Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Με την ίδια λογική σταμάτησαν να πίνουν και την Corona μπύρα! :) 

Αν το έλεγα αντί να το έγραφα θα είχε κλείσει η φωνή μου...

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, FCastor said:

Αν το έλεγα αντί να το έγραφα θα είχε κλείσει η φωνή μου...

Και άντε μετά να αποδείξεις πως δεν είσαι άρρωστος! 😛 

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Kostasspil said:

Ναι και που τις υποβάλουμε, τι γινεται 😈😈

Με ρέγουλα βρε συ όχι σε οτιδήποτε! Είναι 300 σελίδες, αν πιάσουμε και τα χιουμοριστικά και τα offtopic κλπ θα πρέπει να κάνουμε όλη τη μέρα αυτή τη δουλειά! 

Αναφέρομαι στις "σοβαρές" περιπτώσεις...

Δημοσ.
Just now, billdanos said:

όχι σε οτιδήποτε

Δε λεω για τα χιουμοριστικα, αλλα τα οφφτοπικ ξεκινανε πολλες φορες το flame και αντε μετα σβηνε 100 ασχετα σχολια. Οποτε το λουκετο ειναι μονοδρομος εκει το καταλαβαινω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

89 εως τωρα κρουσματα, μηδεν θανατοι...χαλαρωστε παιδια..ολα οκ θα πανε, σας το ειπα σε προηγουμενο ποστ...! οριστε δειτε αναλυτικοτερα για οσους ξερουν απο μικροβιολογια-μοριολογια οποτε μιλαει και ελληνας επιστημονας του εξωτερικου.

https://www.naturalnews.com/2020-02-03-the-coronavirus-was-engineered-by-scientists-in-a-lab.html

Επεξ/σία από takitsanos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takitsanos είπε

89 εως τωρα κρουσματα, μηδεν θανατοι...χαλαρωστε παιδια..ολα οκ θα πανε, σας το ειπα σε προηγουμενο ποστ...!

89 κρουσματα ενας τουλαχιστον πολυ σοβαρα 66 χρονων...Αν στους 100 φυγει ο ενας ειναι το 1% ....Αν στους 10.000.000 φυγει το 1% ειναι 100.000 θανατοι τουλαχιστον αν μεινει στο 1% με απλα μαθηματικα.Χαλαρωστε παιδια ολα οκ θα πανε

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, PantKo είπε

89 κρουσματα ενας τουλαχιστον πολυ σοβαρα 66 χρονων...Αν στους 100 φυγει ο ενας ειναι το 1% ....Αν στους 10.000.000 φυγει το 1% ειναι 100.000 θανατοι τουλαχιστον αν μεινει στο 1% με απλα μαθηματικα.Χαλαρωστε παιδια ολα οκ θα πανε

με την δικη σου λογικη οποτε καλυτερα να πεθανουμε ολοι τωρα αμεσως...μπορει να πεσει απο λεπτο σε λεπτο μετεωριτης, μπορει να ριξουν κβαντικη βομβα νετρονιων οι εξωγηινοι, μπορει να εμφανιστει απο το πουθενα μαυρη τρυπα και να μας ρουφηξει...τα στατιστικα που ανεφερες σε τετοιες καταστασεις δεν ισχυουν, δεν ειναι παιχνιδι ps4...η ψυχραιμια παντα ειναι ο καλυτερος συμμαχος. δηλαδη τι να κανουμε? για πες την δικη σου αποψη αφου κοροιδευεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο πολύ συνοπτικά τα βήματα που ακολουθεί κάποιος αν υποψιάζεται ότι μπορεί να νοσεί:

Κορωνοϊός: Τι κάνω αν πιστεύω πως έχω προσβληθεί

Ενδεικτικά, όπως έχει ξαναειπωθεί, το πρώτο βήμα δεν είναι μετάβαση σε γιατρό ή νοσοκομείο, αλλά τηλεφωνική επικοινωνία με γιατρό ή τον ΕΟΔΥ.

Επεξ/σία από FCastor
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Αυτό που έγραψα για την Κύπρο

Πολύ αποφασιμένοι, μπραβο.

επίσης

Κορωνοϊός: «Θέλετε να έρθετε στο Ισραήλ; Θα μπείτε υποχρεωτικά σε καραντίνα δύο εβδομάδων» δηλώνει ο Νετανιάχου

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PantKo είπε

Φαντάζομαι δεν θα έκανες το σχόλιο αυτό αν ανάμεσα στο 1% βρίσκεται κάποιος δικός σου άνθρωπος. Αν τώρα κοιτάξουμε την κατάσταση στην Ιταλία θα δούμε ότι το 1% είναι μάλλον υποεκτίμηση της σοβαρότητας της κατάστασης. Η Ιταλία είναι ένα καλό παράδειγμα το οποίο πρέπει να κοιτάμε καθώς έχουμε πολλά περισσότερα κοινά με τους ιταλούς παρά με τους κινέζους. Αντί για χαλάρωση λοιπόν , εγώ θα πρότεινα σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Και ας πανε στο τέλος όλα κάλα , και ας είμαι εγώ υπερβολικός και εσύ σωστός.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...