Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pakmanis είπε

Καπου εκει ακούγεται το Για τα λεφτα τα κανεις ολα...

Το αντίθετο. Η ΕΕ εκτός απο πολυσύνθετος και βραδυκίνητος οργανισμός ειναι και de facto διοικούμενη απο την γερμανία. Οι κινήσεις και οι αποφάσεις των τελευταιων 15 ετών είναι υπερβολικά καθυστερημένες, ημιτελείς και κυρίως οικονομικές. Σε κάθε κρίση η λύση τους ειναι "οκ θα ρίξουμε Χ ποσό να λυθει το πρόβλημα". Ενω έχουν κάνει πολλές φορές το ίδιο λάθος επιμένουν να πιστευουν οτι με κασέρι θα λύσουν ολα τα προβλήματα. Οπως είπα και χθές, έχουμε φτάσει πλέον σε πανδημία και δεν έχουν κάνει καν σύνοδο των 27! Δεν έχουν πάρει κανένα ουσιώδες μέτρο! Τελευταια νέα

Νέα τηλεδιάσκεψη των 27 Υπουργών Υγείας της ΕΕ προγραμματίστηκε για τις 15:00 ώρα Βρυξέλλών(16:00 ώρα Κύπρου) , σήμερα, σε συνέχεια των αποφάσεων των 27 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων. Η τηλεδιάσκεψη ανακοινώθηκε από την Κροατική Προεδρία του Συμβουλίου και θα έχει ως αντικείμενο το συντονισμό, την προώθηση των αποφάσεων των ηγετών και την επιπλέον δράση για την αποτροπή της εξάπλωση του COVID19.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, overpower είπε

Ναι τελικα περιεχει 

Βιταμίνη C 120 mg 150%

Και μεγαλη ποσοτητα κιολας. Το σεληνιο που ειδα επισης καλο. Εισαι αλεξισφαιρος!

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ισχύει αυτό για την Ιταλία ότι θα κλείσουν και τα σούπερ μάρκετ;

Δεν έχει γραφτεί κάπου...μάλλον ράδιο αρβύλα (αυτή τη στιγμή)

Δημοσ.

4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Αυτό που πρέπει να κάνει η πολιτεία δυστυχώς εξαρτάται απο χρήματα, ΕΕ, διπλωματικές πιέσεις κτλ. Υποθέτω οτι αν μπορούσαν θα έκαναν πολλά απο αυτά που έκανε η κορεά, δεν ειναι όμως και κάτι που έχουμε τις υποδομές να κάνουμε. 

Διαβάζω επιδιμιολόγους και βλέπω ξανά και ξανά πως (πέρα απ'το social distancing) ο αριθμός των τεστ που γίνονται έχει τεράστια σημασία. Δεν ξέρω αν δεν κάνουμε στο άμεσο μέλλον όσα τεστ πρέπει πως θα είναι θέμα απουσίας υποδομών και χρημάτων. Θα είχε ενδιαφέρον για'μενα να διάβαζα μια σοβαρή ανάλυση όσων αφορά το θέμα των τεστ.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, overpower είπε

Παιρνω ηδη centrum performance. Ειμαι οκ ή να ψαξω για μονο βιταμινη C συμπληρωμα?

Ευχαριστω παντως.

Ολοι λενε κυριως για D (D3). Συμπληρωμα ή ηλιος.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, overpower είπε

Την Πεμπτη γενικα ελεγα να κανω την διαδρομη Αθηνα Θεσσαλονικη. Ως φοιτητης την κανω με κτελ, αλλα λεω να κλεισω με Aegean να ταξιδεψω. Γενικα, περα απο καθαρα χερακια, να παρω και μια μασκα για μεσα στο αεροπλανο?

Οκ κυριως τους γονεις μου θελω να προστατεψω μιας και Συρο μεχρι τωρα ειμαστε οκ και δεν θελω να κολλησω τιποτα στο ταξιδι.

Παίχτη μου πάρε μια μάσκα για μέσα στο αεροπλάνο καλού κακού 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, iddqdiddqd είπε

Ο ξενοδόχος δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε άλλαξε τίποτα: διάλεξες να πάρεις χαμηλότερη τιμή με αντάλλαγμα τη μη δυνατότητα ακύρωσης και αυτό σου έδωσε.
Εσύ ως πελάτης θες ενώ δεν πλήρωσες για δυνατότητα ακύρωσης να σου τη δώσει.

