Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

Για πες σε ποιον σταθμό να γελάσουμε.

Οπουδηποτε βγαινει κοσμος. Τον Γεωργιου ακουγα. 

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Οχι δεν ειναι για μικρα παιδια. Οι νεοι ειναι συνηθως ασυπτωματικοι και παρολα αυτα μεταδιδουν λενε οι γιατροι. Αφορα ολες τις ηλικιες, γι αυτο εκλεισαν και σχολες, αφορα και φοιτητες οχι παιδακια του νηπιαγωγιου.  Μεσα στο χωρο του σχολειου με 200-300-400 παιδια ηταν ζυμωτηριο εξαπλωσης σε ολη την κοινωνια. 

Επρεπε 15 μερες πριν να γινει αυτο και οχι σημερα. Θυμιζω οτι σημερα εληξε το 14ημερο που ειχε δωθει στα πρωτα σχολεια της Αττικης. 14 μερες λειτουργουσε το 99% των σχολειων της Αττικης με τα 5.000.000 λαο. Καλιο αργα παρα ποτε, αλλα αργησαν. Δεν μπορουμε να ξερουμε ποσους φορεις εχουμε σημερα μεσω/λογω των σχολειων και ποσους ειχαμε πριν 15 μερες.

δεν διαφωνω αλλα η ζωη ενός παιδιού λυκείου εντός και εκτός σχολείου είναι περίπου η ίδια. Δεν αυξάνει τις πιθανότητες μετάδοσης το σχολείο σε αυτές τις ηλικίες σε τέτοιο βαθμό ώστε να αξίζει το κλείσιμο. Αποψη μου προφανως...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, toyo73 είπε

Σε υποχρεωσε κανενας να κοινωνησεις, η να πας σε εκκλησια.Ειδαμε και με τους καθολικους που δεν κοινωνανε.Εχουν τρελαθει στην μεταδοση.Ειναι προαιρετικο και οποιος φοβαται ας βλεπει Παπα και ας αλλαζει πεζοδρομιο, η ας μην περναει ουτε καν εξω απο την Εκκλησια.

Να τετοιοι :) γελα εδω 

7 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

Για πες σε ποιον σταθμό να γελάσουμε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, toyo73 είπε

Σε υποχρεωσε κανενας να κοινωνησεις, η να πας σε εκκλησια.Ειδαμε και με τους καθολικους που δεν κοινωνανε.Εχουν τρελαθει στην μεταδοση.Ειναι προαιρετικο και οποιος φοβαται ας βλεπει Παπα και ας αλλαζει πεζοδρομιο, η ας μην περναει ουτε καν εξω απο την Εκκλησια.

Μα και μόνο που λες ότι οι καθολικοί δεν κοινωνάνε ακυρώνεις την κάθε προσπάθεια αντιμετωπίσεις του προβλήματος...

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Επρεπε 15 μερες πριν να γινει αυτο και οχι σημερα. 

Νομιζω ειναι σε οκ χρονο για να γινει. Δεν αργησαν πολυ. Δεν εισαι δα και σε πανδημια. Ειμαστε οκ νομιζω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 minutes ago, telis said:

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί όλοι λένε την ίδια μλκ ότι τα παιδιά θα χαζεύουν στις καφετέριες

Αυτό νομίζω λέγεται ψυχολογική προβολή. 

5 minutes ago, toyo73 said:

Ξέρεις, το πρόβλημα δεν θα το έχουν μόνο αυτοί που κοινωνούν, αλλά και αυτοί στους οποίους μετα θα μεταδόσουν τον ιό. Ακριβώς επειδή πιστεύουν πως δεν κινδυνεύουν από αυτά που τους λένε οι παπάδες, θα αγνοούν πως πιθανότατα νοσούν, και θα προσέχουν λιγότερο. Και επειδή βλέπω κάθε μέρα πως πολλοί από εμάς (κυρίως πιο μεγάλοι) γράφουν τους βασικούς κανόνες υγιεινής εκεί που δεν πιάνει μελάνι, νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για έναν ακόμα τρόπο μετάδοσης που το πιο πιθανό είναι να προσθέσει ακόμα περισσότερα κρούσματα.

Επεξ/σία από akpe
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

Νομιζω ειναι σε οκ χρονο για να γινει. Δεν αργησαν πολυ. Δεν εισαι δα και σε πανδημια. Ειμαστε οκ νομιζω

Μα γιατί του το χαλάς... πανδημία θέλει, πανδημία έχουμε... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, guzel είπε

Πιο μεγάλη βλακεία δεν μπορούσε να κάνει. Όταν κλείνεις σχολεία είσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Περαστικά μας

Αυτη ειναι η δικη σου εκτιμηση. Μπορει να διαφωνω εντελως αλλα τη σεβομαι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Αμεσως στον ΠΟΥ εσυ .Χαμενος πας εδω μεσα.Τζαμπα να χαραμιζεται τετοιος μεγαλος επιστημονας 

Εγώ πιστεύω να πάει για πλανηταρχις να είμαστε σίγουροι.... 

Δημοσ.

Αγγλια παντως δεν βιαζονται να κλεισουν σχολεια και πανεπιστημια γιατι απλα θεωρουν περα τις κοινωνικοοικονομικες επιπτωσεις, ο αλλος θα παει στην παμπ οποτε οχι Γιαννης Γιαννακης. Φυσικα αυτοι εχουν και ενα Μπρεξιτ και προσπαθουν να αποφυγουν αντικτυπο οικονομικο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Οπουδηποτε βγαινει κοσμος. Τον Γεωργιου ακουγα. 

Χθες βράδυ που άκουσα λίγο Σπορ24 τους έκραζαν τους παπάδες αλλά είχαμε το άλλο άκρο με τους κορωνοψεκασμένους. Γενικώς ότι να'ναι..

• Thanks 1
Δημοσ.

δεν ξερω για εσας αλλα εγω τον αλλο μηνα θα βγαλω πολλα λεφτα και επιτελους θα φτιαξω την βιλλα στην χαλκιδικη...στην αυλη μου εχω ενα μικρο εκλησακι, θα ανοιξω τα παραθυρα μεσα φουλ, θα βαλω κρασακι με ψωμακι ζεστο μεσα θα βαλω μουσια θα το παιζω παπας, θα φοραω ενοιειται μασκα χημικου πολεμου, θα ψελνω οτι μου ρθει, και ενας ενας θα τον κοινωναω...ετσι Ελληναρας μια ζωη ρεεεεε...

• Super Moderators
Δημοσ.

21 minutes ago, braxamiotis said:

ΚλεΙσανε τα σχολεια και ο γιος μου κανονισε αυριο με τους φιλους του να περασουνε το πρωινο τους σε γνωστο ιντερνετ καφε.

Με τα ολοκάθαρα πληκτρολόγια/ποντίκια. Πες του να πάρει τα δικά του από το σπίτι.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akpe είπε

Αυτό νομίζω λέγεται ψυχολογική προβολή. 

Εγώ πάντως που το βρωντοφωνάζω για τις καφετέριες, ούτε σέξτινγκ κάνω, ούτε τον έχω δώσει (ή φάει) από τα 13 ή σε 10 χρονο, ούτε παίζω φορτνάιτ και πολλά πολλά άλλα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...