Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Μόλις είδα το τελευταίο παιχνίδι με κόσμο για φέτος στο τσαμπιον! Ωραίο συλλεκτικό ματσάκι, θα έχουμε να θυμόμαστε την ατμόσφαιρα ..

Οι άνω των 60 να κάνουν το χατήρι στον guzel και να αυτοκτονήσουν παρακαλώ .. Ευχαριστώ ..

Δες και την formula 1 την κυριακη θα ειναι ο μονος αγωνας που θα δεις. (αν τον δεις) 300,000 κοσμος περσυ στις κερκιδες ειναι και οι αυστραλοι παιχτες δυνατοι ! Πρωτια κατευθειαν !!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, VanJ είπε

Γρήγορος ο mod. Σχεδόν αυτόματος θα έλεγα!

εχει και η υπομονη το οριο της ομως. γενικο lockdown σαν της ιταλιας θα παιξει και εδω, τωρα κλεινουν τα σχολεία (οχι σχολια) που εμφανιζουν κρουσματα 😁

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιοι εδώ μέσα πριν λίγο καιρό υποστήριζαν πως η Κίνα κρύβει τους νεκρούς κλπ ...απλά επειδή είναι η Κίνα άρα αυτό συμβαίνει.

Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής... 

https://theweek.com/speedreads/901405/seattle-lab-uncovered-washingtons-coronavirus-outbreak-only-after-defying-federal-regulators

Αναφορά σε κείμενο

They found a positive case pretty quickly, and after discussing the ethics, they told state health officials, who confirmed the next day that a teenager who hadn't traveled abroad had COVID-19 — and the virus had likely been spreading undetected throughout the Seattle area for weeks

1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Εχω ενα γνωστο ειναι αρρωστος μεσα στο σπιτι του εδω και 5 μερες με πυρετο δεν μπορει να σηκωθει ορθιος καν. Του ειπα να παρει τηλεφωνο να ελεχθει και δεν θελει νομιζει οτι θα μπει σε καραντινα 15 μερες :) επισης παει και εξωτερικο πολυ

Αυτός μοιάζει να έχει μπει σε καραντίνα μόνος του. Ελπίζω μόνο εσύ από απόσταση να του τα έλεγες. :P

Επεξ/σία από Sanjuro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εξέταση αν κατάλαβα καλά υπάρχει στο Μετροπόλιταν 290ευρω (κανουν κ για εποχική γρίπη+αμοιβή γιατρού) και ίσως κ στα αλλα ιδιωτικά νοσοκομεία?δεν υπάρχει σε κάποιο μεγάλο μικροβιολογικο?

ESzdSTFUcAA92hM.jpg

Επεξ/σία από kage

Μόλις τώρα, kage είπε

Για εξέταση αν κατάλαβα καλά υπάρχει στο Μετροπόλιταν 290ευρω (κανουν κ για εποχική γρίπη+αμοιβή γιατρού) και ίσως κ στα αλλα ιδιωτικά νοσοκομεία?δεν υπάρχει σε κάποιο μεγάλο μικροβιολογικο?

Εξέταση για COVID εννοείς; Ακριβή είναι αλλά κάνουν κι άλλα ιδιωτικά.

39 λεπτά πριν, guzel είπε

Το παίζεις και υπεράνω τρομάρα σου.

Ας απαντήσει κάποιος τρομολαγνος, γιατί καραντίνα στον γενικό πλυθησμό και όχι εξ αρχής καραντίνα κ απομόνωση σε ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους;

Απαντήστε

Πως θα μπουν σε καραντίνα ρε μάστορα (ότι πιο ευγενικό μπορώ να βρω για χαρακτηρισμό)  οι ευπαθείς ομάδες; Θα σταματήσουν μόνοι τους να δουλεύουν, θα πάρουν άδειες από εσένα; Έχεις ιδέα ποιες είναι οι ευπαθείς ομάδες; 

Το παίζεις και μάγκας τρομάρα σου. 

• Like 1

Γεια σας.Έμενα μου ήρθαν 2 μηνύματα alert.Ένα στα κινεζικα και το άλλο στα Ελληνικά.

Η φάση είναι ότι έβλεπα όνειρο εκείνη στιγμή ότι είχα κολλήσει κορωναΐό και μόλις πέθανα , ξύπνησα και αμέσως μετά μου ήρθαν τα alert messages!

• Like 1

Πας στο Σωτηρια και στην κανουν τσαμπα,απλα περιμενεις περιπου 200 ατομα ουρα ορθιος με μασκες κτλ.Σημερα ειχε ουρα λες και βγηκε νεο iphone  😛 😛

Επισκέπτης
Στις 27/2/2020 στις 2:14 ΜΜ, billdanos είπε

Τι έπρεπε να κάνει να μυρίσει τα νύχια της? Όσοι έχουν κολλήσει αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είναι εκατοντάδες και οι περισσότεροι δεν θα το μάθουν ποτέ μιας και θα έχουν ήπια συμπτώματα γρίπης ή και τίποτα απολύτως. Και προφανώς όλοι αυτοί δεν θα καταμετρηθούν ποτέ! :) 

Με συγχωρεις, αλλα εσυ αν γυρναγες απο Ιταλια (ενω ειχε σκασει το θεμα) δεν θα ησουν ψιλιασμενος;

Εγώ πάντως έχω βρει τη "ρουτίνα" μου ας πούμε με όλη αυτή την κατάσταση.

Κομμένες όλες οι βόλτες και επισκέψεις σε μέρη με συνωστισμό, άλλα σπίτια κτλ. Σπίτι μου επισκέψεις κομμένες. Φροντίζω να έχω επάρκεια σε βασικά αγαθά για τουλάχιστον 2 εβδομάδες έτσι και χρειαστεί να καραντινιαστώ. Στη δουλειά μου περιορίζομαι στο γραφείο μου όσο γίνεται.

Και όσο αντέξουμε!!! 😃

• Like 3

1 λεπτό πριν, aekoupoli είπε

Πας στο Σωτηρια και στην κανουν τσαμπα,απλα περιμενεις περιπου 200 ατομα ουρα ορθιος με μασκες κτλ.Σημερα ειχε ουρα λες και βγηκε νεο iphone  😛 😛

Ησουν εκει ?  Αν ισχυει ειναι τρελλο να συζηταμε για καφετεριες πχ η ακομα και σινεμα που ΙΣΩΣ και καποιος να ειναι φορεας με μια ουρα 200 ατομων ρωσσικη ρουλετα. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, Sanjuro said:

Κάποιοι εδώ μέσα πριν λίγο καιρό υποστήριζαν πως η Κίνα κρύβει τους νεκρούς κλπ ...απλά επειδή είναι η Κίνα άρα αυτό συμβαίνει.

Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής... 

https://theweek.com/speedreads/901405/seattle-lab-uncovered-washingtons-coronavirus-outbreak-only-after-defying-federal-regulators

Και εδώ πάντως δεν είναι λογικές οι ανακοινώσεις που κάνουν για τα κρούσματα.

Εγώ προσωπικά γνωρίζω 5 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις από φίλους/συγγενείς γνωστών και μόνο στην Αθήνα. Αποκλείεται να είναι μόνο 99 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Επεξ/σία από Malthador

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...