν αυτοί που έχουν επικίνδυνες απόψεις σαν του papou1 και να γίνονται περισσότεροι αυτοί που ακούνε τους ειδικούς που πρέπει να κλειστούν στις τρύπες τους! Αυτούς τους γραφικούς μωρέ τους επιστήμονες, τους επιδημιολόγους, τους πρωθυπουργούς,  τον ΠΟΥ που κλείνουν αεροδρόμια, σχολεία, μουσεία, που βάζουν σε καραντίνα πόλεις ολόκληρες, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να κερδίσουν χρόνο ώστε να μην εξελιχτεί σε πανδημία γιατί εάν αυτό συμβεί δεν είμαστε έτοιμοι σαν ανθρωπότητα να το αντιμετωπίσουμε!

Παρακαλώ να περάσει, δεν βρίζω 😁

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, suspiria είπε

Αυτο δεν ισχυει σιγουρα.Ο συγκεκριμενος ιος εχει μεγαλυτερη θνησιμοτητα.

Φυσικά και έχει,γιατί εκτός του οτι δεν υπάρχει εμβόλιο/φάρμακο,είναι ακόμη μόνο λίγους μήνες που έχει "αποκαλυφθεί" και φυσικά λογικό είναι να είναι πολύ λιγότεροι που έχουν μολυνθεί ως τώρα (μακάρι να μείνει έτσι αλλά είναι απίθανο λόγο μεταδοτικότητας )οπότε το να μετράμε θανάτους καθεαυτούς,μεταξύ των 2 είναι άτοπο και λάθος όπως επίσης και η παραπληροφόρηση σε κάποια πράγματα,όπως το οτι μόνο ηλικιωμένοι και όσοι δεν έχουν τα κατάλληλα μέσα,για περίθαλψη κινδυνεύουν,όσοι παρακολουθούν την εξέλιξη αυτή,θα ξέρουν για περιπτώσεις γνωστές που δείχνουν πως δεν είναι πάντα έτσι,ναι σε ηλικιωμένους σαφώς πολύ υψηλότερος ο κίνδυνος,όμως δεν πάει να πει πως δεν μπορεί να κτυπήσει και τις άλλες ηλικίες,ο ίδιος ο Γιατρός που έβγαλε το θέμα του ιού στήν Κίνα Πέθανε απο αυτόν (είχε και τα μέσα και την γνώση "υποτίθεται")λέγεται επίσης πως ο πρώτος πρώτος ασθενής στήν Ιταλία,ήταν και αυτός γιατρός δερματολόγος και είχε παρευρεθεί σε συνέδριο "εδω" στο Χίλτον !...Δεν πρέπει να Τρομοκρατούμε όμως ούτε να περνάμε ελαφρά την καρδία το θέμα,τα πάντα πρέπει να τα σκεπτόμαστε και να θέτουμε ερωτηματικά,ούτε να νομίζουμε πχ πως επειδή έχει κάτι Δις πληθυσμό η Κίνα και ακόμα είναι μικρός ο αριθμός των θυμάτων,δεν υπάρχει και κίνδυνος,το θέμα είναι τα ποσοστά θνησιμότητας,σε όσους έχουν κολλήσει πόσα ακριβώς είναι ? (ακόμη δεν είναι σίγουροι για αυτά οι επιστήμονες)αν κάποιος το ξεπεράσει μπορεί να ξανανοσήσει πάλι απο τον ίδιον ? ή μήπως έχει μεταλαχθεί ο ιός ? κάτι άκουσα πως στήν Κίνα κάποιοι που τον είχαν "ξεπεράσει" ξαναβγήκαν όταν έκαναν εξετάσεις "θετικοί" σε αυτόν ! 🤔

