Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήμουν έξω με παρέα και χτύπησε ταυτόχρονα σε όλους. Δεν θα πω ψέματα, για λίγο πίστεψα ότι κάνανε μαλακία οι Τούρκοι στα σύνορα.

Μου αρέσει που προειδοποιούν και τις ευπαθείς ομάδες. Οι περισσότεροι πιο πιθανό να τα κακάρωσαν με τον συναγερμό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, firewalker είπε

Μόνο σε "smart phone" πάνε ειδοποιήσεις;

Ναι γιατι αυτα εχουν την δυνατοτητα για alerts. Δεν ειναι κλασικα μηνυματα, αν και σε εμενα περα απο το alert, ηρθε και κανονικα μηνυμα απο κοσμοτε.

Παντως σε s10plus, παρολο που το ειχα αθορυβο ηταν παρα πολυ δυνατο. Σε φιλους με xiaomi φαινεται να τους κρατησε το οτι ηταν αθορυβο και δεν ακουστηκε

2 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Που λέτε , δεν με νοιάζει ας κλείσει τα πάντα ο Κούλης....εκτός απο τα πιτογυράδικα.

εκεί θα μαλώσουμε....

Μπα, τα ντελιβεράδικα είναι ανοιχτά και στην Ιταλία, και νομίζω το ανέφεραν και για Ελλάδα. 

1 λεπτό πριν, sakisaudi είπε

Μετρηθηκα δεν έχω καθολου

Καλό αυτό.κοιτα το λίγο αυτο με τη δύσπνοια αν δεις και χειροτερεψει η ακούς τον πνεύμονα σου όταν αναπνέεις σαν "χαρτι" πάρε τηλ τον γιατρό σου αμεσως

• Thanks 2

4 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Ναι αγαπητέ μην βλέπεις κόσμο καλού κακού. Και χει ένα τηλ ο ΕΟΔΥ που μπορείς να καλέσεις αύριο.

• Like 1

• Super Moderators
6 minutes ago, sakisaudi said:

Παιδιά ηρεμήστε. Είμαστε σε εποχή που και η εποχική γρίπη κάνει παρτακι! Μείνε σπίτι μέχρι να γίνεις καλά και μιλα με γιατρό αν δεις πως τα συμπτώματα χειροτερευουν ή έχεις και κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας! 

• Like 2

7 λεπτά πριν, Apoll είπε

To κινητό μου το πήρε στην Αγγλία, γιατί έχω 2 sims και η μία είναι Vodafone GR η άλλη Vodafone UK. 

H vodafone UK σας έστειλε κάτι ολο αυτο το διάστημα ;

10 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Τρεις μερες εχω δυσπνοια και ποναει ο λαιμος μου οταν καταπινω, και γενικα αισθάνομαι κουρασμενος. Λετε να κολλησα; γενικα εχω να αρρωστησω δυο χρονια περιπου

Μάλλον απλό κρύωμα θα είναι, μην ανησυχείς.

Για πες μας όμως σε πια περιοχή μένεις και που δουλεύεις και κυκλοφορείς. Που πήγες τις τελευταίες μέρες και τι ηλικία έχεις. 😷

4 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Χαχαχα γενικα κανω παρα πολυ διατροφη με φρουτα κ λαχανικα τα τελευταία χρονια κ αθλουμαι. Ειχα να αρρωστησω παρα πολυ καιρο. Δεν με ενοχλει η δυσπνοια οσο οτι με ποναει ο λαιμος

Τα ιδια χαλια ειχα και εγω καμια 10αρια μερες πριν, τωρα ψιλοισιωσα απο συναχια και βηχες. Ταμιφλου πυρετο μια μερα και κομμαρες φουλ. Η απλη γριπη , Η1Ν1 καπως ετσι ξεκιναει. Παρε τον γιατρο σου, να δεις τι παιζει.

Μόλις τώρα, Teras1 είπε

Μάλλον απλό κρύωμα θα είναι, μην ανησυχείς.

Για πες μας όμως σε πια περιοχή μένεις και που δουλεύεις και κυκλοφορείς. Που πήγες τις τελευταίες μέρες και τι ηλικία έχεις. 😷

Χαχαχαχαχα την διεύθυνση ξέχασες 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...