Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, baiosss είπε

Πάμε ολοταχώς για στρατιωτικό νόμο.

μονο στρατιωτικος νομος θα αναγκαζε τους πολιτες να κανουν αυτο που πρεπει να κανουν

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, georgeγ είπε

πως θα μεταδοθει ο ιος αφου τα παιδια δεν ειναι αρρωστα;

Από ανεύθυνους γονείς που έτρεχαν στις ιταλιες και από ταξιδιώτες που ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

Τα παιδιά λένε ότι κρατάνε τον ιό περισσότερο χωρίς να εκδηλώσουν συμπτώματα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα τα κρατήσουμε καραντίνα. Αν είναι έτσι όλοι σπίτι θα πρέπει να είμαστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Τα γράφανε κάποιοι εδώ και συμφωνούσα μαζί τους, τα μέτρα κλεισίματος των σχολείων δεν θα αποφέρουν κάτι ιδιαίτερο, τα παιδιά θα βγαίνουν έξω σε καφετεριες για βόλτες και αλλού. Εχτές μιλούσα με 3 φίλους και μου λέγαν για τους γονείς τους ότι τους πιεζαν να μην βγαίνουν έξω γιατί ήταν ευπαθείς ομάδες και να κάνουν αυτοί τα ψώνια και τις δουλειές οι νεώτεροι, όλοι απαντούσαν οτι θα βγαίνουν έξω έλεγαν και δεν μπορεί να τους μαντρώσει το κράτος στα σπίτια με το έτσι θέλω. Λυπάμαι όσους κολλήσουν από τέτοια άτομα. Όσο για περί ευθύνης, μιλάς για ευθύνη σε μια χώρα που πλάκωσαν τα μνημόνια και ούτε αυτά ήταν αρκετά για να αλλάξουμε νοοτροπία. 

Αυτοί είναι ο πρώτοι που θα επαναστατήσουν...

Για πες στο γέρο να μην βγει έξω, να μην πάει εκκλησία (κατά περιπτώσεις), θα σου πει έχω περάσει κατοχές, έχω περάσει χούντες, εμφυλίους, αν είναι να έρθει η ώρα μου να φύγω όπως θέλω εγώ και όχι όπως θέλουν οι άλλοι...

Βγάζεις άκρη;

Επεξ/σία από agnostos13

1 λεπτό πριν, georgeγ είπε

μονο στρατιωτικος νομος θα αναγκαζε τους πολιτες να κανουν αυτο που πρεπει να κανουν

Αυτό λέω. Πρέπει να γίνει μπας και σφίξουν λίγο οι κώλοι.

• Confused 1
  • Sad 2

Μόλις τώρα, gas7777 είπε

Από ανεύθυνους γονείς που έτρεχαν στις ιταλιες και από ταξιδιώτες που ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

Τα παιδιά λένε ότι κρατάνε τον ιό περισσότερο χωρίς να εκδηλώσουν συμπτώματα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα τα κρατήσουμε καραντίνα. Αν είναι έτσι όλοι σπίτι θα πρέπει να είμαστε.

δηλαδη θες να κυκλοφορουν τα παιδια εξω και ας εχουν τον ιο

Mην γελιομαστε. ΚΑΝΕΝΑ παιδι, εφηβος, και ενηλικας δεν θα μεινει στο σπιτι επειδη τα εκπαιδευτικα ανεστειλλαν την λειτουργια τους. Λαμβανοντας υποψιν νοοτροπιες ΑΚΡΩΣ διαδεδωμενες στον Ελληνα , οπως "ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ!, ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ; " "Βαριεμαι , θα παω να παιξω λολακι" "Ασε ρε εγω δεν παθαινω τιποτα ειμαι τερμινειτορ απο το τζυμ ! " "Η προσευχη και η θεια κοινωνια θα μας σωσουν, και εχουμε και ευχαριστιες, χαιρετισμους, πως το λενε " . 
Και φυσικα μετα απο αναγκαστικη βολτα (για προετοιμασια εν οψη επαγγελματικου ταξιδιου ) διαπιστωσα οτι ΟΧΙ μονο δεν εχει μειωθει η κινηση , αλλα οι καφετεριες, τα εστιατορια, τα σινεμα (και ειμαι σιγουρος ΚΑΙ τα κλαμπ και τα μπουζουκια ) ζουν καταστασεις που μονο καλοκαιρι τις βλεπεις. 

• Like 2

9 λεπτά πριν, nvel είπε

άμα δεν έχεις άλλη λύση κάπου πρέπει να πάει ένα παιδί ειδικά αν είναι μικρής ηλικίας

Τι εννοεις αν δεν εχεις αλλη λυση και καπου πρεπει να παει ενα παιδι ; ΑΝΟΙΧΤΕ ΡΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ! 
Δηλαδη εχεις λυση για να παει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλα οχι για να το κλεισεις στο σπιτι. Μαλιστα.

• Like 3

• Super Moderators
5 minutes ago, baiosss said:

Αυτό λέω. Πρέπει να γίνει μπας και σφίξουν λίγο οι κώλοι.

Φαντάζομαι πως έχετε συναίσθηση σχετικά με αυτό που ζητάτε ε?

• Like 8
  • Thanks 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...