Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε

Στην πόρτα μας πρέπει να έρθει δηλαδή; Μερικές φορές απορώ την τρέλα μου δηλαδή...

Ουτε στην πορτα μας_Ουτε καν αν μας την χτυπησει...

Οταν θα ερθει στο κρεβατι μας κατι μπορει να γινει...

Προσοχη σε ολους ....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Δουλεύει συγγενής μου σε υπουργείο Κ σήμερα πολλοί υπάλληλοι κουβάλησαν τα παιδιά μαζί....

Ε αυτό λέω, ότι πάθουμε μας αξίζει 100%, ο Αϊνστάιν είχε δίκιο για την ανθρώπινη βλακεία, πέρα για πέρα δίκιο!!!

• Super Moderators
31 minutes ago, whosethere said:

ουαου

Αργησαν μονο λιγο.

Το ξέρετε φαντάζομαι πως υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί κάτι σαν επιδημια, πανδημία, κλπ και δεν γίνεται με βάση τις ...προφητείες! 

• Like 2
  • Thanks 3
  • Confused 1

4 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Μακάρι εγώ να είμαι ο μ@λ@κας ο υπερβολικός, έλα έλεος τώρα μιλάει με μια άλλη φίλη της εκπαιδευτικό που σήμερα πρωί πήγε σε καφετέρια για καφέ!!! Γ@μώ το λαό μου δηλαδή έλεος ρε...γιατί δεν αναλαμβάνει ο κόσμος την ευθύνη του ρε δεν καταλαβαίνω. Στην πόρτα μας πρέπει να έρθει δηλαδή; Μερικές φορές απορώ την τρέλα μου δηλαδή...

Τα γράφανε κάποιοι εδώ και συμφωνούσα μαζί τους, τα μέτρα κλεισίματος των σχολείων δεν θα αποφέρουν κάτι ιδιαίτερο, τα παιδιά θα βγαίνουν έξω σε καφετεριες για βόλτες και αλλού. Εχτές μιλούσα με 3 φίλους και μου λέγαν για τους γονείς τους ότι τους πιεζαν να μην βγαίνουν έξω γιατί ήταν ευπαθείς ομάδες και να κάνουν αυτοί τα ψώνια και τις δουλειές οι νεώτεροι, όλοι απαντούσαν οτι θα βγαίνουν έξω έλεγαν και δεν μπορεί να τους μαντρώσει το κράτος στα σπίτια με το έτσι θέλω. Λυπάμαι όσους κολλήσουν από τέτοια άτομα. Όσο για περί ευθύνης, μιλάς για ευθύνη σε μια χώρα που πλάκωσαν τα μνημόνια και ούτε αυτά ήταν αρκετά για να αλλάξουμε νοοτροπία. 

5 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Μην αγχώνεσαι...θα πεθάνεις νέος...

Αλίμονο!

Λες ε; Φίλτατε με χαλάει όταν προσπαθώ να δώσω στους δικούς μου ανθρώπους να καταλάβουν ότι οφείλουν να είναι υπεύθυνοι για τους δικούς τους ανθρώπους και δεν το καταφέρνω. Δεν μπορώ να ακούω από εκπαιδευτικό να λέει "έλα ρε δεν έχω πρόβλημα στο γυμναστήριο πάω και είμαι μόνη μου (ατομικό με trainer)" λες και βαράκια, όργανα και όλα τα υπόλοιπα εκεί μέσα δεν τα έχει ακουμπήσει κανείς...ξενερώνω...

7 λεπτά πριν, SilverVAR είπε

οι παιδικές χαρές γεμάτες παιδιά με τους παππούδες να τα προσέχουν....

Η ατομική ευθύνη που λέγαμε...

• Super Moderators
2 minutes ago, Βασίλης_29 said:

Τα γράφανε κάποιοι εδώ και συμφωνούσα μαζί τους, τα μέτρα κλεισίματος των σχολείων δεν θα αποφέρουν κάτι ιδιαίτερο, τα παιδιά θα βγαίνουν έξω σε καφετεριες για βόλτες και αλλού. Εχτές μιλούσα με 3 φίλους και μου λέγαν για τους γονείς τους ότι τους πιεζαν να μην βγαίνουν έξω γιατί ήταν ευπαθείς ομάδες και να κάνουν αυτοί τα ψώνια και τις δουλειές οι νεώτεροι, όλοι απαντούσαν οτι θα βγαίνουν έξω έλεγαν και δεν μπορεί να τους μαντρώσει το κράτος στα σπίτια με το έτσι θέλω. Λυπάμαι όσους κολλήσουν από τέτοια άτομα. Όσο για περί ευθύνης, μιλάς για ευθύνη σε μια χώρα που πλάκωσαν τα μνημόνια και ούτε αυτά ήταν αρκετά για να αλλάξουμε νοοτροπία. 

