Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ γέλιο... Γιαυτό άκουγα τα παιδιά στο δρόμο να χαίρονται δεν το είχα διαβάσει ακόμα. Τώρα προβλέπω γεμάτες καφετέριες, ίντερνετ καφέ, καϊσες, γυμναστήρια κλπ. Τα μικρά παιδάκια του δημοτικού οκ, θα μείνουν μέσα αλλά οι έφηβοι δεν το νομίζω. Καλά θα περάσουμε

Σε άλλα νέα, ο Σκλαβενίτης εκανε αυτές τις μέρες τζίρο μεγαλύτερο από τι τα Χριστούγεννα. Είμαστε των άκρων οι Έλληνες δυστυχώς.... 

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί όλοι λένε την ίδια μλκ ότι τα παιδιά θα χαζεύουν στις καφετέριες, λες και όλα είναι σε ηλικία να κοπρίζουν και να πίνουν καφε 

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, basilis_k6 said:

Κάτσε να τα κλείσουν οι άλλοι και θα τους αντιγράψουμε. Δεν ήταν στα sos!

Εντάξει, πρέπει και κάτι να τρώμε εμείς που δεν ψωνίσαμε κωλόχαρτο για τα επόμενα 80 χρόνια, έτσι.

Εκτός αν το γυρίσουν όλα τα μαγαζιά σε delivery, να καθόμαστε κλεισμένοι μέσα και να μας τα φέρνουν.

1 minute ago, greekbusters said:

Σε άλλα νέα, ο Σκλαβενίτης εκανε αυτές τις μέρες τζίρο μεγαλύτερο από τι τα Χριστούγεννα. Είμαστε των άκρων οι Έλληνες δυστυχώς.... 

Σοβαρά τώρα, σήμερα στο Σκλαβενίτη της περιοχής μου είχε κολλήσει πάλι το POS, όπως παραμονή Χριστουγέννων.

Δημοσ.

Οπως ειχα ξαναγραψει ημαστα απιθανος λαος

Φωναζατε να κλεισουν τα σχολεια .

Εκλεισαν και αρχισε η γκρινια 

Ο ενας γιατι εκλεισαν μεσα εβδομαδας,ο αλλος τι θα γινει με τα διδακτρα .Ο αλλος γιατι δεν κλεινουν οι τραπεζες λες και τον αναγκαζει κανεις να παει στις τραπεζες

Σε λιγο θα αρχισει η γκρινια για τις αδειες ...

Το κορυφαιο δε ειναι οτι ορισμενοι πιστευουν οτι η εκλεισαν τα σχολεια γιατι το εγραφαν στο insomnia 

ΥΓ Για να προλαβω τους καλοθελητες ,εχω παιδι και εχω προπληρωσει διδακτρα σε σχολειο και φροντιστηριο 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εντάξει, πρέπει και κάτι να τρώμε εμείς που δεν ψωνίσαμε κωλόχαρτο για τα επόμενα 80 χρόνια, έτσι.

Εκτός αν το γυρίσουν όλα τα μαγαζιά σε delivery, να καθόμαστε κλεισμένοι μέσα και να μας τα φέρνουν.

Μαζί με το μηνιάτικο...μην ξεχνιόμαστε!

Δημοσ.

ωραια και σπιτι να κατσεις, θα ερθει η στιγμη να πληρωσεις κατι η να πληρωθεις απο το atm, τα λεφτα εχουν απειρα μικροβια θα εχουν και τον ιο οποτε..απο οτι φενεται μονο καποιο εμβολιο θα μας σωσει η γενικα οταν ανεβει η θερμοκρασια τον μαιο. επισης μην ξεχνατε τον αλλο μηνα θα γινει πανικος στις εκκλησιες.ετοιμαστειτε να δουμε καμια 5000 κρουσματα μαζεμενα και πανικος στα νοσοκομεια.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο μάρμαρο;

1 λεπτό πριν, ksiksoksa είπε

ωραια και σπιτι να κατσεις, θα ερθει η στιγμη να πληρωσεις κατι η να πληρωθεις απο το atm, τα λεφτα εχουν απειρα μικροβια θα εχουν και τον ιο οποτε..απο οτι φενεται μονο καποιο εμβολιο θα μας σωσει η γενικα οταν ανεβει η θερμοκρασια τον μαιο. επισης μην ξεχνατε τον αλλο μηνα θα γινει πανικος στις εκκλησιες.ετοιμαστειτε να δουμε καμια 5000 κρουσματα μαζεμενα και πανικος στα νοσοκομεια.

Πιάνεις τα λεφτά και μετά πλένεις χέρια. Δεν κολλάς μένω αν πιάσεις κάτι. Πρέπει να εισέλθει κάπως στο σώμα. Εκτός αν έχεις πληγές στα χέρια. Αλλιώς φοράς χειρουργικά γάντια και μάσκα και είσαι κομπλέ..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μπορεί ο καφές να σκοτώνει τον ιό! Άρα οι μαθητές γυμνασίου, λυκείου καθώς και οι φοιτητές που θα γεμίσουν τα καφέ, δεν θα μεταδώσουν τον ιό στα παππουδια όταν θα γυρίζουν σπίτι για ύπνο! :) 

Δημοσ.

Ούτως η άλλως αν συνεχισει όπως στην ισπανία (δεν λεω καν για ιταλία) οι περισσοτεροι στον ιδιωτικό τομέα θα πανε σε υποχρεωτικές άδειες κτλ. Ένας γονιός να καθότανε σπίτι θα τα κράταγε τα παιδια, σιγα μην τα αφηνε να πανε σχολείο με καμια 800αρια κρούσματα. Η επιβράδυνση της οικονομίας θα στείλει αρκετό κοσμο στο σπιτι, ας είναι για λίγο, ας ειναι χωρις απώλειες θέσεων...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, telis είπε

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί όλοι λένε την ίδια μλκ ότι τα παιδιά θα χαζεύουν στις καφετέριες, λες και όλα είναι σε ηλικία να κοπρίζουν και να πίνουν καφε 

Γιατι ειναι πολλοι που σκεφτονται μονο τον εαυτο τους και ΜΕ τον εαυτο τους.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

ΚλεΙσανε τα σχολεια και ο γιος μου κανονισε αυριο με τους φιλους του να περασουνε το πρωινο τους σε γνωστο ιντερνετ καφε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

Ούτως η άλλως αν συνεχισει όπως στην ισπανία (δεν λεω καν για ιταλία) οι περισσοτεροι στον ιδιωτικό τομέα θα πανε σε υποχρεωτικές άδειες κτλ. Ένας γονιός να καθότανε σπίτι θα τα κράταγε τα παιδια, σιγα μην τα αφηνε να πανε σχολείο με καμια 800αρια κρούσματα. Η επιβράδυνση της οικονομίας θα στείλει αρκετό κοσμο στο σπιτι, ας είναι για λίγο, ας ειναι χωρις απώλειες θέσεων...

Ας αρχίσουμε τις προσευχές λέω εγώ γιατί μου φαίνεται θα χρειαστούν περισσότερες γι αυτούς που θα την πάθουν από την ανεργία αν αρχίσουν να κλείνουν όλα σε λίγο παρά για αυτούς που θα νοσήσουν στο τέλος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...