Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PantKo είπε

ξαναρωταω....Ποσο χρονων εισαι;; Μιλαω με το 15χρονο παιδι μου;;; Ειναι οι καφετεριες πχ υποχρεωτικες να πας; Αστες ανοιχτες εγω το παιδι μου δεν θα το αφησω...Εσυ με δικη σου ευθηνη αντε...Αλλα και να εκλειναν ειναι κατι που ειναι τοσο αναγκαιο να ειναι ανοιχτο μπροστα σε μια εξαπλωση πανδημιας;;

Γιατί πιανεσαι από τις καφετέριες και δεν βλέπεις ότι η μόνη λύση για σένα και τους φόβους σου είναι να πας να κλειστείς κάπου μακριά από ανθρώπους... αυτό υπονοείς τόσα ποστ αλλά επειδή ξέρεις το αδιέξοδο των λεγόμενων σου, κάνεις κύκλους πίσω από την ουρά σου...

Από εμένα εδώ τελειώνει η κουβέντα αφού πλέων κατάλαβα και ποιος είσαι...!

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eνωμεταξύ θεωρώ ότι και οι σχολές είναι επικίνδυνες. Σε ένα λύκειο πχ οι μαθητές  είναι σχεδόν στο σύνολο τους από την περιοχή. Στο πανεπιστήμιο όμως είναι από όλη την Αθήνα. Ειδικά σε σχολές που υπάρχουν ασθενείς που και αυτοί είναι από παντού, τα. πράγματα γίνονται ακόμα πιο σύνθετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 λεπτά πριν, PantKo είπε

Έχετε φαγωθεί να κλείσουν τα σχολεία, εταιρείες και να μπούμε στις σπηλιές.

Δεν θα γίνει τίποτα από τα παραπάνω. Αφήστε τον ιό να εκτονωθεί να πάμε παρακάτω επιτέλους. 

Δηλαδή του χρόνου που θα είναι ξανά σε έξαρση τα ίδια θα έχουμε; Θα ανοιγοκλείνουμε σχολεία;

Το μεγαλύτερο ζήτημα αυτή την ώρα είναι ότι κολησε τον ιό ο Μαρινάκης και η χώρα είναι ακέφαλη αυτή τη στιγμή.

Επεξ/σία από guzel
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, basilis_k6 said:

Καλα μην το συζητάτε και πολύ, απο λαϊκή απαίτηση και μόνο δεν το βλέπω να ανοίγουν τα σχολεία την δευτέρα. Αν ανοίξουν και κάνουν κανένα spike τα κρούσματα σε 300 θα φύγει νύχτα η επιτροπή "ειδικών".

Οι ειδικοί «θα τα ακούσουν» σε κάθε περίπτωση όπως γίνεται πάντα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Ολα τα αει έχουν servers elerning και οι καθηγητες ειναι ευσυνειδητοι και τα χρησιμοποιούν . Λεει για πιο κατω σε επιπεδο δημοτικου που θα γινει της κατινας θα δυσαρεστήσει και θα το μπλοκαρουν 

Τα ΑΕΙ (ανάλογα και τη σχολή βέβαια) έχουν πλατφόρμες για συμπληρωματικό υλικό ή για παράδοση εργασιών για τα κύρια προγράμματα τους. Οι καθηγητές (στο δείγμα που έχω κατά νου κατά πολύ ισχυρή πλειοψηφεία) δε βασίζονται σε αυτό για τη  μετάδοση του μαθήματος είτε από άγνοια του μέσου είτε από ηθελημένη δαιμονοποίηση της εξ'αποστάσεως μαθήσεως για λόγους μη απαξοίωσης της σχολής και του μαθήματος τους (κατά ισχυρισμό καθηγητών).

Τα e-learning εκτός των κύριων προγραμμάτων τους, κυρίως ρόλο αρπαχτής παίζουν γιατί μυρίστηκαν εξτρά (εύκολο & γρήγορο) χρήμα.

Στο δια ταύτα μακάρι να αξιοποιούνται οι νέες τεχνολογίες σε όλες τις βαθμίδες γενικά και ειδικά τώρα..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Εσυ διαφωνεις με τον εαυτο σου αν δεις τα μηνυματα, δεν χρειαζεται να απαντησω. ;)

Έλα κανε λίστα με τα αντικρουόμενα ποστ... έλα κανε να γελάσουμε!!!!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mindreader είπε

Χτες παραβρεθηκα σε μια ανταλλαγη μαθητων erasmus....μια ισπανιδα καθηγητρια με φιλησε στο μαγουλο, σαν κινηση αβροφροσυνης οταν συστηθηκαμε...θα την σκαπουλαρω λετε;

Δεν το λες και "φιλί της ζωής" πάντως.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, KalishBioloid είπε

Κι όταν γύρισαν Ελλάδα νόμιζαν πως επειδή επισκέφτηκαν τους Άγιους τόπους έχουν ανοσία. Έκαναν και δηλώσεις στη τηλεόρασηΒλακεία, όχι ατυχία.

Nα επαναλάβουμε πως όλοι αυτοι οι άνθρωποι πηγαν Αγιους τόπους πριν 1 μήνα. Οταν παγκοσμιως άκουγες για κρουσματα σε καμια κινα και ελάχιστα στην Ιταλία.