Καλή η πληροφόρηση αλλά εδώ έχουμε φτάσει σε τρομολαγνεία που γιναντώνουν τα ΜΜΕ,γενικά όποτε πάει να μιλήσει κάποιος επιστήμονας τον διακόπτουν συνέχεια οι δημοσιοκάφροι για να κατευθήνουν την κουβέντα και για να υποστηρίξουν την δικιά τους γνώμη,η μάλλον την γνώμη που τους έχουν πει να ακολουθούν. Τα μέτρα που είχαν λάβει ως τώρα οι υπεύθυνοι εδώ ήταν ανύπαρκτα και κυρίως "διαφημιστικά" απλά για χάρη εντυπώσεων.Τι έκαναν για όλο τον κόσμο που ερχότανε απο ιταλία καθώς και τα σχολεία που πήγαν 5ήμερη ? τίποτα,κανείς έλενχος !

Τώρα που αποφάσισαν να πάρουν κάποια μέτρα,Ακυρώνουν ξαφνικά το Καρναβάλι της Πάτρας,που καλώς η κακώς έχει ιστορία πάνω απο 100 χρόνια,με οτι επακόλουθα θα έχει για τον τόπο,αφού καταστρέφουν αρκετό κόσμο οικονομικά,απο την άλλη όμως,για κάποιο λόγο,φαίνεται πως δεν ενδιαφέρονται το ίδιο και για τον κόσμο που πάει στα γήπεδα,που είναι και αυτό ψυχαγωγία και οχι απαραίτητο για την ζωή του αλλά που και εκεί συνωστίζεται πάρα πολύς κόσμος και μέσα στα γήπεδα και στίς ουρές ....🤔

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.

Παντως κανένας απο αυτούς που πιστεύουν «Ελα μωρε τι έγινε, ειναι σα τη γρίπη» δεν έχει απαντήσει στο γιατί λαμβάνονται τέτοια μέτρα. Ουτε ένας.

Πχ πριν μιλαγα με την ξαδέρφη μου που ειναι στην Ελβετία και οι εταιρείες ήδη ετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να πρέπει κόσμος να δουλέψει απο το σπίτι, αν χρειαστεί να κλείσουν.

Μα γιατί αφού ειναι απλά μια γρίπη ρε παιδιά 

• Like 8
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Για την απλή γρίπη όπως λες κάνω κάθε χρόνο στην μάνα μου το εμβόλιο που είναι 70συν, που έχει την καρδιά της, διαβήτη και ένα σωρό άλλα και αυταπατώμαι οτι  την προστατεύω κάπως ! Εδώ τι μπορώ να της κάνω?  Κάποιο εμβόλιο,  κάποιο φάρμακο, να της δώσω μια αντιβίωση, κάποια θεραπεία ? Τι είπες δεν σε άκουσα .. Να σου πω εγώ, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αν κολλήσω να μην την ξαναδώ, αυτή είναι η μόνη προφύλαξη που έχω γι αυτήν.. Τι όχι ?

Δυστυχώς φίλτατε αν έχεις κανά χωριό σε κατσάβραχο στείλε την μάνα σου να μην κολλήσει :(

https://www.worldometers.info/coronavirus/coronavirus-age-sex-demographics/

• Thanks 1
Δημοσ.

Οι ανθρωπινες ζωες δεν ειναι ποσοστα...

εστω και ενας παραπανω ειναι μια απωλεια που ο καθενας ευχεται να μην ειναι δικος του ανθρωπος. Η καλυτερη τακτικη για πολλα στη ζωη ειναι να μην κανεις αυτα που δεν θελεις να παθεις.

ειπωθηκε τις προηγουμενες μερες οτι ο ΕΟΔΥ εδινε οδηγιες για να πηγαινουν στον Ευαγγελισμο.

τωρα ο ΠΙΣ στο παρακατω λεει να μην πηγαινουν στα νοσοκομεια. Θα συμφωνησουν ποτε οι αρμοδιοι να εχουν μια κοινη γραμμη -αντιμετωπιση;

https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-min-pigainete-sta-nosokomeia-yparhei-kindynos-diasporas-proeidopoiei-o-pis

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Παππού πόσο χρονών είσαι ?

