Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, masteripper είπε

Μακάρι να είναι χαλαρά εκεί αλλά το πρωι πήρα πρεφα ότι Αυστραλία ξαφνικά εκτινάχτηκαν στα κρούσματα στα 200 με νεκρούς...μέση θερμοκρασία 30 βαθμοί Κελσίου.

Ψαχνω τοση ωρα να βρω το αρθρο απο τον γερμανο γιατρο (ή επιδημιολογο?) που ηταν σε κινα τον ιανουαριο με την ομαδα του ΠΟΥ στη wuhan και που σε podcast του ειπε πως οι υψηλες θρμοκρασιες του καλοκαιριου απλως θα μειωσουν ενα 0.5% τον RO. Εχω την εντυπωση ανεπτυξε το το test για το SARS-CoV-2.

Αυτο που μας συμβαινει τωρα δε θα μπορεσουμε να το αποχαιρετησουμε σε 1 μηνα. Ουτε μονο σε μια χωρα.

Επεξ/σία από whosethere
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ενα απο τα 2 κινητα το ελαβα. Στο αλλο πηγα στις ρυθμισεις ειναι κολλημενο, δεν ελαβα τιποτα.

σε αυτο που το ελαβα ακουγοντουσαν και κατι ακαταλαβιστικα Αγγλικα ενα ενα τα ψηφια καπως σαν αλφαβητο

Επεξ/σία από Zerg13

4 λεπτά πριν, prometheas είπε

Πρέπει το cell broadcast / emergency cell broadcast να ειναι ανοιχτό. (By default ειναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν έχει πειραχτεί η ρύθμιση )

4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Δεν εχει καμια σχεση η εταιρεια  . Πρεπει να εχει ο κατοχος σχετικα καινουργιο κινητο με τις τελευταιες αναβαθμισεις. Κανα χρονο νομιζω ειναι που μπηκε 

3 βοντα κινητά με ενεργοποιημένη τα alerts εδώ Ριο δεν έχει έρθει κάτι. Από περιέργεια, το λέω, δεν περιμένω να κερδίσω κάτι.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε οτι απο τον ήχο που έκανε το κινητό όταν έσκασε το μήνυμα απο την Πολιτική Προστασία πέθαναν 58 γερόντια

Εχουμε τους πρώτους θανάτους λόγω Κορωναϊού?

• Super Moderators
2 minutes ago, Zerg13 said:

Σε ενα απο τα 2 κινητα το ελαβα. Στο αλλο πηγα στις ρυθμισεις ειναι κολλημενο, δεν ελαβα τιποτα.

σε αυτο που το ελαβα ακουγοντουσαν και κατι ακαταλαβιστικα Αγγλικα ενα ενα τα ψηφια καπως σαν αλφαβητο

Μην είναι κινεζικο το κινητό? 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρεις μερες εχω δυσπνοια και ποναει ο λαιμος μου οταν καταπινω, και γενικα αισθάνομαι κουρασμενος. Λετε να κολλησα; γενικα εχω να αρρωστησω δυο χρονια περιπου

Επεξ/σία από sakisaudi

Μόλις τώρα, LiquidTroll είπε

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε οτι απο τον ήχο που έκανε το κινητό όταν έσκασε το μήνυμα απο την Πολιτική Προστασία πέθαναν 58 γερόντια

Εχουμε τους πρώτους θανάτους λόγω Κορωναϊού?

Ολοι για τον ΕΦΚΑ δουλεύουν !!!

2 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Τρεις μερες εχω δυσπνοια και ποναει ο λαιμος μου οταν καταπινω, και γενικα αισθάνομαι κουρασμενος. Λετε να κολλησα; γενικα εχω να αρρωστησω δυο χρονια περιπου

Πάρε τον γιατρό σου η ενα τηλέφωνο να δεις τι θα σου πουν. Μην αρχίσεις τις βόλτες.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...