Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, billdanos είπε

Σκόπιμα για ποιο λόγο? (πάω γυρεύοντας το ξέρω...)

Από το 2015 και δεν υπάρχει ακόμη εμβόλιο και θέλουν να το φτιάξουν σε μήνες,δε ξέρω.

Σκόπιμα ή ανικανότητα το ίδιο μου κάνει

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 minutes ago, ParhsG said:

Δε κρατάει πολυ ουσιαστικά έχει τελιώσει το θεμα τζαμπα ασχολουμαστε.

Ζεις στη Κινα ή στην Κορεα φιλε μου; Για να καταλαβω τι ακριβως τελειωσε.. Στην Ελλαδα θα εχουμε πανω απο 1000 νεκρους αυτο το μηνα. Εδω ειμαστε και θα δουμε.

• Like 1
  • Confused 5
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Αν το αντιμετωπίσεις σωστά μειώνονται τα κρούσματα. Οι Κινέζοι και οι Κορεάτες επέδειξαν μεγάλη πειθαρχία και σεβάστηκαν τις εντολές του κράτους. Δεν έβγαιναν έξω , ούτε κοινωνούσαν στην εκκλησία ούτε πήγαιναν ταξίδια.

Αν δεν το αντιμετωπίσεις σωστά γίνεσαι Ιταλία.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Άκουσες ποτέ το συγκεκριμένο επιστήμονα να μιλάει για θέματα θρησκείας όταν κάνει τις ανακοινώσεις? Έχεις δει το βιογραφικό του???

Άμα δε βγάλει ανακοίνωση απαγόρευσης της Θείας Κοινωνίας, sorry αλλά δεν τον θεωρώ επιστήμονα. Τον θεωρώ τσαρλατάνο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, KalishBioloid said:

Άμα δε βγάλει ανακοίνωση απαγόρευσης της Θείας Κοινωνίας, sorry αλλά δεν τον θεωρώ επιστήμονα. Τον θεωρώ τσαρλατάνο.

Μάλιστα...

Είμαστε καταδικασμένοι, δεν έχουμε καμία τύχη! 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, afragorn είπε

Πως καταφέρνετε και ξεσκεπάζετε κρατικά μυστικά των ΗΠΑ και των Κινέζων και δεν είστε ήδη νεκροί σε κανένα χαντάκι;  🤫

Το ίδιο έκαναν και οι Τούρκοι απέκρυπταν τα κρούσματα είτε από άγνοια έιτε από ανικανότητα είτε και σκόπιμα,που είναι το μυστικό;

Η άρνηση είναι πάντα η πρώτη αντίδραση.

Επεξ/σία από opera
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Για να γίνει αυτό στην Κορέα έχει κινητοποιηθεί όλη η χώρα. Και δεν τελείωσε φυσικά. Αλλά ο λόγος που μειώνονται τα περιστατικά είναι ακριβώς ότι ασχολήθηκαν πάρα πολύ!

1 λεπτό πριν, opera είπε

Από το 2015 και δεν υπάρχει ακόμη εμβόλιο και θέλουν να το φτιάξουν σε μήνες,δε ξέρω.

Σκόπιμα ή ανικανότητα το ίδιο μου κάνει

Μιλάμε για ΑΛΛΟΝ ιό!

• Like 13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

Αν το αντιμετωπίσεις σωστά μειώνονται τα κρούσματα.

Αν δεν το αντιμετωπίσεις σωστά γίνεσαι Ιταλία.

Η Ιταλία δεν είναι από τις προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες που το φιλελευθεριστάν μας θέλει να μοιάσει?

Σε τούτη τη χώρα δεν ακούμε κάθε τρεις και λίγο οτι πρέπει να γίνουμε ευρώπη?

Άρα τι μας λες ρε φίλε για να καταλάβω...?

Τι δεν έκανε καλά ή κάθε Ιταλία?

Κατα περίεργη σύμπτωση ο ιός έχει κάνει έντονη την παρουσία του στις νότιες χώρες οι οποίες έχουν και τα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα.

Τυχαίο ή όχι είναι ένα γεγονός.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Pakmanis said:

Πλεον καποια σχολια εχουν ξεφυγει τελειως.... Δεν ξερω το κλειδωμα αν θα εκανε πιο πολυ καλο παρα κακο

Εγώ θα κάνω διάλειμμα γιατί από ένα σημείο και μετά είναι έως και ψυχοφθόρο!