Σαν καλός επαγγελματίας θα πρέπει να προσπαθήσει να σε εξυπηρετήσει, ακόμα και αν τυπικά είναι καλυμένος, αλλά αν δεν έχει τη δυνατότητα ή τη στήριξη από το κράτος ίσως και να μην μπορεί. Είναι φοβερό ζόρι αυτό και για τον επιχειρηματία και για τον πελάτη.

To θεμα ειναι οτι δεν δεχονται ουτε αλλαγη ημερομηνιας.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Και μεγαλη ποσοτητα κιολας. Το σεληνιο που ειδα επισης καλο. Εισαι αλεξισφαιρος!

Αρα τωρα με τις χαμηλες τιμες να κλεισω και μια πτηση Ιταλια 🤣

Οκ ευχαριστω παντως. Αυριο θα παρω τηλ και σε Aegean και blue star να ενημερωθω καλου κακου πρωτου κλεισω εισιτηρια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απίστευτο τη πρώτη χρόνια που έβαλα ΟΤΕ για να δω ποδόσφαιρο αναβλήθηκαν όλες οι διοργανώσεις στη καλύτερη στιγμή της season. 

Παρακολουθώ πολύ ειδήσεις για χρόνια τώρα και δεν νομίζω ότι έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι πρωτοφανές φαινόμενο, ποτέ ήταν η τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Κατά τα αλλα εχθές στο Ανφιλντ 60000 κόσμος . 5-6 χιλιάδες ταξιδιώτες απο Ισπανία . Αγκαλιές φιλία πανηγύρια σε κάθε γκολ . Μια χαρά ολα .

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aizensama24 είπε

Απίστευτο τη πρώτη χρόνια που έβαλα ΟΤΕ για να δω ποδόσφαιρο αναβλήθηκαν όλες οι διοργανώσεις στη καλύτερη στιγμή της season. 

Παρακολουθώ πολύ ειδήσεις για χρόνια τώρα και δεν νομίζω ότι έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι πρωτοφανές φαινόμενο, ποτέ ήταν η τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο?

Δεν εχει προηγουμενο ολο αυτο. Ειμαστε σε αχαρτογραφητα νερα. Good luck :rolleyes:

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, overpower είπε

Αρα τωρα με τις χαμηλες τιμες να κλεισω και μια πτηση Ιταλια 🤣

Οκ ευχαριστω παντως. Αυριο θα παρω τηλ και σε Aegean και blue star να ενημερωθω καλου κακου πρωτου κλεισω εισιτηρια.

Γενικά θα πέσανε στις τιμές στην Ιταλία τώρα, λες να πουλάνε και κανά σπίτι φθηνότερα στο Μιλάνο?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, totalius είπε

Κατά τα αλλα εχθές στο Ανφιλντ 60000 κόσμος . 5-6 χιλιάδες ταξιδιώτες απο Ισπανία . Αγκαλιές φιλία πανηγύρια σε κάθε γκολ . Μια χαρά ολα .

Eνω υπηρχε απο πριν ανακοινωση απο τον ΠΟΥ για πανδημια.. Τελικα ΟΛΑ για τα σωβρακα και τις φανελες...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Το OTETV θα μεταδώσει δωρεάν τον αγώνα Μαρινάκη - Γουλφς για την αποφυγή των συναθροίσεων στις καφετέριες, ακόμα δεν το μάθατε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, totalius είπε

Άλλα ματς έγιναν κεκλεισμένων, άλλα με θεατές, αναλόγως τα κέφια τους. Η ΟΥΕΦΑ πετάει χαρταετό γενικά! Σήμερα μόνο πήρε την απόφαση να αναβληθούν όλοι οι αγώνες.

Οι Ισπανοί πάντως τα θέλουν μου φαίνεται. Τη πάθανε με τους φιλάθλους της Βαλένθια στο Μιλάνο, τώρα πήγανε Μαδριλένοι στην Αγγλία. Τι είναι η υγεία μπρος στην ομάδα;

Επεξ/σία από afragorn
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...