Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κορονοϊός: Έβηξε επιβάτης, προσγειώθηκε το αεροσκάφος

Εντάξει, ζούμε πολύ περίεργες καταστάσεις, θα ζήσουμε στιγμές ρατσισμού αντίστοιχες των 80's με τον HIV.

Επιτόπου ή περίμεναν τουλάχιστον να φτάσουν σε αεροδρόμιο; :P

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε άλλα θέματα, η Βουλευτής κ.Ράπτη έκανε ερώτημα στη Βουλή για το θέμα της εξ αποστάσεως διδασκαλίας. 

Στα δικά μας τώρα, το ερώτημα που βασάνιζε γονιούς, απαντήθηκε. Αν κλείσει το σχολείο του παιδιού τους, χρεώνονται τη κανονική τους άδεια.

Βέβαια με βάση τα χθεσινά, προσπαθούν να πάει η κατάσταση μέχρι το Πάσχα.

Δημοσ.

Επειδή κάπου αναφέρθηκε ότι η Ιταλία έχει καλύτερο σύστημα υγείας κτλ....μόνο για Ιταλούς που μπορούν να συννενοηθούν,,,για όλους τους άλλους (βλέπε τουρίστες κτλ) ΔΕΝ

Επειδή δεν ξέρουν Αγγλικά ούτε για ζήτω απλώς δεν μπορείς να συννενοηθείς.....την έχω πατήσει και ξέρω...αρρώστησα παλιά..πήγα νοσοκομείο, δεν έβαλα άκρη,εφυγα και αναγκάστηκα να αυτοιαθώ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://m.popaganda.gr/newstrack/o-dekalogos-kata-tou-koronoiou-manolis-kellis/. Δεν ξέρω αν έχει ποσταριστει. Αλλά 10 πραγματακια χωρίς κραυγές κ αλαλαγμούς μπορούμε να τα διαβάσουμε  ,από έναν σοβαρό επιστημονα

Επεξ/σία από vargas
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τρίτη με στέλνουν  Κίνα και ο θεός βοηθός :( Το μόνο παρήγορο είναι ότι στην πόλη που πάω δεν έχει πολλά κρούσματα χωρίς αυτό να χρυσώνει το χάπι.

2 διεθνείς πτήσεις μέχρι την Κίνα και μια domestic γεμάτη Κινέζους και μετά αρχίζει η πραγματική ταλαιπωρία.

14 μέρες στο ξενοδοχείο καραντίνα στο Qingdao και στη συνέχεια στο ναυπηγείο εσώκλειστος στο καράβι. Μετά  καραντίνα 2 εβδομάδες ξενοδοχείο εκτός Κίνας πιθανότατα στα Εμιράτα  και άλλες 2 εβδομάδες δώρο από την εταιρεία καραντίνα σε ξενοδοχείο Ελλάδα πριν πάω γραφείο. Φυσικά όλα αυτά είναι το καλό σενάριο με την ελπίδα να μην κολλήσω κάπου στο ενδιάμεσο και με αρπάξουν με καμία απόχη και με βάλουν σε κινεζικό νοσοκομείο και ότι θα υπάρχουν ακόμα πτήσεις στην επιστροφή. 

• Sad 5
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, stiflerakos είπε

Με τις πιθανότητες βάση ηλικίας και ιστορικού υγείας . Τίποτα δεν είναι σίγουρο . Τώρα εάν έρθει κάτι πιο σοβαρό τι να κάνουμε ρε παιδιά ; Έτσι κι αλλιώς είμαστε πολύ κακή επιρροή για τον πλανήτη όποτε ας αραιωσουμε λίγο ρε παιδιά ! 

απλά είναι τρομακτικό να κολλήσεις το οτιδήποτε για το οποίο δεν παίζει θεραπεία όσο γερός κι αν είσαι 

και φυσικά ξαναλέω ο μεγαλύτερος τρόμος για πολλούς είναι να μην κολλήσουμε δικούς μας

όσο για τα άλλα που έλεγες πίσω συμφωνώ, έπρεπε να είχαν αποκλείσει τελείως τη χώρα που ξεκίνησε το πρόβλημα, αντ'αυτού εγώ βλέπω τους νέους μου γείτονες με τις χρυσές βίζες να ρίχνουν χλεμπόνια στο δρόμο.. 

• Like 5
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Σε άλλα θέματα, η Βουλευτής κ.Ράπτη έκανε ερώτημα στη Βουλή για το θέμα της εξ αποστάσεως διδασκαλίας. 

Στα δικά μας τώρα, το ερώτημα που βασάνιζε γονιούς, απαντήθηκε. Αν κλείσει το σχολείο του παιδιού τους, χρεώνονται τη κανονική τους άδεια.

Βέβαια με βάση τα χθεσινά, προσπαθούν να πάει η κατάσταση μέχρι το Πάσχα.

Πολύ δύσκολο να πάει μέχρι το Πάσχα. Επίσης αρκετοί γονείς είναι πιθανό να κάτσουν σπίτι έτσι κι αλλιώς οπότε δεν θα υπάρχει θέμα ποιος θα κρατάει τα παιδιά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν τα λέει πολύ αισιόδοξα κι αυτός πάντως.

Τα λέει όπως είναι. Αν αρχίσουμε τα αισιόδοξα θα έχουμε θέματα Ιταλίας ..

• Like 4
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πολύ δύσκολο να πάει μέχρι το Πάσχα. Επίσης αρκετοί γονείς είναι πιθανό να κάτσουν σπίτι έτσι κι αλλιώς οπότε δεν θα υπάρχει θέμα ποιος θα κρατάει τα παιδιά.

Αν έχουν ημέρες άδεις θα κάτσουν. Σε κάθε άλλη περίπτωση μονο αν η επιχείρηση ή ο προιστάμενος υποθέτω (αν μιλάμε για δημοσιο), αποφασίσουν, θα μπορουν να εργαστουν εξ αποστάσεως (και αν γινεται αυτό)

Πιστεύω πως η ζωή θα συνεχιστεί ως έχει, όσοι έχουν παιδιά και ηλικιωμένους θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Αν έχουν ημέρες άδεις θα κάτσουν. Σε κάθε άλλη περίπτωση μονο αν η επιχείρηση ή ο προιστάμενος υποθέτω (αν μιλάμε για δημοσιο), αποφασίσουν, θα μπορουν να εργαστουν εξ αποστάσεως (και αν γινεται αυτό)

Πιστεύω πως η ζωή θα συνεχιστεί ως έχει, όσοι έχουν παιδιά και ηλικιωμένους θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα. 

Εγώ πιστεύω πως για ένα διάστημα δεν θα συνεχιστεί ως έχει...

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vargas είπε

https://m.popaganda.gr/newstrack/o-dekalogos-kata-tou-koronoiou-manolis-kellis/. Δεν ξέρω αν έχει ποσταριστει. Αλλά 10 πραγματακια χωρίς κραυγές κ αλαλαγμούς μπορούμε να τα διαβάσουμε  ,από έναν σοβαρό επιστημονα

Πάρα πολύ ωραία τοποθέτηση! Η φράση που κρατάω είναι η εξής:

"Ενεργήστε σαν να είναι πανδημία, έτσι ώστε να μην τη δείτε να συμβαίνει."

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vargas είπε

Το έβαλε ένας φίλος πιο πάνω, το βρίσκω πολύ σωστό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...