Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stiflerakos είπε

Από την στιγμή που δεν περιορίστηκε ο ιός στην αρχή πλέον είναι ανεξέλεγκτος .

Σταδιακα , όσο χρόνο κι αν πάρει θα νοσήσει πάνω από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού .

Οι υπεύθυνοι φοβόντουσαν να πάρουν δυναμικές αποφάσεις και ιδού τα αποτελέσματα . 
Με το που έσκασε στην Κίνα , έπρεπε να κλείσουν όλοι τα σύνορα τους και να μην μπει / βγει κανείς μέχρι να τελειώσει όλο αυτό . Φοβήθηκαν μην παρεξηγηθούν ; Η Κίνα έχει δώσει τουλάχιστον δυο δυνατές επιδημίες τα τελευταία 20 χρόνια . Φοβήθηκαν μην τους πουν ρατσιστές ή τον οικονομικό αντίκτυπο ; (Λες και τώρα είναι καλύτερα)

Η δουλειά μου είναι τέτοια που ταξιδεύω παρά πολύ σε όλο το κόσμο . Φυσικά πλέον δεν πλησιάζω την Ασία . Όταν πήγα στην Κορεα πριν από κανένα μήνα (υπήρχαν μόλις 8 κρούσματα ) έπαθα πλακα με το ποσό προσεκτικοί ήταν οι άνθρωποι εκεί . Δεν είδα ούτε ένα άτομο να μην φοράει μάσκα και να μην πλένει συνεχώς χέρια με ειδικά τζελ κτλ . Δεν περίμενα να φτάσει ποτέ  το νούμερο εκεί τόσο ψηλά ...

Αυτοι όμως γιατί την πάτησαν έτσι και κατέληξαν δεύτερη μεγαλύτερη εστία στον πλανήτη ; Γιατί όταν άρχισαν να ξυπνάνε οι χώρες και να κόβουν τα δρομολόγια απευθείας στην Κίνα , οι Κορεάτες τους άφηναν να ταξιδεύουν όπου ήθελαν μέσω Κορέας . Αντί να τους κλείσουν μέσα και να πετάξουν τα κλειδιά τους άφηναν να γυρνάνε μέσω Κορέας και οποίας άλλης χώρας κοιμόταν ακόμα .

Ειναι απόλυτα λογικό αυτό που συμβαίνει στην Κίνα . Ήταν πολύ συχνός προορισμός για μένα και έχω ζήσει αρκετό καιρό εκεί για να ξέρω πως είναι πολύ επικίνδυνο κράτος . Προσπαθώντας να ελέγξουν την μάζα , τους κρατάνε απόλυτα χαμηλό επίπεδο και ζουν χειρότερα από ζώα . Για να είμαι ειλικρινής κάθε φορά που πήγαινα απορούσα πως ζουν ακόμα αυτοί οι άνθρωποι με ότι τρώνε και όπως το τρώνε . Πολύ άσχημες καταστάσεις ... Λογικα έχουν να δώσουν και αλλά τέτοια στο μέλλον .

Οσο για την Ιταλία τώρα δεν νομίζω πως χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβεις τι έγινε εκεί ... Ίδιο χυμαριό με εμάς είναι με καλύτερο σύστημα υγείας όποτε φανταστείτε τι θα γίνει εδώ .

Εδω αντέδρασε ο κόσμος για να μην ακυρωθεί το καρναβάλι ... Για τα πανηγύρια είμαστε πρώτοι ...

Γενικα λοιπόν ψυχραιμία . Προσέχετε ατομικά καθώς όλα ξεκινούν από εμάς σαν μονάδες και τηρείτε κανόνες υγιεινής και ότι είναι να γίνει θα γίνει . Μην αδειάζετε τα ράφια γιατί μας σπάτε τα νεύρα επίσης . Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου . 
Επισης να ξέρετε πως ταξιδεύοντας συνέχεια με αεροπλάνο σε διάφορες χώρες , ο έλεγχος στο δικό μας αεροδρόμιο ήταν γελοίος . Είδα ελέγχους από σοβαρές χώρες και ξέρω πως είναι ... Μην απορείτε λοιπόν για τίποτα . Άργησε κιόλας να σκάσει εδώ .

Βαθυγνωστης,ψαγμενος .....😅😂

"Το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού θα νοσήσει......."

Δεν προκαλείς φόβο,αλλά καλού κακού πάω να πιάσω θέση στο τρίτο.......

😂😅😅😂😂😅😅

• Super Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, Snoob said:

Πηγαίνω σούπερ μάρκετ χτες, να πάρω έναν πουρέ να φτιάξω για σήμερα το μεσημέρι.

Καλά, δεν περιγράφεται ο πανικός ορισμένων, είχε απλώσει η άλλη το μπράτσο και κατέβαζε τα μακαρόνια στο καλάθι με τις χεριές. Είχαμε απομείνει να την κοιτάζουμε, πελάτες και υπάλληλοι.

