Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Τρεις μερες εχω δυσπνοια και ποναει ο λαιμος μου οταν καταπινω, και γενικα αισθάνομαι κουρασμενος. Λετε να κολλησα; γενικα εχω να αρρωστησω δυο χρονια περιπου

Κομαρες???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε

Εμένα με βονταφον δεν έχει έρθει ακόμη. Σε γουιντ και κοσμοτε πήγε.

To κινητό μου το πήρε στην Αγγλία, γιατί έχω 2 sims και η μία είναι Vodafone GR η άλλη Vodafone UK. 

4 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Τρεις μερες εχω δυσπνοια και ποναει ο λαιμος μου οταν καταπινω, και γενικα αισθάνομαι κουρασμενος

Nα μπεί το φόρουμ σε καραντίνα !

shutdown -h now

4 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Τρεις μερες εχω δυσπνοια και ποναει ο λαιμος μου οταν καταπινω, και γενικα αισθάνομαι κουρασμενος. Λετε να κολλησα; γενικα εχω να αρρωστησω δυο χρονια περιπου

Μπορεί να είναι απλή γρίπη.αν δεις πυρετό πάρε τηλ τον γιατρό σου και θα σε καθοδηγήσει.μετρηθηκες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, prometheas είπε

Nα μπεί το φόρουμ σε καραντίνα !

shutdown -h now

Χαχαχα γενικα κανω παρα πολυ διατροφη με φρουτα κ λαχανικα τα τελευταία χρονια κ αθλουμαι. Ειχα να αρρωστησω παρα πολυ καιρο. Δεν με ενοχλει η δυσπνοια οσο οτι με ποναει ο λαιμος

Επεξ/σία από sakisaudi
  • Like 1

• Super Moderators

19 minutes ago, papageord said:

Επειδη εχω google home και βαραγε συναγερμους και κατι ελεγε η μανταμ αλλα δεν την προλαβα... Εκτος απο τα μηνυματα μιλαγε και η assistant ? 

Στο Xiaomi Mi A3 δεν άκουσα κάτι, μόνο σκούξιμο, βέβαια είχα τέρμα χαμηλή την ένταση. 😛

Μετά έβγαζε και confirmation pop-up αν θέλω να συνεχίσω να λαμβάνω.

21 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το iphone είναι διακριτικο, μόνο σειρήνα είχε όχι ομιλία... 

Άνοιξε το όριο των like αδελφέ. Έχει μερικά comedy gold απόψε και έχουμε ξεμείνει. 🤣

3 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Οι γερμανοί είναι 8 φορές περισσότεροι και έχουν 16 φορές περισσότερα κρούσματα απο εμάς οπότε έχουμε δύο φορές καλύτερο σύστημα υγείας και ήμαστε πολύ πιο πειθαρχημένοι απο αυτούς.

Για τους Ιταλούς δεν το συζητάω καν

Πολυ εύστοχη η παρατήρηση σου. με βάση τα κρούσματα Κορωναϊού μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η ελλαδα έχει δυο φορές πιο ισχυρή οικονομία από την Γερμανία όπως επίσης και πολύ μεγαλύτερο απόθεμα χρυσού. Η ελλαδα έχει επίσης πολύ μικρότερα ποσοστά ανεργίας αλλα και το μέσο εισόδημα του Έλληνα είναι διπλάσιο από αυτό του Γερμανού. 

Και πολύ καλά κάνεις και δεν το συζητας για τους Ιταλούς, επέτρεψε μου να παρεμβω. Οι Ιταλοί έχουν 6 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό και 127 φορές περισσότερα κρούσματα απο εμάς οποτε έχουμε 21! φορές καλύτερο σύστημα υγειας και είμαστε 21! φορές πιο πειθαρχημένοι. 

1 λεπτό πριν, sakisaudi είπε

Οχι τιποτα 

Το σωστο ειναι να μην ερθεις σε επαφη με αλλους ανθρωπους μεχρι να δεις πως θα εξελιχθει.. Η διαγνωση κοστιζει γι αυτο και δεν την κανουν ετσι για πλακα!

• Like 1

2 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Μπορεί να είναι απλή γρίπη.αν δεις πυρετό πάρε τηλ τον γιατρό σου και θα σε καθοδηγήσει.μετρηθηκες?

Μετρηθηκα δεν έχω καθολου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...