Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KalishBioloid είπε

marinakis-2.jpg

Ασυμπτωματικό κρούσμα να φανταστώ;

Το βλέμμα του πάτερ στην κάτω φωτογραφία όλα τα λεφτά. Κάτι ήξερε αυτός...

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vamvakoolas είπε

νομιζω απο τα πιο χρησιμα ποστς τις τελευταιες μερες εδω μεσα

Αυτό είναι έτοιμο φάρμακο.μπορουν πολύ γρήγορα να αυξήσουν παραγωγή και να έχουμε επιτέλους το πρώτο όπλο κατά του ιου

• Moderators
Δημοσ.

Παλι για ταινιες μιλατε με σειρα σχολιων και θα βγει ο αγαπητος κατα τα αλλα Χαρης να πει οτι υπαρχει ειδικο τοπικ. 😛 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Lshow είπε

Μπορουμε να...

Μπορεί να ακουστεί ασοβαρο αλλά εγώ στην θέση του υπουργείου Υγείας το πρώτο που θα έφτιαχνα θα ήταν βίντεο εκπαιδευτικά με μουσική (με διάσημους μουσικούς;) ή/και αστεία που θα έδειχναν τα βασικά. Πως πλένεις χέρια, που αποφεύγεις να πας κλπ. Να γίνουν viral 😛 να τα δει ο κόσμος.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι ένας Αμερικανος 35 ετών με σοβαρά συμπτώματα από τον κορωνοιο θεραπευτικε με το remdesivir

https://www.theguardian.com/world/2020/mar/10/hopes-rise-over-experimental-drugs-effectiveness-against-coronavirus

Αυτο μπορει να σημαινει κατι μπορει και να μην σημαινει τιποτα.Δεν μπορεις να γνωριζεις αν ο οργανισμος αντεδρασε σωστα ή τον βοηθησε το συγκεκριμενο σκευασμα.Χρειαζονται πολυ περισσοτερα τετοια περιστατικα ωστε να ερευνηθει σοβαρα η αποτελεσματικοτητα του καθε φαρμακου.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα τα βάζουν άμεσα σε παρακολούθηση και θεραπεία ή μόνο αν έχεις βαριά συμπτώματα;

Γιατί νομίζω ότι άκουσα στην τηλεόραση ότι μόνο τους βαριά τους βάζουν για παρακολούθηση ενώ τους άλλους σπίτι καραντίνα.

Ισχυέι;

Επεξ/σία από nemesiskp
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, auron12 είπε

Αυτο μπορει να σημαινει κατι μπορει και να μην σημαινει τιποτα.Δεν μπορεις να γνωριζεις αν ο οργανισμος αντεδρασε σωστα ή τον βοηθησε το συγκεκριμενο σκευασμα.Χρειαζονται πολυ περισσοτερα τετοια περιστατικα ωστε να ερευνηθει σοβαρα η αποτελεσματικοτητα του καθε φαρμακου.

Αυτό γραφει και  μέσα.το τεστάρουν σε πολλούς τωρα.θα δουμε

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Μπορεί να ακουστεί ασοβαρο αλλά εγώ στην θέση του υπουργείου Υγείας το πρώτο που θα έφτιαχνα θα ήταν βίντεο εκπαιδευτικά με μουσική (με διάσημους μουσικούς;) ή/και αστεία που θα έδειχναν τα βασικά. Πως πλένεις χέρια, που αποφεύγεις να πας κλπ. Να γίνουν viral 😛 να τα δει ο κόσμος.

Η φάση είναι Βιετνάμ και Ταϋλάνδη

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Για την ώρα έχουν αυτά:

https://www.minedu.gov.gr/koronoios-kentriki

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PantKo είπε

πιεζω πιεζω....Να κανουμε οτι και η ιταλια δεν γυριζω τιποτα...Για να προλαβουμε ακριβως...Η εστω για αρχη ας κανουμε τα απαραιτητα...Και ισως να μην χρειαστει να τα κανουμε ολα οπως η ιταλια που ΔΕΝ εκλεισε τα σχολεια ΔΕΝ εκλεισε εκκλησιες ΔΕΝ εκλεισε οτι επρεπε εξ αρχης και τωρα τα κλεινει ολα....Πες μου τωρα ποσο χρονων εισαι 4 φορα ρωταω,και ποιος θεωρεις οτι ειμαι για να το μαθω και εγω 

Δεν έχεις βαρεθεί να πηγαίνεις την κουβέντα οπότε βρίσκεσαι σε αδιέξοδο από το Α στο Β, απο το Β στο Γ και απο το Γ ξανά στο Α???

ΥΓ: δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση σου και να δυσκολεύομαι να επιχειρηματολογήσω με έναν 15χρονο...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nemesiskp είπε

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα τα βάζουν άμεσα σε παρακολούθηση και θεραπεία ή μόνο αν έχεις βαριά συμπτώματα;

Γιατί νομίζω ότι άκουσα στην τηλεόραση ότι μόνο τους βαριά τους βάζουν για παρακολούθηση ενώ τους άλλους σπίτι καραντίνα.

Ισχυέι;

Νομίζω πως ναι. Έτσι και θα έπρεπε άλλωστε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FCastor είπε

Νομίζω πως ναι. Έτσι και θα έπρεπε άλλωστε.

Και πως ξεπερνάει τον ιο ο οργανισμός αν είσαι κλεισμένος χωρίς ιατρική βοήθεια; Όπως την απλή γρίπη;

Με depon και ασπιρίνες;

• Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, nemesiskp said:

Ισχυέι;

Ναι. Αν πάω τώρα εγώ σε ένα από τα ειδικά κέντρα και μου κανουν το τεστ και βγει θετικό, θα με στείλουν σπίτι μου για 2 εβδομάδες. 

1 minute ago, nemesiskp said:

Και πως ξεπερνάει τον ιο ο οργανισμός αν είσαι κλεισμένος χωρίς ιατρική βοήθεια; Όπως την απλή γρίπη;

Με depon και ασπιρίνες;

Ναι. Πάντα όμως αυτά ισχύουν για όσους δεν έχουν άλλα προβληματα υγείας.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...