Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dannie είπε

Εδω επισης.Εμενα συνηθως ξεκινουν φτερνισματα,τσουξιμο στα ματια,καταροη και μετα γατακια στα πνευμονια.Βεβαια εχω και βρογχικο ασθμα.Αυτος ειναι και ο λογος που φοβαμαι παρα πολυ με ολα αυτα...!

Ασθμα έχει και η μάνα μου.εχει περάσει πνευμονία ΠΟΛΎ δυσκολα

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, afragorn είπε

Νομίζω πρέπει να παρθούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα τώρα που είναι νωρίς. Ας κλείσουν τα πάντα για 15 μέρες. Δε θα χαθεί καμία δουλειά, καμία μαθητική πρόοδος και κανένας προυπολογισμός δε θα "πέσει έξω".

Αργα ειναι . Μετα το σημερινο σοου περιμενουν και επισημως το μεγαλο κυμα . Εδω το Π.Ν.Η ειναι σε καραντινα ειχαν θετικα κρουσματα 

• Like 1
Δημοσ.

Πότε λέτε να γίνει έκτακτη σύνοδος των 27? Εντάξει δεν είναι οτι πεθαίνει και κόσμος ή οτι μια χωρα της ειναι σε κώμα και οι άλλες βήχουνε ήδη. Μπορείς πάντα να αναβάλεις για αύριο αυτο που μπορείς να κάνεις σήμερα, μόνο στο τενεσυ και τις Βρυξέλλες γίνονται αυτά.

Αύριο το πολύ στις 12 θα έχουμε νέα πνπ και μέτρα, λογικά πάμε σε κλείσιμο σε οτιδήποτε δεν ειναι απαραίτητο να δουλεύει. Αν οχι αυριο μέχρι την δευτερα. Αυτό λέει η λογική πλεον, αν θες να προλάβεις τα χειρότερα πρέπει να δράσεις τωρα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ο γιος της γειτόνισσας της είπε ότι έχει 37,2. Η Μπόμπα ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό με πυρετό 37,2 και ότι αυτή και ο Τάνιμαν θα κλειστούν ο καθένας τους σε διαφορετικό δωμάτιο. Σκατά φίλοι μου, σκατά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά πάντως εγώ δεν θα ήθελα από δω και περα να μαθαίνω τον αριθμό των κρουσματων κλπ. Προτιμώ να φροντίζουν οι αρμοδιοι τα των νοσοκομείων κλπ και να ανακοινώνονται μετρα προστασίας όταν κρίνεται αναγκαίο! 

• Like 8
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, zio10 είπε

Το μήνυμα της γυναίκας μπορεί να ταρακουνήσει πολλούς.

Το μήνυμα της γυναίκας από το 112, σίγουρα ταρακούνησε πολλούς.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Προσωπικά πάντως εγώ δεν θα ήθελα από δω και περα να μαθαίνω τον αριθμό των κρουσματων κλπ. Προτιμώ να φροντίζουν οι αρμοδιοι τα των νοσοκομείων κλπ και να ανακοινώνονται μετρα προστασίας όταν κρίνεται αναγκαίο! 

Ειναι δίκοπο μαχαίρι. Απο την μια η ανακοίνωση θανάτων σε αρκετούς θα δημιουργήσει πανικό φόβο και τα συναφή από την άλλη αν δεν ανακοινώνονται κάποιοι ανόητοι θα νομίζουν οτι δεν τρέχει τίποτα και θα συνεχίζουν να κυκλοφορούν οπως κυκλοφορουσαν

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Αργα ειναι . Μετα το σημερινο σοου περιμενουν και επισημως το μεγαλο κυμα . Εδω το Π.Ν.Η ειναι σε καραντινα ειχαν θετικα κρουσματα 

To θέμα είναι να καθυστερήσουμε τη διασπορά. Αλλιώς να έχουμε 1000 κρούσματα σε μία εβδομάδα και άλλιώς σε τρεις.

Δημοσ.

Εντωμεταξύ είμαστε ένα κλικ από το να γίνει χοντράδα στον Έβρο με τους απέναντι, και χωρίς κωρονοιο πάλι επιδρομές στα super market θα καναμε

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ο Σάκης είναι καθαρός, αλλά ας κάτσει δίπλα της όσο αυτή μιλάει εκτοξεύοντας σταγονίδια στο κινητό της, δεν πειράζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...