Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Και λίγο να επιβαρύνει έναν ήδη εξουθενωμενο οργανισμό, φτάνει για να οδηγήσει στον θάνατο

Κι αν πέθαινε "ούτως η άλλως" την ίδια ή την επόμενη μέρα, λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων υγείας;

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PantKo είπε

δεν μου λες και εμενα ποιος ειμαι αφου το..καταλαβες να το μαθω και εγω;;; Ποσο χρονων εισαι 3 φορα που ρωταω....Το να κλεισω οτι δεν ειναι αναγκη να ειναι ανοιχτο για να ελαχιστοποιησω τις πιθανοτητες εξαπλωσης πραγμα που το λενε τουλαχιστον 3 ειδικοι μεγαλα ονοματα οπως σου ποσταρα πιο πανω,με το να κλειστω καπου μακρια απο ανθρωπους εχει τρομερη διαφορα που αν εισαι κατω απο 15 κατανοω οτι ειναι δυσκολο να το καταλαβεις..Αν εισαι πανω απο 15 υπαρχει προβλημα..

Μην μου τα γυρίζεις τώρα... είπες να κάνουμε ότι και η Ιταλία για να προλάβουμε... Μην μου τα γυρίζεις...

ΥΓ: Βλέπεις ακόμα και τώρα τις προσωπικές επιθέσεις τις κάνω μοκο... Μην πιέζεις τις καταστάσεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2. Τα μαντιλάκια καθαρισμού χεριών, ή οι μη αλκοολούχες λοσιόν, ΔΕΝ προσφέρουν απολύτως τίποτα και ΔΕΝ σκοτώνουν τον κορονοΐό. Απαιτείται πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε αλκοόλ τουλάχιστον 60%.

6. Πρωτίστως πλένετε πολύ συχνά και σχολαστικά τα χέρια σας με σαπούνι, ή εναλλακτικά τρίψτε τα καλά με απλό οινόπνευμα (αιθυλική αλκοόλη) 93%. (όχι λοσιόν, ή μαντιλάκια καθαρισμού χεριών).

Οπότε και το οινόπνευμα λοσιον από σουπερμάρκετ είναι καλύτερο από τα περισσότερα ήπια αντισηπτικά των φαρμακειων

8928155303966.jpg?buildNumber=d3e705e237

KBJpR0N_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Έπρεπε να αφαιρείτε απευθείας δυνατότητα ψήφου και απαγόρευση εισόδου σε νοσοκομεία(μαζί με τα γίδια του πύργου που βγήκαν από καραντίνα για να πάνε καφενείο)

Εκολληcoν

Επεξ/σία από kage
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kondoras είπε

αφού κανείς δεν ξέρει πόσο καθοριστική ήταν η παρουσία του ιού στο θάνατό τους.

Μου θύμισες μια σκέψη που έκανα χθες.

Ίσως ο @FilipposMD να ξέρει αν αυτο που λέω βγάζει νόημα. Αν υποθέσουμε οτι είναι δύσκολο να βγει εμβόλιο συντομα και οι θεραπείες ειναι πάνω κάτω πειραματικές και οχι αποδεδειγμένα καλές απέναντι στον ιο. Πολλοί θα κολλήσουν τον ιο, λίγοι θα παρουσιάσουν σοβαρές επιπλοκές που αν κατάλαβα καλα ειναι κυρίως η πνευμονία. Μπορεί (προλαβαινει? γίνετε?) να φτιαχτεί φάρμακο που να μην αφήνει τον ιό να δράσει τοσο όσο να έχεις κατι παραπάνω απο γρίπη? Κάποιο σκεύασμα που θα ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να σε σκοτώσει με τις επιπλοκές του ο ιός. Σιγουρα οι 80+ δεν θα επωφεληθούν πολύ απο κάτι τέτοιο αλλα για την ανθρωπότητα ειναι μικρό το κόστος όσο και αν αυτο ειναι άσχημο ακόμη και σαν ιδέα. 

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Εγώ άκουσα από πρώτο χέρι ότι την Δευτέρα είχε αρκετό κόσμο που μαζεύτηκε στα ΚΑΠΗ της Θεσσαλονίκης.

