Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, guzel είπε

Τόσος τρόμος και κόστος- που θα πληρωθεί σε ποιότητα ζωής στην επόμενη δεκαετία- για 100 άτομα με ιό ,όπου αρχίζουν τα πρώτα εξιτήρια ήδη, και με μόλις 4.500 θανάτους γερόντων κυρίως σε όλο το κόσμο. Ότι να ναι ... 

Είναι η πρώτη πανδημία με social media τοσο ενεργά... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Νότια Κορέα πήρε αυτά τα μέτρα ενώ έχει ΓΑΜΑΤΟ σύστημα υγείας. Ούτε σε 40 χρόνια δεν θα έχουμε κάτι αντίστοιχο εμείς. 

Κανονικά στην Ελλάδα με το χρέπι που έχουμε για σύστημα υγείας, χρειάζεται γενικό lock down. 

Όλα τα καταστήματα υγειονομικούς ενδιαφέροντος για αρχή. Στις δημόσιες υπηρεσίες μόνο τα απαραίτητα και μετά προσευχές να ζεστάνει ο καιρός το συντομότερο. Μέχρι τότε Netflix, playstation, επιτραπέζια, πάζλ κτλ. κτλ. 

Προφανώς χρειάζεται να είναι σε λειτουργία όλη η αλυσίδα εφοδιασμού. 

Επεξ/σία από gordonas
  • Like 1

1 λεπτό πριν, zio10 είπε

@guzel άρα γιατί λες γίνεται όλο αυτό; Χωρίς λόγο τρελάθηκαν όλοι οι υπεύθυνοι και όλος ο κόσμος και θέλει να χαλάσει την ποιότητα ζωής του και να χαθούν δις;

Ο τύπος είναι troll. Κάποιες σελίδες πίσω ουσιαστικά υποστήριζε ότι η Τουρκία έχει/είχε πράγματι μηδενικά κρούσματα. 

Σε όλους αυτούς η συμβουλή είναι απλή. Να πάνε στην Λομβαρδία και να μας στείλουν φωτογραφία τους από εκεί.

• Like 5

30 minutes ago, zio10 said:

@guzel άρα γιατί λες γίνεται όλο αυτό; Χωρίς λόγο τρελάθηκαν όλοι οι υπεύθυνοι και όλος ο κόσμος και θέλει να χαλάσει την ποιότητα ζωής του και να χαθούν δις;

Εγώ δε βλέπω στην Αμερική, Ρωσία, Γερμανία κλπ να επικρατεί αυτη η τρομολαγνεία και ο πανίκος 

Ποτέ δεν ανέφερα κάτι τέτοιο.

• Confused 1

1 λεπτό πριν, guzel είπε

Εγώ δε βλέπω στην Αμερική, Ρωσία, Γερμανία κλπ να επικρατεί αυτη η τρομολαγνεία και ο πανίκος 

λολ

Back to the basics.

1) Είναι σίγουρο ότι δεν μεταδίδεται με τον αέρα;

2) Είναι σίγουρο ότι δεν γυρίζει όλες τις ηλικίες (εξαιρουμένων των παιδιών που μάλλον το περνούν χωρίς συμπτώματα) σε πνευμονία;

Μόλις τώρα, guzel είπε

Πιστεύεις τις ανακοινώσεις της Τουρκίας για τα κρούσματα που έχει; 

Στην Γερμανία δεν επικρατεί πανικός; Την Μέρκελ την άκουσες τι είπε; Στις ΗΠΑ διαβάζεις τι γίνεται. Η Ρωσία είναι άλλη φάση. Δεν είναι δυτική δημοκρατία. Εκεί θα είναι ο Πούτιν πρόεδρος για άλλα 30 χρόνια. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, guzel είπε

Μόνο που οι αντιδράσεις σου σε post που αναφέρουν θανάτους είναι η χαμογελαστή φάτσα. Έλα κόφτο...

• Like 4

Καλησπέρα,

κλειστά από σήμερα τα σχολεία, φροντιστήρια? Και?