Το ότι μέσα σε ένα μηνα έχουμε τοση πληροφόριση δε σημαινει πως την ειχαν και αυτοι τοτε. Καμια ευθύνη. Δεν μπορουσαν να γνωριζουν.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kondoras είπε

Τα κρούσματα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ περισσότερα από τα επιβεβαιωμένα. Οι νεκροί πάλι δεν μπορεί να είναι περισσότεροι. Μπορεί να είναι και... λιγότεροι, αφού κανείς δεν ξέρει πόσο καθοριστική ήταν η παρουσία του ιού στο θάνατό τους.

Γιατί να είναι λιγότεροι; Σταμάτησαν οι θάνατοι από πνευμονίες ή γριπες; Πόσοι από αυτούς που πέθαναν μπορεί να είχαν τον ιό αλλά αφού δεν είχαν εξεταστεί να μην δηλώνονται σαν θύμα του ιού; Σίγουρα τα κρούσματα είναι περισσότερα οπότε η θνητότητα πέφτει, αλλά θα υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις που ο ιός δεν ήταν η κυρία αιτία θανάτου αλλά το τελικό χτύπημα. 

Δημοσ.

Δίπλα από το δημοτικό που πάνε τα παιδιά μου υπάρχει γυμνάσιο που έχει 3 κρούσματα...εκλεισε από χθες.Οι μαθητές του γυμνασίου έχουν αδερφάκια στο δημοτικό, παρόλα αυτά το σχολείο δεν έχει κλείσει. 

Πόσο ζώα είναι οι υπεύθυνοι, από αύριο αποφάσισαν πολλοί γονείς να σταματατησουν τα παιδιά από το σχολείο.Να περιμένεις πρώτα το κρουσμο κ μετά να κλείσεις το σχολείο... Ηλιθιοι τουλάχιστον... 

Δημοσ.

Μπορουμε να πεισουμε τους μεγαλους ανθρωπους να μην κανουν ασκοπες μετακινησεις;

Μπορουμε να τους ενημερωνουμε να βγαινουν εξω για τα βασικα και με το που επιστρεφουν καλο πλυσιμο στα χερια και στο προσωπο;

Μπορουμε να πεισουμε τα παιδια να πλενονται μολις επιστρεφουν και να μην ακουμπανε κινητα, μπρελοκ, στυλους και να μην τα βαζουν στο στομα τους;

Μπορουμε να τους καθοδηγησουμε λιγο για τους βασικους κανονες της υγιεινης;

Μπορουμε να πλενουμε πολυ καλα τα τροφιμα μας;

Μπορουμε να βηχουμε σε ενα χαρτομαντιλο και να το πεταμε κατευθειαν στους καδους;

Μπορουμε να βαζουμε καθαρη πετσετα καθε μερα στο μπανιο;

Μπορουμε να κοψουμε τις εξοδους και τις εκδρομες για λιγο διαστημα;

και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αν δεν τους νοιαζει η δικη τους παρτη, Μπορουμε να τους πεισουμε για την δικη μας γαμημενη ζωη γιατι εχουμε ανθρωπους γυρω μας που μας περιμενουν;

Ας τους πεισουμε οτι μας ενδιαφερει η δικη τους ζωη και τους θελουμε ζωντανους...

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Γιατί πιανεσαι από τις καφετέριες και δεν βλέπεις ότι η μόνη λύση για σένα και τους φόβους σου είναι να πας να κλειστείς κάπου μακριά από ανθρώπους... αυτό υπονοείς τόσα ποστ αλλά επειδή ξέρεις το αδιέξοδο των λεγόμενων σου, κάνεις κύκλους πίσω από την ουρά σου...

Από εμένα εδώ τελειώνει η κουβέντα αφού πλέων κατάλαβα και ποιος είσαι...!

δεν μου λες και εμενα ποιος ειμαι αφου το..καταλαβες να το μαθω και εγω;;; Ποσο χρονων εισαι 3 φορα που ρωταω....Το να κλεισω οτι δεν ειναι αναγκη να ειναι ανοιχτο για να ελαχιστοποιησω τις πιθανοτητες εξαπλωσης πραγμα που το λενε τουλαχιστον 3 ειδικοι μεγαλα ονοματα οπως σου ποσταρα πιο πανω,με το να κλειστω καπου μακρια απο ανθρωπους εχει τρομερη διαφορα που αν εισαι κατω απο 15 κατανοω οτι ειναι δυσκολο να το καταλαβεις..Αν εισαι πανω απο 15 υπαρχει προβλημα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα τοση βεβαιοτητα η θεια στα καναλια οτι μας εφερε μονο ευλογια απο τους αγιους τοπους ... ουτε μουτζαχεντίν βομβιστης ..

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Nα επαναλάβουμε πως όλοι αυτοι οι άνθρωποι πηγαν Αγιους τόπους πριν 1 μήνα. Οταν παγκοσμιως άκουγες για κρουσματα σε καμια κινα και ελάχιστα στην Ιταλία.

Το ότι μέσα σε ένα μηνα έχουμε τοση πληροφόριση δε σημαινει πως την ειχαν και αυτοι τοτε. Καμια ευθύνη. Δεν μπορουσαν να γνωριζουν.

Μα δεν κάνανε δήλωση για τον τόπο αλλά για τα πιστεύω τους και ότι κατ' επέκταση αυτά θα τους προστάτευαν... πράγμα που βέβαια δεν έγινε...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το ξέρεις όμως πως μπορείς ανα πάσα στιγμή να βρεις απόψεις που συμφωνούν με το σκεπτικό σου. Και αυτό ισχύει για όλους μας. :) 

ε δωσε μου κατι που να συμφωνει με το δικο σου σκεπτικο που να αντικρουει σε αξια τους 3 επιστημονες που σου ποσταρα που εγω αυτα που λενε λεω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...