Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, PantKo said:

ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΝΔΙΝΟ....ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ,ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΛΑΣ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ 1-2 ΜΗΝΕΣ....ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΣ...τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;; Ποσο χρονων εισαι ;; Παιδια εχεις;;; Η μιλαω με το παιδι μου;

Βρε συ, μπορούμε να σε διαβάσουμε και χωρίς κεφαλαία! :) 

• Like 3
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Όταν ένας άνθρωπος αψηφά το κράτος και το παίζει επαναστάτης ή εγώ τα ξέρω όλα... Τότε να πάρει και το τίμημα των επιλογών του...

ελπίζω να καταλαβαινόμαστε... 🙂

δλδ αν το κρατος αυριο πει ''κλεινουν τα παντα'' θα ερθεις εδω να μου πεις συγνωμη ελεγα βλακειες;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mindreader είπε

Χτες παραβρεθηκα σε μια ανταλλαγη μαθητων erasmus....μια ισπανιδα καθηγητρια με φιλησε στο μαγουλο, σαν κινηση αβροφροσυνης οταν συστηθηκαμε...θα την σκαπουλαρω λετε;

Ήταν ωραία?

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Όταν ένας άνθρωπος αψηφά το κράτος και το παίζει επαναστάτης ή εγώ τα ξέρω όλα... Τότε να πάρει και το τίμημα των επιλογών του...

ελπίζω να καταλαβαινόμαστε... 🙂

Ο,τι να ναι. Μια λες δικαιολογουνται οι απουσιες, μετα το γυρνας σε καρσιλαμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, PantKo είπε

ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΝΔΙΝΟ....ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ,ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΛΑΣ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ 1-2 ΜΗΝΕΣ....ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΣ...τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;; Ποσο χρονων εισαι ;; Παιδια εχεις;;; Η μιλαω με το παιδι μου;

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς? τον δημόσιο? οι καφετέριες? τα σούπερ μάρκετ? να δω στο τέλος ποιος θα δουλεύει...

Συνεχίζεις τα κεφάλαια... να δω ποτέ θα το κόψεις...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mindreader είπε

Χτες παραβρεθηκα σε μια ανταλλαγη μαθητων erasmus....μια ισπανιδα καθηγητρια με φιλησε στο μαγουλο, σαν κινηση αβροφροσυνης οταν συστηθηκαμε...θα την σκαπουλαρω λετε;

Άμα ήταν καλό κομμάτι,χαλάλι ο κορονοιός που κόλλησες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mindreader είπε

Το σημαντικό είναι αν "μπήκες" όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα 🤠

• Like 8
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Ο,τι να ναι. Μια λες δικαιολογουνται οι απουσιες, μετα το γυρνας σε καρσιλαμα.

Στην εξέδρα βλέπω την μπάλα, αποφεύγοντας να απαντήσεις στην ουσία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς? τον δημόσιο? οι καφετέριες? τα σούπερ μάρκετ? να δω στο τέλος ποιος θα δουλεύει...

ξαναρωταω....Ποσο χρονων εισαι;; Μιλαω με το 15χρονο παιδι μου;;; Ειναι οι καφετεριες πχ υποχρεωτικες να πας; Αστες ανοιχτες εγω το παιδι μου δεν θα το αφησω...Εσυ με δικη σου ευθηνη αντε...Αλλα και να εκλειναν ειναι κατι που ειναι τοσο αναγκαιο να ειναι ανοιχτο μπροστα σε μια εξαπλωση πανδημιας;;

Επεξ/σία από PantKo
  • Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Στην εξέδρα βλέπω την μπάλα, αποφεύγοντας να απαντήσεις στην ουσία...

Εσυ διαφωνεις με τον εαυτο σου αν δεις τα μηνυματα, δεν χρειαζεται να απαντησω. ;)

Παιξε μπαλα με αλλους που εχουν ορεξη. 😛 

Δημοσ.

Καλα μην το συζητάτε και πολύ, απο λαϊκή απαίτηση και μόνο δεν το βλέπω να ανοίγουν τα σχολεία την δευτέρα. Αν ανοίξουν και κάνουν κανένα spike τα κρούσματα σε 300 θα φύγει νύχτα η επιτροπή "ειδικών".

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, eliasjuve είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

banner-960w_1028.jpg

Το Λιντλ δίνει κουπόνια για ταξιδάκι.

Και μετά θα ακολουθήσουν και οι ευχές:

"Καλό ταξίδι"...

48 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κόλπο είναι, για να αποφύγει την παρουσία στο ΑΤ της περιοχής του.

Πάντως αποδεικνύει ότι είναι Ολυμπιακός, άρρωστος.

45 λεπτά πριν, PantKo είπε

συμφωνω μονο που ο αγνωστος αυτος αριθμος σαν μεγεθος γενικα μονο καλος δεν μπορει να ειναι...Δλδ εννοω οτι στην οποια συζητηση και να καναμε ακομα και να γνωριζαμε τον αγνωστο αριθμο,χειροτερα θα τα εκανε οχι καλυτερα..

90.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 4.000 νεκροί.

Αν τα κρούσματα είναι - ας το ξεχειλώσω - 900 εκατομμύρια (δεν έχουν γίνει τόσα τεστ, αλλά ποιός το αποκλείει;), τα πράγματα θα είναι απείρως καλυτερα, από θέμα θνητότητας.

Τα κρούσματα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ περισσότερα από τα επιβεβαιωμένα. Οι νεκροί πάλι δεν μπορεί να είναι περισσότεροι. Μπορεί να είναι και... λιγότεροι, αφού κανείς δεν ξέρει πόσο καθοριστική ήταν η παρουσία του ιού στο θάνατό τους.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, kondoras said:

αφού κανείς δεν ξέρει πόσο καθοριστική ήταν η παρουσία του ιού στο θάνατό τους.

Και λίγο να επιβαρύνει έναν ήδη εξουθενωμενο οργανισμό, φτάνει για να οδηγήσει στον θάνατο

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, PantKo said:

Το ξέρεις όμως πως μπορείς ανα πάσα στιγμή να βρεις απόψεις που συμφωνούν με το σκεπτικό σου. Και αυτό ισχύει για όλους μας. :) 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...