Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλι καλα που ειπε για τις εκκλησίες επισημα, απο δω και περα δεν υπαρχει καμια δικαιολογία και ειναι ολα στα πλαισια της ατομικής ευθυνης του καθενός.

• Like 3
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ναι, για μια γρίπη που μπορεί να επεκταθει σε ολο τον πληθυσμό. Και την εποχική να κολλουσαμε ολοι ταυτόχρονα, νομίζεις πως τα νοσοκομεία θα μας χωρούσαν?

Ναι γιατί όπως ξέρουμε ο στρατός γνωρίζει και από ψυχολογία, κοινωνιολογία, κλπ...

Δεν σου αρέσει η ιδέα; Αστο στην τύχη του τότε με το "μαύρο που κρατάει μαστίγιο" και δέρνει γενικώς όλη την χώρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gas7777 είπε

Οπότε λοιπόν να μη βγάζουμε τα παιδιά μας έξω. Μπορεί να φάμε και ξύλο...

Για την ώρα φορέας παιδί δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα έλεγαν οι γονείς να κρατάνε τα παιδιά σπίτι. Να μπούνε σε καραντίνα. Αυτό δεν συμβαίνει. 

Δε μου λες εχεις την εντυπωση οτι η Ελλαδα εχει 5 παιδια ολα και ολα και οτι και 5 εχουν εξεταστει; 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, gas83 είπε

+2313 η ιταλια σημερα με 196 νεκρους

απιστευτα νουμερα

Απιστευτο....απιστευτο...λες και κολλαει απο τον αερα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gas7777 είπε

Σε παιδιά;

Όχι γενικά. Ακόμα και σε επαφή να μην έχεις έρθει με καποιον θετικό στι ιό.

Και ξαναγράφω. Μπορεί ενα παιδί να μην αρρωστήσει η να έχει πολύ ήπια συμπτώματα, αλλά μπορεί να το μεταφέρει.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bakasmarios είπε

Τι εννοεις αν δεν εχεις αλλη λυση και καπου πρεπει να παει ενα παιδι ; ΑΝΟΙΧΤΕ ΡΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ! 
Δηλαδη εχεις λυση για να παει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλα οχι για να το κλεισεις στο σπιτι. Μαλιστα.

εννοώ ότι αν δεν έχεις που να αφήσεις ένα παιδί αναγκαστικά πρέπει να το έχεις στην δουλειά μαζί σου, το να το κλείσεις στο σπίτι προτιμώ να μην το σχολιάσω

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγώ έκανα το ερώτημα αν τα παιδιά μας πρέπει να τα έχουμε σε καραντίνα. Δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο πουθενά.

Όπως όλοι μας έτσι και τα παιδιά βγαίνουν κανονικά έξω.

Αν υπάρξει στρατιωτικός νόμος θα κλείσουμε όλοι μέσα.

Ποιος ο λόγος να κλείσεις ένα παιδί υγιές στο σπίτι επειδή μπορεί να έχει κολλήσει. Όλοι μπορεί να έχουμε κολλήσει. Ίσα ίσα που οι μεγάλοι που έχουμε περισσότερες επαφές μη ελεγχόμενες.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, gas7777 είπε

Οπότε λοιπόν να μη βγάζουμε τα παιδιά μας έξω. Μπορεί να φάμε και ξύλο...

Για την ώρα φορέας παιδί δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα έλεγαν οι γονείς να κρατάνε τα παιδιά σπίτι. Να μπούνε σε καραντίνα. Αυτό δεν συμβαίνει. 

Σχεδόν όλα τα παιδιά είναι ασυμπτωματικά ή με ελάχιστα συμπτώματα. Έτσι συμβαίνει με όλες τις ιώσεις στα παιδιά. Άλλο ο ιός άλλο η αμυγδαλίτιδα/ωτίτιδα που μπορεί να τα μουρλάνει στον πυρετό. 

Η κόρη μου έχει βήχα χωρίς πυρετό με λίγο πόνο στον λαιμό. Μπορεί να είναι φορέας, μπορεί και όχι. Να την πάω για εξέταση; Δεν έχει νόημα. Αν είναι με έχει κολλήσει ήδη. Είμαστε ήδη σε περιορισμό στο σπίτι. Μόνο εγώ και η γυναίκα μου για το σπίτι για τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητα. 

Τα παιδιά περνάνε όλες τις ιώσεις πολύ ήπια σε σχέση με τους ενήλικες. Το παιδί περνάει ανεμοβλογιά χαλαρά και ο ενήλικας ΒΟΓΓΑΕΙ. 

ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. Μόνο εσύ δεν το έχεις ακούσει. Θέλεις να κηρύξουν στρατιωτικό νόμο για να το καταλάβει;

Δεν πιστεύεις εμένα; Άκου τον Ιταλό γιατρό υπεύθυνο των ΜΕΘ που σε παρακαλάει να το κάνεις.

https://www.youtube.com/watch?v=9mrPHO-nkVE&feature=emb_logo

Επεξ/σία από gordonas
  • Like 7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bakasmarios είπε

Δε μου λες εχεις την εντυπωση οτι η Ελλαδα εχει 5 παιδια ολα και ολα και οτι και 5 εχουν εξεταστει; 

Εσύ έχεις εξεταστεί; Πιο πολλές πιθανότητες έχουμε εγώ κι εσύ παρά ένα παιδάκι που πάει σχολείο σπίτι και μια δραστηριότητα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dannie είπε

Απιστευτο....απιστευτο...λες και κολλαει απο τον αερα.

Σε κλειστό χώρο, μη αεριζόμενο, με  κλιματισμό μια χαρα μεταδίδεται στον αέρα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, georgeγ είπε

μονο στρατιωτικος νομος θα αναγκαζε τους πολιτες να κανουν αυτο που πρεπει να κανουν

Μην τα λες αυτά δυνατά διότι έχουμε κακό παρελθόν. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...