Γονείς έχεις ?

Εχει πάρει το αυτί σου κατι για το ποσοστό θνησιμότητας που αντιστοιχεί  στους άνω των 70?  Για οσους έχουν προβλήματα με την καρδιά τους, με τους διαβητικούς τους καρκινοπαθείς έχεις ακουστά τίποτα?

Για την απλή γρίπη όπως λες στην μάνα μου που είναι 70συν και που έχει την καρδιά της,διαβήτη και ένα σωρό άλλα, παω και της κάνω κάθε χρόνο το εμβόλιο και αυταπατώμαι οτι  ην προστατεύω κάπως! Εδώ τι μπορώ να της κάνω?  Κάποιο εμβόλιο,  κάποιο φάρμακο, να της δώσω μια αντιβίωση, κάποια θεραπεία ? Τι είπες δεν σε άκουσα .. Να σου πω εγώ, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αν κολλήσω να μην την ξαναδώ, αυτή είναι η μόνη προφύλαξη που έχω γι αυτήν.. Τι όχι ?

Επίσης τι λες το σύστημα κινδυνεύει να καταρρεύσει απο τους βλάκες τους κινδυνολόγους η αν από τον εφησυχασμό από ανεύθυνα άτομα σαν και σένα γίνει ανεξέλεγκτη η μεταδοτικότητα και αδυνατούν τα νοσοκομεία πλέον να παράσχουν βοήθεια σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη νοσηλείας ?

Εχεις την ικανότητα να καταλάβεις οτι η οικονομία της Ελλαδιτσας που παλεύουμε να βγάλουμε απο το τούνελ τόσα χρόνια είναι μια μικρή πορδουλα σε σχέση με την οικονομία της Κίνας που πραγματικά έχει καταρρεύσει όμως οι άνθρωποι βάζουν σε καραντίνα πόλεις όσο είναι ολόκληρη η Ελλάδα χωρίς να υπολογίζουν το κόστος?

Εν ολίγοις ευελπιστώ σιγά σιγά να λιγοστεύουν αυτοί που έχουν επικίνδυνες απόψεις σαν του papou1 και να είναι περισσότεροι αυτοί που ακούνε τους τους ειδικούς που πρέπει να κλειστούν στις τρύπες τους! Αυτούς τους γραφικούς μωρέ τους επιστήμονες, τους επιδημιολόγους, τους πρωθυπουργούς,  τον ΠΟΥ που κλείνουν αεροδρόμια, σχολεία, μουσεία, που βάζουν σε καραντίνα πόλεις ολόκληρες και μας λένε προσέχετε πολύ την μεταδοτικότητα γιατί αν εξελιχτεί σε πανδημία δεν είμαστε έτοιμοι σαν ανθρωπότητα να την αντιμετωπίσουμε! 

Παρακαλώ να περάσει, δεν βρίζω 😁

Το προβλημα θα ακολουθησει τα σταδια ψυχολογιας που εχουν μελετηθει. Στην αρχη υπαρχει ο σχετικος χαβαλες, στο προηγουμενο ποστ που κλειδωσε, ηταν πολλοι αυτοι που ελεγαν οτι δεν ειναι σοβαρος ιος, και πως η απλη γριπη εχει περισσοτερα θυματα κτλ κτλ, τωρα δεν σχολιαζουν, στη συνεχεια θα υπαρξει προβληματισμος, ισως και φοβος, λιγος πανικος και αργοτερα θα υπαρξει η σωστη αντιμετωπιση. Καποιοι θα αρρωστησουν και θα τους περασει ευκολα, σε καποιους πιο δυσκολα, αλλα ο φοβος του αγνωστου θα εχει φυγει.

υγ οσοι πηδανε ενα απο τα σταδια, ή μενουν πισω σε σχεση με τους πολλους θα φαινεται περιεργος.