Φροντίστε μόνο να μη σφαχτείτε (κυριολεκτικά) και να υποβάλλετε αναφορές όσο πιο γρήγορα γίνεται! :) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Μάλιστα...

Είμαστε καταδικασμένοι, δεν έχουμε καμία τύχη! 

Καταδικασμένοι είμαστε επειδή κάποιοι άνθρωποι δε κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Λοιμοξιολόγοι της κακιάς ώρας... απ'τη μια ο όρκος του Ιπποκράτη κι απ'τη άλλη το Ευαγγέλιο.

Δε χρειάζεται να κλειδώσετε το θέμα, αφού σας ενοχλώ φεύγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, FCastor είπε

Δεν είναι περίεργα τέτοια κόστη για ανοσοκατασταλτικά και ογκολογικά φάρμακα. Άλλωστε ο τρόπος διάθεσής τους δεν είναι τόσο απλός όσο πάω σε γιατρό για συνταγή και μετά σε φαρμακείο να το πάρω.

Ακριβώς. Επίσης, για να προκύψουν αυτά τα φάρμακα, έχουν απορριφθεί χιλιάδες άλλα μόρια στα pre clinical. 

Χονδρικά, ισχύει ο κανόνας ότι στη φάση των pre clinical, στην εργαστηριακή φάση δηλαδή, για κάθε ένα επιτυχημένο μόριο έχουν απορριφθεί 10.000. Μετά τα pre clinical ακολουθούν οι δοκιμές σε ανθρώπους, όπου εκεί το κόστος εκτινάσσεται περαιτέρω. Μπορώ να σας πω, επειδή είμαι της δουλειάς, ότι μια εργατοώρα τιμολογείται από 40 έως 75 ευρώ στην χώρα μας σχετικά με τις διαδικασίες διεξαγωγής μιας κλινικής μελέτης. Υπολογίστε, ότι για τη διεξαγωγή μιας κλινικής δοκιμής Φάσης III σε ογκολογικό φάρμακο, μπορούν να απαιτηθούν 3 χρόνια. Δηλαδή 3 χρόνια επί 12 μήνες επί 60-90 ώρες επί την συμφωνημένη ταρίφα. Και αυτό αφορά μόνο το monitoring και τις διάφορες καταθέσεις σε ΕΟΦ/ΕΕΔ και επιστημονικά συμβούλια που θα προκύψουν. Ούτε συγγραφή του πρωτοκόλλου, ούτε ενδιάμεση ανάλυση, ούτε τελική, ούτε το fee per patient, ούτε διάφορα άλλα κόστη. Θα πάθετε πλάκα από το πόσο κοστίζει ένα φάρμακο. 

Επεξ/σία από lightsout
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pakmanis είπε

Πλεον καποια σχολια εχουν ξεφυγει τελειως.... Δεν ξερω το κλειδωμα αν θα εκανε πιο πολυ καλο παρα κακο

ναι να κλειδώσουμε το θέμα που προσφέρει ΚΑΙ πληροφορίες για μια ΠΟΛΥ σοβαρή κατάσταση επειδη ο άλλος δεν ξέρει οτι δεν έχει ευθύνη ενας επιστήμονας για την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση. 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εγώ έχω και την άλλη απορία, έστω ότι κολλάς διαπιστωμένα με τη βούλα και κάνει τον κύκλο της και όλα καλά

μετά το διβδόμαδο θεωρείσαι ότι έχεις ανοσία; κυκλοφορείς αέρα πατέρα παντού; αν είναι να το επιδιώξουμε 

Όχι. Αναφορές λένε ότι άτομα που έγιναν καλά μετά την πρώτη προσβολή, είχαν μολυνθεί ξανά με τον ιό. Εικασίες είναι ότι γίνεται κάποιο είδος μετάλλαξης, και υπάρχουν αρκετά διαφορετικά ήδη του ιού. Γι' αυτό και "χτυπάνε" διαφορετικά σε διαφορετικές περιοχές. Αυτά φυσικά είναι υποθέσεις γιατί δεν ξέρουμε ακόμα πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά του. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...