Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ενημερωτικά πάντως το σημερινό μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα και οι ανακοινώσεις στον Τύπο πρέπει να θορύβησαν αρκετό κόσμο (όπως φάνηκε και από τα γραπτά πανικού εδώ μέσα σαν κλίμα μου ενισχύθηκε)

Ενδεικτικό της ανησυχίας του κόσμου οτι έβαλα παραγγελία σουπερ μαρκετ πριν λίγο για τα κλασσικά που παραγγέλνω 2 φορές τη βδομάδα και αντί για παράδοση σε 1εργάσιμη (ξημερώνει Πέμπτη άρα παράδοση Παρασκευή) μου έκλεισαν ραντεβού για την Τρίτη.

The Wire Reaction GIF

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον!

Οκ ολος ο πλανήτης την πάτησε.

Επεξ/σία από OneWaySystem

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, gorilas13 είπε

Και εγώ έκανα ρακόμελο σήμερα. Και γενικά καλά νοιώθω και θα νοιώθω σιγουρα καλύτερα οταν βγω και απ'το thread χαχα

Να είστε όλοι καλά και συγνώμη που άνοιξα τέτοια κουβέντα. Ήταν της βραδινής αγωνίας και φρίκης 🙂

Φιλε μου αντεξες 10 χρονια μνημονια και τωρα εχεις αγωνια και ανησυχια απο ενα topic στο internet ;

😄

1 λεπτό πριν, QuitLife είπε

Φιλε μου αντεξες 10 χρονια μνημονια και τωρα εχεις αγωνια και ανησυχια απο ενα topic στο internet ;

😄

Το πρόβλημα υγείας σε συνδιασμό με τα μνημόνια έχει αφήσει κουσούρια χαχα το δουλεύω με ομοιοπαθητική όπως βλέπεις 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Ενημερωτικά πάντως το σημερινό μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα και οι ανακοινώσεις στον Τύπο πρέπει να θορύβησαν αρκετό κόσμο (όπως φάνηκε και από τα γραπτά πανικού εδώ μέσα σαν κλίμα μου ενισχύθηκε)

Ενδεικτικό της ανησυχίας του κόσμου οτι έβαλα παραγγελία σουπερ μαρκετ πριν λίγο για τα κλασσικά που παραγγέλνω 2 φορές τη βδομάδα και αντί για παράδοση σε 1εργάσιμη (ξημερώνει Πέμπτη άρα παράδοση Παρασκευή) μου έκλεισαν ραντεβού για την Τρίτη.

The Wire Reaction GIF

κατα τη γνωμη μου χιλιες φορες να θορυβηθουν αρκετοι να το παρουν σοβαρα και να μην εχουμε φενομενα ιταλιας

παρα να εχουμε φενομενα ιταλιας και μετα να λεμε σας τα λεγαμε.

γιατι προφανως ο σκοπος δεν ειναι αυτος

να το προλαβουμε θελουμε ολοι

Επεξ/σία από gas83
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Apoll είπε

@gorilas13 κάρτα ακολούθησης ενός ασθενή με τον ιό σε νοσοκομείο στην Αγγλία. 

Covid19-Prog.jpg

πολυ ενδιαφερον

ξερουμε τι εγινε τελικα?

αυτη ειναι η καρτα αφου εχει φυγει και ειναι καλα τωρα να υποθεσω??

edit:30 ιανουαριου οποτε βγηκε

Επεξ/σία από gas83

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

___ You Get Better before GETTING WORST ___

Επεξ/σία από Επισκέπτης

16 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Και οσοι καπνιζουμε ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

Τωρα ειναι που δεν παιζει αυτό. 

Την πέφτω, ελπίζω όταν σηκωθω να μην χρειαστεί να φτιαξω τόξο για να βρω τροφή. Η φάση χοντραίνει επικίνδυνα αλλά μην πανικοβαλεστε τόσο. Σημαντικό είναι να μην κολλησουμε όλοι μαζί σε ένα μήνα μέσα και οι ευπαθείς καθόλου. 

Brace yourself, covid is coming

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκαω αποψε στη δουλεια 12 η ωρα, τριτη βαρδια.. Εχουμε έναν τυπο ας πουμε λιγο απροσαρμοστο, λιγο slow γενικα. Με ρωτάει (ξεροντας ότι μπορω) αν μπορω να του κανω φορματ το κινητο του. Ναι του λεω, αλλα γιατι; Γιατι λεει μου εβγαλε ειδοποιηση με παραξενο και δυνατο ηχο ότι εχω virus. Του λεω ρε συ ειδοποιηση ηταν για το CORONA virus. Α λεει δεν ξερω, εγω ειδα virus και το εσβησα το κινητο αμεσως...

ΤΣΑΟ ΜΑΟ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ 

Επεξ/σία από asemnos
  • Sad 1

Ευτυχως ειχα κλεισει τα κινητα σε καρδιοπαθεις γιατι θα τους εστελναν ετσι ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ; ΜΑΣ ΤΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ καταλαβαν εδω . Don't panic αλλα f τα υπουργεια τους ...

3 ώρες πριν, giorgos4ever είπε

chrisand77.jpg.5c14c4d8292e61fa8586a4ef41221dcc.jpg

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...