Επεξ/σία από Curtis76
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JohnnyDragon είπε

Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ποινικές ευθύνες στους ανεύθυνους πολίτες. Πάει η άλλη σε μια χώρα που είναι η μισή σε καραντίνα, γυρνάει και χαλαρή πηγαινοέρχεται. Άκουσα από κάποιους ότι "ε μπορεί να είχε πληρώσει καιρό πριν τα εισιτήρια". Ε και; δηλαδή αν έχω αγοράσει εισιτήρια για μια χώρα και σε αυτή γίνει πόλεμος εγώ θα πάω; Και αν πάω και τραυματιστώ θα μου φταίει ο κρατικός μηχανισμός μετά; Σωστό το μέτρο και για απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Δεν θα πάθουμε τίποτα αν μια φορά δεν σταθούμε στα πεζοδρόμια για να βλέπουμε μασκαρεμένους να περνάνε μπροστά μας. Κάνουν όλοι λες και τους στέρησες το δικαίωμα στον αέρα. Λένε όλοι για την οικονομική χασούρα. Δηλαδή στα τέτοια μας η υγεία του συνόλου, αρκεί να περνάμε καλά και να βγάζουμε λεφτά. Αλλά κατά τα άλλα μας φταίνε οι εκάστοτε πολιτικοί. 

Άκουσα και το ωραίο από πελάτισσα μου προχτές. Είχε έρθει να συζητήσουμε σχετικά με μια εφαρμογή και κάπως μου πήγε την κουβέντα στον ιο. Τόλμησα εγώ λοιπόν να πω "για να δούμε που θα οδηγηθεί όλο αυτό". Και άρχισε τον εκπληκτικό μονόλογο!!!! "Τα πιστεύεις αυτά μάνα μου;;; ψέματα είναι όλα! Οι μασόνοι τον έχουν φτιάξει τον ιό για να σκοτώσουν την ανθρωπότητα. Και όταν σκοτώσουν όσους θέλουν μετά θα ακριβοπουλήσουν το εμβόλιο που το έχουν ήδη έτοιμο! Αλλά μην φοβάσαι σου λέω γιατί έχω μια φίλη που τα διαβάζει και τα ψάχνει αυτά και μου έχει πει ξεκάθαρα να μην φοβόμαστε γιατί εμείς οι Έλληνες έχουμε άλλο DNA από τους άλλους λαούς και δεν μας πιάνει ο ιός". 
Ναι αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια της. Και φεύγει η κυρία και έρχεται μετά από λίγο άλλος πελάτης (νέος) και μετά τις συστάσεις και το τι θέλει στο περίπου και αφού έχουμε πει τα της δουλειάς, πάει η κουβέντα και στην επικαιρότητα. Πιο προσεκτικός εγώ γιατί δεν τον ήξερα τον άνθρωπο καθόλου, λέω "ε καλό είναι να προσέχουμε λίγο αυτό τον καιρό". Και μου λέει "ε προσέχουμε δεν προσέχουμε στην τελική θα μας βάλουν τον ιο στο νερό που πίνουμε και μετά θα μας πουλήσουν το εμβόλιο". Και σκέφτομαι τώρα. Με τέτοιους πολίτες που από την μια νοιάζονται να μην χάσουν την καλοπέραση της μιας ημέρας που θα κυκλοφορούν μασκαράδες, που πιστεύουν ότι ο ιος κατασκευάστηκε από τους μασόνους για να αφανίσουν την ανθρωπότητα και που πιστεύουν ότι οι Έλληνες έχουν διαφορετικό DNA από τους άλλους λαούς και γιαυτό δεν τους πιάνει ο ιος, τι μέλλον έχουμε σαν χώρα;

Εγω παντως θα χαιρομουν να εχω τετοιους πελατες 😉

φυσικα και υπαρχουν ποινικες ευθυνες, αλλα εφαρμοζονται οι νομοι;

Επεξ/σία από bjj-p
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...