Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
8 minutes ago, Vangelis_D9 said:

Επειδή πολλοί το λένε αυτό, κοιτάξτε στις ρυθμίσεις κάπου εκεί στο κωδικοί και ασφάλεια νομίζω αν είναι τσεκαρισμένο το μενού με τις ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης.

https://www.lifo.gr/now/greece/273391/eidopoiisi-apo-to-112-gia-ton-koronoio-giati-den-tin-elavan-oloi

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 λεπτά πριν, FCastor είπε

Σύμφωνα με κάποια social media τα κάτωθι προστατεύουν από τη νόσο:

- Η κατανάλωση λευκαντικού ρούχων

- Το "σνιφάρισμα" κοκαΐνης

- Ο αυνανισμός

...

Alrighty then...

Bleach kills everything :D :D σχόλια σε youtube κτλ

Μόλις τώρα, greekfragma είπε

Ναι....μέχρι και ΟΛΟ τον Απρίλιο.

Την κάτσαμε .. Πρωτο κρούσμα αν δεν κάνω λαθος ηταν χθες εδω στην Κρήτη .. οποτε έχουμε ψωμι ακομα. 

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Α μάλιστα, εγώ έτσι κι αλλιώς τις λαμβάνω κανονικά τις ειδοποιήσεις, προφανώς διότι το νούμερό μου μπήκε αυτόματα στη λίστα. Θενκς για τη συμβολή.

2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Ο άλλος στο βενζινάδικο ήθελε να μου πάρει την κάρτα από το χέρι για να την περάσει ανέπαφα και παρεξηγήθηκε που δεν τον άφησα. Δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λέει η τηλεόραση, είπε. Ρε φύγε ρε μ***** από δω ρε bro, είπα.

Στα βενζινάδικα δεν έδινα την κάρτα στον υπάλληλο ούτε πριν τον κορωνοιο. Από τα πιο πιο βρώμικα χέρια. Πιάνουν όλη μέρα χρήματα, βενζινες λάδια χώματα, τα @@ τους και ζήτημα να τα πλένουν και μια φορά. Άσε που σου δίνουν και ένα λιγδιασμενο ασύρματο Pos να χτυπήσεις κωδικό. Τώρα πια κάνω πληρωμές στα βενζινάδικα μόνο με μετρητά χωρίς ρέστα. 

Ο IBM Summit, ο ισχυρότερος υπερυπολογιστής στον κόσμο, χρησιμοποιείται από ερευνητές για τον εντοπισμό χημικών ενώσεων που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Οι ερευνητές έλαβαν υπολογιστικό χρόνο έκτακτης ανάγκης για να χρησιμοποιήσουν τον IBM Summit, ώστε να καταφέρουν να κάνουν αναλύσεις με ταχύτατο ρυθμό. Ο Summit κατάφερε να δώσει αποτελέσματα ήδη μέσα σε 2 ημέρες, που οι συμβατικοί υπολογιστές θα έφερναν σε μήνες.

Ο υπερυπολογιστής βοήθησε τους ερευνητές να εντοπίσουν 77 μικρομοριακές ενώσεις, που αξίζει να διερευνηθούν περαιτέρω, καθώς οργανισμοί σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να αναπτύξουν θεραπεία για τον κορωνοϊό.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κλείσει για 16 του μήνα Βαρκελώνη.Επικοινώνησα με το booking και αυτοί με το ξενοδοχείο και δεν δέχονται καμία ακύρωση η αλλαγή.Η μόνη περίπτωση που μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω είναι να μπει η Ισπανία η Ελλάδα σε κόκκινη ζώνη..Τι να πω,τραγικοί.

Επεξ/σία από parlapipas25

6 λεπτά πριν, liakjim είπε

Επίσης στην Γαλλία και Ισπανία και ίσως εξηγεί και τα ελάχιστα κρούσματα της Τουρκίας.

Αυτή η ιστορία με την Τουρκία είναι ύπουλη. Διάβασε αυτό το άρθρο:
https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/pos-i-tourkia-katafere-na-min-echei-katholou-krousmata-koronoiou/

• Like 4

32 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Δε σε απασχολεί το γεγονός ότι ακόμα και 1 να σε πάρει στα σοβαρά, τον πήρες στο λαιμό σου; Κι αυτόν και όποιον άλλο έρθει σε επαφή μαζί του; 

Γιατι; Δεν λειτουργει το κολπακι που εγραψα; 

38 λεπτά πριν, billdanos είπε

Να σου πω! Μήπως να σταματήσεις να ποστάρεις για 14 ημέρες??? :ph34r:

Αρκει να μου πεις το γιατι :) 

• Confused 2

3 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Έλεγαν οτι μπορείς να κολλήσεις μονο με την αφή .. τώρα έγινε Νιντζα και αερομεταφερομενος ? 

Ποιος το είπε αυτό; Πάντα κολλούσε μέσω του αέρα, όπως και η γρίπη. Δεν είναι κάτι καινούριο.

• Like 1

14 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Γενικά ειχα ακούσει παράπονα και εγω πριν το μεγάλο ξέσπασμα στην Κινα ! 

Τωρα τα πράγματα προφανώς θα ειναι άκρως χειρότερα... ΠΑΕΙ η σεζόν ..  θα συρρικνωθεί σημαντικά νομίζω. 

Εκτός αν γίνει κάνα θαύμα από Ιούνιο και μετα

• Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...