Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PantKo είπε

μπορω να παρω και την Αλασκα αν θες που εχει 0

Ότι βολεύει εσένα φίλε μου... Ότι ΒΟΛΕΎΕΙ εσένα...

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, neosstoforum είπε

Συμφωνώ απολύτως, απλά ο αριθμός που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων οπότε δε μπορούμε να συζητάμε για έναν άγνωστο αριθμό. 

συμφωνω μονο που ο αγνωστος αυτος αριθμος σαν μεγεθος γενικα μονο καλος δεν μπορει να ειναι...Δλδ εννοω οτι στην οποια συζητηση και να καναμε ακομα και να γνωριζαμε τον αγνωστο αριθμο,χειροτερα θα τα εκανε οχι καλυτερα..

Μόλις τώρα, AtiX είπε

Ότι βολεύει εσένα φίλε μου... Ότι ΒΟΛΕΎΕΙ εσένα...

Αγορι μου δεν κανω υποθεσεις....ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ περνω για αρχη οχι οτι ειναι πιο μακρια μου.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, FCastor said:

Ποιος Μαρινάκης; Εδώ σε λίγο θα βγει θετικός ο Trump. Αν βέβαια δεχτεί να κάνει το τεστ.

https://www.cnbc.com/2020/03/09/collins-gaetz-had-contact-with-trump-before-coronavirus-self-quarantine.html

Σιγά μην το παραδεχτεί... :) 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PantKo είπε

Αγορι μου δεν κανω υποθεσεις....ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ περνω για αρχη οχι οτι ειναι πιο μακρια μου.

Τα περισσότερες κρούσματα ήρθαν από το Ισραήλ... είπαμε ότι ΒΟΛΕΎΕΙ τον καθένα...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Σιγά μην το παραδεχτεί... :) 

Κοίτα, είναι μίας κάποιας ηλικίας και στις φλέβες του κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει περισσότερο βούτυρο και λίπος παρά αίμα. Αν κολλήσει δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να κρυφτεί.

Δημοσ.

9 λεπτά πριν, PantKo είπε

Πριν 16 μέρες Ιταλία = 79 κρούσματα. Σήμερα η Ελλάδα = 84 κρούσματα. Η Ιταλία σήμερα = 9172 κρούσματα, 463 νεκροί. Μπήκε σε καραντίνα με απαγόρευση εξόδου/εισόδου. Σε 16 μέρες η Ελλάδα??? Απλα μαθηματικα παιδια...Για ''ειδικους'' και μη....60.000.000 σε καραντινα διπλα μας και εμεις συζηταμε αν θα κλεισουμε τα σχολεια αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

Μπούρδες. Μπορείς να μπεις να δεις πως ήταν στην Ιταλία η άνοδος των κρουσμάτων. Από 20 την μια μέρα την επόμενη 80 και την μεθεπόμενη 160 κλπ κλπ. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την δικιά μας κατάσταση.

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Τα περισσότερες κρούσματα ήρθαν από το Ισραήλ... είπαμε ότι ΒΟΛΕΎΕΙ τον καθένα...

ΕΤΥΧΕ....τι θες να πεις δλδ οτι αν δεν ερχοντουσαν απο το Ισραηλ δεν θα ερχοταν οπως και να εχει  απο καπου ο ιος;;;;; Και αυτο που λες για το Ισραηλ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γιατι ενας λογος παραπανω οτι το Ισραηλ ηταν στις ασφαλεις χωρες με 0 υποτηθετε κρουσματα....Παρε και Γαλλια αφου το θες,αυτο πριν 3 μερες,σημερα ειναι παραπανω. 

Η ταχεία εξάπλωση του κορονοϊού στη Γαλλία, όπου καταγράφονται σχεδόν 950 κρούσματα, ανάμεσά τους 16 θάνατοι, έχει σημάνει γενική κινητοποίηση των υπηρεσιών υγείας στη χώρα, κυρίως στις δύο πλέον πληγείσες περιοχές, την Ουάζ (βόρεια) και τον Άνω Ρήνο (βορειοανατολικά) όπου τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί θα είναι κλειστά από τη Δευτέρα για 15 ημέρες.

