Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, billdanos είπε

Είναι αδύνατον να μην τα έχεις όλα σε ένα τέτοιο θέμα! Εδώ τα κάναμε για την Apple δεν θα τα κάνουμε τώρα που είναι το βασικό θέμα συζήτησης στον κόσμο? :)

Διαβασε εδω για να καταλαβεις ποσο γιολο ειμαστε...Εδω ο κοσμος χανετε εκαναν εκδηλωση για το...μπουλινγκ...Παρε να εχεις τωρα μεσα στο υπουργειο παιδειας...https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/983076/koronoios-krousma-se-mathiti-pou-meteihe-se-ekdilosi-sto-upourgeio-paideias/?fbclid=IwAR3-bQWEP9uAuEBC6qPzRY_F-FC1BQodIK77ypTPQjsYlzFlfwpzllR9heQ

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηση: αφου ο ιος εχει επωαση απο 4 μεχρι 20 μερες και νοσηλεια αλλες 4-30 γιατι μπαινουν καραντινα τα σχολεια 12 μερες; Και οχι 2 μηνες;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, takitsanos είπε

με την δικη σου λογικη οποτε καλυτερα να πεθανουμε ολοι τωρα αμεσως...μπορει να πεσει απο λεπτο σε λεπτο μετεωριτης, μπορει να ριξουν κβαντικη βομβα νετρονιων οι εξωγηινοι, μπορει να εμφανιστει απο το πουθενα μαυρη τρυπα και να μας ρουφηξει...τα στατιστικα που ανεφερες σε τετοιες καταστασεις δεν ισχυουν, δεν ειναι παιχνιδι ps4...η ψυχραιμια παντα ειναι ο καλυτερος συμμαχος. δηλαδη τι να κανουμε? για πες την δικη σου αποψη αφου κοροιδευεις.

το 1% ειναι το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ποσοστο που δινει ο Π.Ο.Υ επισημα πλεον ως θνησημοτητα λογο του ιου...Φυσικα αν τον κολλησει μια χωρα που στους 100 κατοικους οι 99 ειναι 20 χρονων τα ποσοστα δεν θα ειναι τα ιδια...Μαντεψε...ΔΕΝ ειμαστε τετια χωρα (και ουτε υπαρχει)...Ασε λοιπον τα ολα οκ θα πανε γιατι δεν το εχεις υπογραψει με κανεναν αυτο.

5 λεπτά πριν, fnp είπε

Φαντάζομαι δεν θα έκανες το σχόλιο αυτό αν ανάμεσα στο 1% βρίσκεται κάποιος δικός σου άνθρωπος. Αν τώρα κοιτάξουμε την κατάσταση στην Ιταλία θα δούμε ότι το 1% είναι μάλλον υποεκτίμηση της σοβαρότητας της κατάστασης. Η Ιταλία είναι ένα καλό παράδειγμα το οποίο πρέπει να κοιτάμε καθώς έχουμε πολλά περισσότερα κοινά με τους ιταλούς παρά με τους κινέζους. Αντί για χαλάρωση λοιπόν , εγώ θα πρότεινα σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Και ας πανε στο τέλος όλα κάλα , και ας είμαι εγώ υπερβολικός και εσύ σωστός.

το σχολιο μου ειναι απαντηση αν δεις σε αλλο σχολιο.Οτι λες λεω και συμφωνω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τώρα που κατάλαβαν ότι τα ταξιδάκια έπρεπε να απαγορευτούν και περιοριστούν στα απολύτως απαραίτητα επαγγελματικά με μεγάλο έλεγχο, είναι αργά. 

Επίσης δεν μπορώ να ακούω τα σιγά μόνο οι γέροι πεθαίνουν και τις διαφορες θεωρίες ότι το έριξαν επίτηδες οι Αμερικανοί οι Ρώσοι οι Τούρκοι κλπ 

• Like 1
Δημοσ.

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ...Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ, ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΝA ΕΧΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ, ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΙΟΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΚΟΜΠΛΕ...σορρυ για τα κεφαλαια αλλα το εκανα επιτηδες φωναχτα!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ronaldofenomeno είπε

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ...Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ, ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΝA ΕΧΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ, ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΙΟΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΚΟΜΠΛΕ...σορρυ για τα κεφαλαια αλλα το εκανα επιτηδες φωναχτα!

Αμεσως στον ΠΟΥ εσυ .Χαμενος πας εδω μεσα.Τζαμπα να χαραμιζεται τετοιος μεγαλος επιστημονας 

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα, αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ή τουλάχιστον εγώ δεν έχω καταλάβει, είναι το πότε αναρρώνει πλήρως κάποιος από τον ιό... ακούω για κύκλο 14 ημερών, αλλά γενικότερα νομίζω ότι ο αριθμός όσων έχουν αναρρώσει είναι σχετικά μικρός...π.χ. τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα δεν θα έπρεπε να έχουν αναρρώσει; (δεν έχω ακούσει κάτι για την κατάσταση τους)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις ανακοινωθηκε το κλεισιμο των σχολειων για 14 ημερες ! 

*Το εγραψε ο απο πανω. Και καποια μετρα ανακουφισης στους γονεις. Θα τα διαβασουμε καπου αναλυτικα.

Επεξ/σία από papageord
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό πυροσβέστης στο τμήμα Πληροφορικής

ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΝΟΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ & Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ

https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-thetiki-pyrosbestis-tmima-pliroforikis

παρε τωρα αυτη την υποθεση....Ο πατερας της τον μετεφερε σε αυτην και τον αντρα της...Για να το παρουν πρεφα ολο αυτο περασαν 6-7 μερες μεχρι να αρωστησει καποιος απο αυτους τους 3...Τις 6-7 μερες αυτη πηγενε στην δουλεια της κανονικα γιατι δεν ενιωθε χαλια,ο αντρας της στην δικη του,και αν πχ ειχαν παιδι,πηγενε στο σχολειο του....Καντε τα μαθηματικα τι εχει μολυνθει απο αυτους τους 3 μεσα σε 6-7 μερες....Κατα τα αλλα εχουμε αυτους που λενε ''ολα οκ θα πανε χαλαρωστε σιγα τα ωα''

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...