Πρωί στο δρόμο για το λατομείο, στους δρόμους τα νιάνιαρα να περιπατούν

Γυρνάω απο το λατομείο και ο δρόμος πλησίον του οίκου μου, γεμάτος από μούλικα σκ@τιάρικα να παίζουνε αμέριμνα. 

Μπράβο, συγχαρητήρια στους φοβερούς γονείς τους

Τέλος, γερούν γερά

αυτά

• Confused 2
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, guzel είπε

Στην Αμερική διάβαζα ότι έχουν κηρυχθεί πολιτείες σε έκτακτη ανάγκη και στα σούπερ μάρκετ τσακώνονται.

Για την Ρωσία δεν ξέρω και για τη Γερμανία διαβάζω ότι όλο και μεγαλώνει η ανησυχία.

Αλλά δεν είναι θεωρητικό το θέμα, δίπλα μας γίνονται πράγματα που αν τα βλέπαμε σε ταινία θα λέγαμε εντάξει το ξεφτίλισαν.

Επεξ/σία από zio10

Μόλις τώρα, Froskeas είπε

Καλησπέρα,

κλειστά από σήμερα τα σχολεία, φροντιστήρια? Και?

Πρωί στο δρόμο για το λατομείο, στους δρόμους τα νιάνιαρα να περιπατούν

Γυρνάω απο το λατομείο και ο δρόμος πλησίον του οίκου μου, γεμάτος από μούλικα σκ@τιάρικα να παίζουνε αμέριμνα. 

Μπράβο, συγχαρητήρια στους φοβερούς γονείς τους

Τέλος, γερούν γερά

αυτά

Oχι γιατι με λενε κακο μετα...

1 λεπτό πριν, gordonas είπε

Πιστεύεις τις ανακοινώσεις της Τουρκίας για τα κρούσματα που έχει; 

Στην Γερμανία δεν επικρατεί πανικός; Την Μέρκελ την άκουσες τι είπε; Στις ΗΠΑ διαβάζεις τι γίνεται. Η Ρωσία είναι άλλη φάση. Δεν είναι δυτική δημοκρατία. Εκεί θα είναι ο Πούτιν πρόεδρος για άλλα 30 χρόνια. 

Είδες να έκλεισαν σχολεία στις χώρες που ανέφερα; 

Μόλις τώρα, guzel είπε

Τόσος τρόμος και κόστος- που θα πληρωθεί σε ποιότητα ζωής στην επόμενη δεκαετία- για 100 άτομα με ιό ,όπου αρχίζουν τα πρώτα εξιτήρια ήδη, και με μόλις 4.500 θανάτους γερόντων κυρίως σε όλο το κόσμο. Ότι να ναι ... 

Σήμερα ξύπνησες; Προσπαθούν να ΜΗΝ μεταδοθεί ο SARS σε όλο τον κόσμο. Κάνουν το παν για να μην υπάρξει εξάπλωση του ιού σε όλο τον πληθυσμό. Ακόμα και στην Κίνα που προσπαθούν να μην ξεφύγει, έχουν 800,000,000 κόσμο σε καραντίνα. Γιατί στους 100,000 που έχουν κολλήσει έχουν πεθάνει οι 4500.

Αν κολλήσουν 10,000,000 Ελλήνων θα πεθάνουν 450,000 εντός 12 μηνών όπως λένε τα στατιστικά από το ΠΟΥ. Αυτό δεν το καταλαβαίνεις; 

1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Στην Αμερική διάβαζα ότι έχουν κηρυχθεί πολιτείες σε έκτακτη ανάγκη και στα σούπερ μάρκετ τσακώνονται.

Για την Ρωσία δεν ξέρω και γαι τη Γερμανία διαβάζω ότι όλο και μεγαλώνει η ανησυχία.

Αλλά δεν είναι θεωρητικό το θέμα, δίπλα μας γίνονται πράγματα που αν τα βλέπαμε σε ταινία θα λέγαμε εντάξει το ξεφτίλισαν.

στον ΣΚΑΪ τα είδες; 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...