Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, gas7777 είπε

bakasmarios εισαι για να μπεις επιτιμο μελος στο χλαπ?

Διάβασε τι έγραψα στο πρωτο μου ποστ που απαντησες και ειπες οτι θα μας δειρεις και τι μου απάντησες εσυ. Πουθενά δεν ειπα να πάνε οπου θέλουν. Ειπα οτι δεν ισχυουν τα περι καραντινας και δε θα μου απαγορεψει κανεις να βγάζω το παιδί μου έξω. Διευκρινησα για τα περι πολυκοσμίας και σαφως συμφωνω πως υπάρχει λογος που κλέινουν τα σχολεία. Επιβεβαιωμένο κρουσμα ομως σε παιδι δεν υπάρχει, αν εξαιρεσουμε τις περιπτωσεις των 2 εφηβων που οι γονεις τους πηγαν Ιταλια.

Προσοχη θέλει και οχι ο καθένας να κάνει το μακρυ του και το κοντο του. Ακολουθουμε οδηγίες.

Ακριβως ετσι...

Πηρα σημερα την παιδιατρο του παιδιου μου να μου δωσει πανω κατω οδηγιες τι θα κανουμε τωρα με το παιδι στο σπιτι..

Κομμενες παιδικες χαρες παιδοτοποι κτλ.

Να το βγαζεις βολτα κατα προτιμηση με το καροτσακι ή το ποδηλατο (τρικυκλο σαν καροτσι) και να πηγαινεις σε ανοιχτους χωρους πρασινου που δεν εχει κοσμο.

Να το αφηνεις λιγο να ξεδωσει εκει ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά, ο πανικός είναι εξίσου επικίνδυνος με τον εφησυχασμό. Το να λέμε πως θα πάθουμε χειρότερα από τους Ιταλούς δεν ωφελεί πουθενά.

Εντωμεταξύ μόλις μου ήρθε αλέρτ στο κινητό από τη ΓΓΠΠ

Πάντως τα σημερινά Λυκειόπαιδα είναι φλώροι. Περίμεναν τον κορωνοϊο για να κλείσουν τα σχολεία. Εμείς κάναμε κατάληψη που ξεκίναγε απο τον Δεκέμβριο, και τελείωνε τέλος Φλεβάρη....Τα αιτήματά μας φυσικά και ήτανε σοβαρα....! Δεν είναι σοβαρο το οτι η τυρόπιτα έχει λίγο τυρί μέσα, ή το κουλούρι δεν ήταν αρκετά φρέσκο?

Αυτά ήταν σοβαροί λόγοι για να κλείσει ένα σχολείο, όχι τωρα ένας ιούλης...🤪.
#φλωροι #90's_nostalgia

• Like 2

1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Μόλις έσκασε Warning από το 112!

ναι. το κινητο μου αρχισε να κανει σα σειρηνα και τρομαξα, 😲 γιατι δεν ειχα ακουσει ξανα να κανει ετσι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...