Οσοι κυκλοφορουσαμε σήμερα στην Αθήνα, διαπιστώσαμε πάρα πολύ καλά το που πήγαν οι μαθητές και οι φοιτητές μετά το κλείσιμο των σχολείων... 

• Sad 2

Τι ακριβώς πιστεύετε δηλαδή; 

Ότι θα μείνουν τα παιδιά καραντίνα σπίτι; Φυσικά και θα βγουν έξω. Δεν είναι τα παιδιά τα άρρωστα. Κάποιοι που πήγαν ταξίδια έχουν το πρόβλημα.

Τα σχολεία κλείνουν για να μη μεταδοθεί ο ιος μέσα από τις τάξεις. 

Κάναμε τα παιδιά φορείς και τους γονείς ενόχους ξαφνικά τη στιγμή που οι πραγματικοί φορείς πινούν καφέ στις καφετέριες μετά από ταξίδι αναψυχής.

• Like 2
  • Confused 2
  • Sad 3

Πανδημια μαθαίνω!!!  Με τις υγείες μας!! 

3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Κοντά ένα εκατομμύριο άνθρωποι είναι σιναχωμένοι αυτό δεν σημαίνει οτι έχουν κατι. ΟΛΟΙ αυτοι τωρα επειδη φοβούνται θέλουν να εξεταστούν. ΔΕΝ γίνετε, ας ειμαστε λογικοί, δεν κολλάς covid επειδη το έχει ενας στο δίπλα οικοδομικο τετράγωνο. Δεν κολλάς καν αν είσαι προσεκτικός με τον διπλανό σου στη δουλεία εφόσον δεν ειστε στο ενα μετρο ξερω γω. 

Οι περισσότεροι εξ αυτών -  τουλάχιστον από Ηλεία και Ζάκυνθο- είναι εκδρομείς εκ πεποιθήσεως !! Χαρακτηριστικο παράδειγμα ειναι τα 20-25 επιβεβαιωμένα  κρούσματα  ενός μικρού δήμου, που σουλατσαρουν απροκάλυπτα!  Μάλλον οι υπόλοιποι κάτοικοι κλείνονται μέσα πάρα αυτοί.      Δεν ξέρω αν μαζεύτηκαν μετά τις καταγγελίες,που έγιναν,  αλλά πλέον προβλέπονται βαριές ποινές για όσους παραβιάζουν την καραντίνα! https://www.dikastiko.gr/eιδηση/koronoios-varies-poines-gia-osoys-paraviazoyn-tin-karantina-eos-isovia-gia-prosvoli-kai-thanato-pollon-anthropon/

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Οσοι κυκλοφορουσαμε σήμερα στην Αθήνα, διαπιστώσαμε πάρα πολύ καλά το που πήγαν οι μαθητές και οι φοιτητές μετά το κλείσιμο των σχολείων... 

Αλήθεια θα μας άξιζε να μας πουν ανοίγουν πάλι τα σχολεία και όλα σταματάνε να αναστέλλονται, συνεχίζουμε κανονικά και ας γίνουμε Ιταλία...κρίμα ρε Έλληνα...κρίμα. 

1 λεπτό πριν, gas7777 είπε

Ότι θα μείνουν τα παιδιά καραντίνα σπίτι; Φυσικά και θα βγουν έξω. Δεν είναι τα παιδιά τα άρρωστα. Κάποιοι που πήγαν ταξίδια έχουν το πρόβλημα.

Κάναμε τα παιδιά φορείς και τους γονείς ενόχους ξαφνικά τη στιγμή που οι πραγματικοί φορείς πινούν καφέ στις καφετέριες μετά από ταξίδι αναψυχής.

πως θα μεταδοθει ο ιος αφου τα παιδια δεν ειναι αρρωστα;

1 λεπτό πριν, gas7777 είπε

Μεσα στις τάξεις αρχικά και κατά δεύτερο και κυριότερο λόγω έξω από αυτες. Τα παιδάκια έχουν και παππουδια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...