Τροχάδην μετά η ίδια στα αντισηπτικά μαντηλάκια (περιττό να πω ότι δεν υπήρχε συσκευασία ούτε για δείγμα, η ώρα 8:15 χτες το βράδυ, "ίσως" έχουν την Τετάρτη ξανά) δεν βρήκε τίποτε, όρμησε στα μωρομάντηλα, πήρε πέντε συσκευασίες 3+1 δώρο.

Μάταια προσπάθησε μια κοπέλα εκεί να της εξηγήσει πως τα μωρομάντηλα είναι για να σκουπίζουμε πισινούς, δεν είναι αντισηπτικά.

Ναι αλλά τώρα θα μυρίζει η μούρη της σαν ...μωράκι! :) 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, stiflerakos είπε

Οσο για την Ιταλία τώρα δεν νομίζω πως χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβεις τι έγινε εκεί ... Ίδιο χυμαριό με εμάς είναι με καλύτερο σύστημα υγείας όποτε φανταστείτε τι θα γίνει εδώ .

Εκει μαλλον ξεκινησε απο τις επιδειξεις μοδας στο Μιλανο και μετα τους ξεφυγε εντελως...

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, TolisT1985 είπε

Βαθυγνωστης,ψαγμενος .....😅😂

"Το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού θα νοσήσει......."

Δεν προκαλείς φόβο,αλλά καλού κακού πάω να πιάσω θέση στο τρίτο.......

😂😅😅😂😂😅😅

Ούτε βαθύ γνωστής είμαι ούτε ιδιαίτερα ψαγμένος φίλε μου . Επιστήμονες τα γράφουν όχι εγώ .

Και φυσικά μπορώ να έχω λίγο καλύτερη άποψη σε σχέση με κάποιον που το πιο μεγάλο του ταξίδι ήταν να πάει στην Αρτα με το ΚΤΕΛ .

Αλλα ας υποθέσουμε πως οι επιστήμονες κάνουν λάθος . Με το δικό σου μυαλό τι φαντάζεσαι πως θα συμβεί δηλαδή ; Απλά μαθηματικά είναι .

Επισης το ότι μπορεί να νοσήσεις δεν σημαίνει πως θα πεθάνεις κιόλας ! Όποτε μην κανείς ακόμα κράτηση στο 3ο... Οι περισσότεροι (τουλάχιστον 95%) θα το περάσουμε σαν απλό κρυολόγημα .

Αλλωστε μην ξεχνάτε πως μόνο από την αρχή του έτους έχουν πεθάνει ενάμιση εκατομμύρια άνθρωποι από πείνα και άλλοι τόσοι από απλή γρίπη . Δεν είδα πανικό όμως για τον κόσμο που πεθάνει από πείνα και δίψα ... Το πρόβλημα πλέον έχει γίνει οικονομικό . Παγκόσμιας κλίμακας κιόλας 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Εκει μαλλον ξεκινησε απο τις επιδειξεις μοδας στο Μιλανο και μετα τους ξεφυγε εντελως...

Aπο οτι γραφουν στην Ευρωπη εξαπλωθηκε απο μια αντιπροσωπεια αυτοκινητων...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stiflerakos είπε

Οι περισσότεροι (τουλάχιστον 95%) θα το περάσουμε σαν απλό κρυολόγημα .

πώς είσαι τόσο βέβαιος ότι θα το περάσεις ως απλό κρυολόγημα; 

έχεις κάποιο συμβόλαιο με τη φύση ή το πας με τις πιθανότητες; 

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Αν λάβουμε υπόψη το υψηλό ποσοστό θνησιμότητας ενδεχομένως  τα αντίστοιχα Ιταλικά ΚΑΠΗ ευθύνονται για το μεγάλο  κακό.Το άρπαξαν πολλοί ηλικιωμένοι το μετάδωσε  ο ένας στον άλλον μέσω των εκδρομών κυρίως και να τα αποτελέσματα.Το θέμα είναι ότι από τον ηλικιωμένο θα το κολλήσει το εγγονάκι πολύ εύκολα από τα χάδια και τα φιλιά των παππούδων και θα το μεταφέρει μετά παντού.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

πώς είσαι τόσο βέβαιος ότι θα το περάσεις ως απλό κρυολόγημα; 

έχεις κάποιο συμβόλαιο με τη φύση ή το πας με τις πιθανότητες; 

Με τις πιθανότητες βάση ηλικίας και ιστορικού υγείας . Τίποτα δεν είναι σίγουρο . Τώρα εάν έρθει κάτι πιο σοβαρό τι να κάνουμε ρε παιδιά ; Έτσι κι αλλιώς είμαστε πολύ κακή επιρροή για τον πλανήτη όποτε ας αραιωσουμε λίγο ρε παιδιά ! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...