Πέντε ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γαλλία από τον νέο κορονοϊό, αυξάνοντας έτσι σε 16 τον συνολικό αριθμό των θανόντων από τη νόσο στη χώρα, ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου το υπουργείο Υγείας.

Ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων περιπτώσεων είναι 949, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Ζερόμ Σαλμόν.

2 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Μπούρδες. Μπορείς να μπεις να δεις πως ήταν στην Ιταλία η άνοδος των κρουσμάτων. Από 20 την μια μέρα την επόμενη 80 και την μεθεπόμενη 160 κλπ κλπ. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την δικιά μας κατάσταση.

ναι ρε γιατι εμεις εχουμε εξτρα γονιδιο απο τους ΕΛ και μας αγαπαει ο ιος δεν κολαμε οπως οι Ιταλοι...ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, PantKo said:

ΕΤΥΧΕ....τι θες να πεις δλδ οτι αν δεν ερχοντουσαν απο το Ισραηλ δεν θα ερχοταν οπως και να εχει  απο καπου ο ιος;;;;; Και αυτο που λες για το Ισραηλ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γιατι ενας λογος παραπανω οτι το Ισραηλ ηταν στις ασφαλεις χωρες με 0 υποτηθετε κρουσματα....Παρε και Γαλλια αφου το θες,αυτο πριν 3 μερες,σημερα ειναι παραπανω. 

Η ταχεία εξάπλωση του κορονοϊού στη Γαλλία, όπου καταγράφονται σχεδόν 950 κρούσματα, ανάμεσά τους 16 θάνατοι, έχει σημάνει γενική κινητοποίηση των υπηρεσιών υγείας στη χώρα, κυρίως στις δύο πλέον πληγείσες περιοχές, την Ουάζ (βόρεια) και τον Άνω Ρήνο (βορειοανατολικά) όπου τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί θα είναι κλειστά από τη Δευτέρα για 15 ημέρες.

Πέντε ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γαλλία από τον νέο κορονοϊό, αυξάνοντας έτσι σε 16 τον συνολικό αριθμό των θανόντων από τη νόσο στη χώρα, ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου το υπουργείο Υγείας.

Ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων περιπτώσεων είναι 949, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Ζερόμ Σαλμόν.

ναι ρε γιατι εμεις εχουμε εξτρα γονιδιο απο τους ΕΛ και μας αγαπαει ο ιος δεν κολαμε οπως οι Ιταλοι...ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

Είδες πουθενά τρελό πανικό στη Γαλλία, Γερμανία, κλπ που έχουν και αυτοί πάρα πολλά κρούσματα??? Ανησυχία ναι, πανικός όχι. Και αυτό είναι που μετράει!

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και γιατί δεν πέρνεις παράδειγμα την Γερμανία ή την Γαλλία ακόμα και την Κίνα???

Παρε και Γερμανια να εχεις. 

Σε 210 ανέρχονται τα νέα κρούσματα του κοροναϊού που καταγράφηκαν σήμερα στη Γερμανία, ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 1.112 από 902 που ήταν χθες Κυριακή, σύμφωνα με το ίδιο.

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, FCastor said:

Κοίτα, είναι μίας κάποιας ηλικίας και στις φλέβες του κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει περισσότερο βούτυρο και λίπος παρά αίμα. Αν κολλήσει δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να κρυφτεί.

Με τόσους γιατρούς από πάνω του, δεν θα πάθει τίποτα (είπε...) 😛 

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, FCastor είπε

Το εχει παραδεχθει. 

ΥΓ, για τον Μαρινακη δεν μιλας; Με μπερδεψαν αυτα για το βαρος του που ειπες. :) 😛 

O τραμπ ειναι πολυ πιο αδυνατος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PantKo είπε

Κάποια πράγματα είναι θέμα τύχης, κάποια άλλα θέμα οργάνωσης. Τα δεδομένα εγώ σου έγραψα, εσύ δεν ξέρω τι μου γράφεις περί ΕΛ κλπ. Εμείς δεν πήγαμε από 20 σε 80 σε μια μέρα αλλά σε μια βδομάδα. Αν έχεις άλλα δεδομένα μπορείς να τα παραθέσεις.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...