Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, logistoulis said:

πώς είσαι τόσο βέβαιος ότι θα το περάσεις ως απλό κρυολόγημα; 

έχεις κάποιο συμβόλαιο με τη φύση ή το πας με τις πιθανότητες; 

Μα όλα με βάση τις πιθανότητες υπολογίζονται. Ακόμη και τα μέτρα που λαμβάνονται! Και μια απλή γρίπη αν κολλήσω δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα μου παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή ακόμη κι αν έχω εμβολιαστεί. Σαφώς όμως η βασική μας μέριμνα είναι τα ηλικιωμένα άτομα και όσα αντιμετωπίζουν ήδη κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Απλά αν κλειστούμε όλοι στα σπίτια μας, πάλι τα άτομα αυτά μπορεί να κινδυνέψουν μιας και θα υπολειτουργούν τα πάντα!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, neosstoforum είπε

Πρώτη φορά ανακοίνωσαν τόσο νωρίς τα νέα κρούσματα. Απορώ αν θα υπάρξουν και άλλα μέχρι το απόγευμα.

Ή θα αρχίσουν να μας τα δίνουν σιγά σιγά για να μη πάθουμε κανένα σοκ. Γιατί αλλιώς είναι να ακούσουμε 50 νέα κρούσματα και αλλιώς 5 νέα κρούσματα κάθε 2 ώρες. 😛

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, KalishBioloid said:

Βάζεις από πάνω και το κερί του Βελόπουλου και είσαι κομπλέ.

10 hours ago, KalishBioloid said:

Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην Ελλάδα. Θα παραγγείλουμε εξοπλισμό διασποράς αγιασμού κι ο κορονοϊός θα φύγει τρέχοντας.

patra.jpg

Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που κάποιοι συνεχίζετε να γράφετε άσχετες μαλακίες εκτός απ το να προκαλέσετε και να κλειδωθεί εν τέλει και αυτό το thread? Φτάνει, κουράσατε

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μα όλα με βάση τις πιθανότητες υπολογίζονται. Ακόμη και τα μέτρα που λαμβάνονται! Και μια απλή γρίπη αν κολλήσω δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα μου παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή ακόμη κι αν έχω εμβολιαστεί. Σαφώς όμως η βασική μας μέριμνα είναι τα ηλικιωμένα άτομα και όσα αντιμετωπίζουν ήδη κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Απλά αν κλειστούμε όλοι στα σπίτια μας, πάλι τα άτομα αυτά μπορεί να κινδυνέψουν μιας και θα υπολειτουργούν τα πάντα!

μαζί σου είμαι πολύ κατά του πανικού, κυρίως για οικονομικούς λόγους δεν ψήνομαι για άλλη μια κρίση πάνω που κάπως πάει να φτιάξει η φάση   

από την άλλη όμως στη γρίπη πέρα από το γερό σκαρί σου υπάρχουν εμβόλια, υπάρχουν φάρμακα, κάτι υπάρχει

εδώ πολύ απλά δεν υπάρχει τίποτα είναι διαφορετικό όπως και να το κάνουμε 

Δημοσ.

μεχρι τελος μαιου θα εχουμε στην ελλαδα καμια 400αρια κρουσματα, το πολυ με 2-3 θανατους και αυτα απο ηλικιωμενους, ολοι οι αλλοι θα γινουν καλα, και καπου εκει θα τελειωσει το θεμα corona virus...τουλαχιστον στην χωρα μας..

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Δεν πρέπει να κλείσει το thread. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, ίσως από τα σοβαρότερα που έχουμε ζήσει.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, takitsanos είπε

μεχρι τελος μαιου θα εχουμε στην ελλαδα καμια 400αρια κρουσματα, το πολυ με 2-3 θανατους και αυτα απο ηλικιωμενους, ολοι οι αλλοι θα γινουν καλα, και καπου εκει θα τελειωσει το θεμα corona virus...τουλαχιστον στην χωρα μας..

virtual reality GIF

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κιόμως, αν το καλοσκεφτείς, η Κινα μπήκε σε καραντινα και ο ιός, απ΄όσο άκουγα χθες στο BBC, έχει μειωθεί σε εξαιρετικο βαθμό.

Μάλιστα έλεγαν και για την Ιταλία οτι η καραντίνα θα εξαφανισει τον ιό. Και υποστήριζαν οτι μονο με δραστικά μέτρα αντιμετωπίζονται πανδημίες. Αναφέρθηκαν σε πολυ περιορισμένες μετακινήσεις, σε εργασία με βάρδιες ώστε να ειναι λιγότεροι οι υπάλληλοι, όταν δε μπορουν να λειτουργησουν εξ αποστάσεως κτλ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takitsanos είπε

Είπε ο takitsanos, ο ταξιτζής! 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takitsanos είπε

ΕΔΩ, θα είμαστε να το δούμε. Ελπίζω, να είσαι και εσύ.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takitsanos είπε

Και στην Ιταλία κάτι τέτοιο θα πίστευαν λογικά.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...