Ορίστε και ένα link που γράφει κάτι σχετικό

http://www.rthess.gr/blog-det?artid=104916

"Αν είναι να πεθάνουμε, θα πεθάνουμε, δεν θα ζήσουμε 180 χρόνια"  σημειώνει ένας κύριος, ενώ ένας άλλος λέει...

36 λεπτά πριν, billdanos είπε

ΟΚ, άρα καταλήγουμε σε αυτό που έλεγα από την αρχή μεταξύ σοβαρού και αστείου: αφού θα πεθάνουμε όλοι, τι σημασία έχουν όλα αυτά! :) 

Eλα ρε συ bill, Σαλονικα εισαι; 😛 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μην μου τα γυρίζεις τώρα... είπες να κάνουμε ότι και η Ιταλία για να προλάβουμε... Μην μου τα γυρίζεις...

ΥΓ: Βλέπεις ακόμα και τώρα τις προσωπικές επιθέσεις τις κάνω μοκο... Μην πιέζεις τις καταστάσεις...

πιεζω πιεζω....Να κανουμε οτι και η ιταλια δεν γυριζω τιποτα...Για να προλαβουμε ακριβως...Η εστω για αρχη ας κανουμε τα απαραιτητα...Και ισως να μην χρειαστει να τα κανουμε ολα οπως η ιταλια που ΔΕΝ εκλεισε τα σχολεια ΔΕΝ εκλεισε εκκλησιες ΔΕΝ εκλεισε οτι επρεπε εξ αρχης και τωρα τα κλεινει ολα....Πες μου τωρα ποσο χρονων εισαι 4 φορα ρωταω,και ποιος θεωρεις οτι ειμαι για να το μαθω και εγω 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, matrixxx said:

"Αν είναι να πεθάνουμε, θα πεθάνουμε, δεν θα ζήσουμε 180 χρόνια"  σημειώνει ένας κύριος, ενώ ένας άλλος λέει...

Eλα ρε συ bill, Σαλονικα εισαι; 😛 

Πάντως σύμφωνα τις ταινίες τρόμου, πρώτα πεθαίνουν όσοι βρίσκονται σε πανικό! 😛 

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, kondoras said:

Κι αν πέθαινε "ούτως η άλλως" την ίδια ή την επόμενη μέρα, λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων υγείας;

Αυτό είναι μεγάλο αν και δεν μπορεί να στηριχθεί κάπως. Έχει ίδια βαρύτητα με το "ο ιός είναι κατασκεύασμα". Αυτό που θα μπορούμε να πούμε σίγουρα είναι ότι επιβαρυνε την κατάσταση του ασθενούς ο ιός

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

και αυτοί που κατεβαίνουν βράδυ στο υπόγειο μόνοι τους, χωρίς φώτα, με ένα μαχαίρι στο χέρι, ενώ πριν λίγο έχουν ακούσει θόρυβο (και έξω βρέχει) :lol:

Επεξ/σία από Oscar_Mike
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Στην αληθινη ζωη καλως ή κακως γινεται το αναποδο, ο ανυποψιαστος φευγει πρωτος.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Εγώ άκουσα από πρώτο χέρι ότι την Δευτέρα είχε αρκετό κόσμο που μαζεύτηκε στα ΚΑΠΗ της Θεσσαλονίκης.

Ορίστε και ένα link που γράφει κάτι σχετικό

http://www.rthess.gr/blog-det?artid=104916

Απέναντι μου είναι ένα ΚΑΠΗ στη Θεσσαλονίκη, οι πόρτες κλειστές, τα φώτα αναμμένα, οι παππούδες κάθονται στην αυλή του ΚΑΠΗ όπως κάνουν κάθε μέρα, και το χαρτί στην είσοδο λέει: Το κυλικείο θα παραμείνει κλειστό.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι ένας Αμερικανος 35 ετών με σοβαρά συμπτώματα από τον κορωνοιο θεραπευτικε με το remdesivir

https://www.theguardian.com/world/2020/mar/10/hopes-rise-over-experimental-drugs-effectiveness-against-coronavirus

νομιζω απο τα πιο χρησιμα ποστς τις τελευταιες μερες εδω μεσα

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...