Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Στις 9/3/2020 στις 10:25 ΜΜ, DonaldSand είπε

παντως η Τουρκια ειναι πολυ πιθανον να αποκρυπτει πιθανα κρουσματα για λογους συμφεροντων. Κατα τη γνωμη μου ειναι αδυνατον να μην εχει κρουσματα γιατι πολλοι μεταναστες ειναι απο το Ιραν , και το Ιραν εχει παρα πολλα .

Αυτο ακριβως λεω.

Επισης αλλη χωρα δινει εναν θανατο οτι οφειλεται σε cov2 οποτε το βλεπεις στον πινακα, αλλη χωρα το δηλωνει πχ αναπνευστικη ανεπαρκεια και ΔΕΝ θα το δεις ποτε στον πινακα. Για μια χωρα που πιθανοτατα ειναι ειλικρινης στην πληροφορηση ειναι χαζο να κατηγορεις το συστημα υγειας της, ενω αλλη αν κρυβει οσα μπορει να λες "μια χαρα συστημα"!

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, lightsout είπε

Να πω εδώ κάτι εντελώς πραγματικό και μη μεταφυσικό, σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης της κυβέρνησης δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για τον αγώνα με τη Γουλβς, ενώ η ΠΑΕ συνεχίζει να διαθέτει εισιτήρια από το site της..! 

6 ώρες πριν, OneWaySystem είπε

Επίσημα χωρίς κόσμο το ματς

Είπαμε ΚΑΝΕΝΑ  αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα με κόσμο για 2 εβδομάδες.

6 ώρες πριν, OneWaySystem είπε

Ασε τον οσφπ να κουρεύεται , εδώ θα είναι τα μηνύματα μας να δούμε αν θα γίνει το ματς με κόσμο η οχι.

Θα επιστραφούν τα χρήματα σε οσους αγορασουν

Επίσημο: Κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός - Γουλβς

https://www.sdna.gr/podosfairo/700089_episimo-kekleismenon-ton-thyron-olympiakos-goylbs

Δημοσ.

Δραματικός μόλις τώρα ο Giuseppe Conte, πρωθυπουργός της Ιταλίας... Όλη η Ιταλία κόκκινο έδαφος. Καλεί όλους να κάθονται σπίτια τούς.. Όλος ο αθλητισμός δεν θα λειτουργεί. Διακοπή και το serie a 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Επίσημο: Κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός - Γουλβς

https://www.sdna.gr/podosfairo/700089_episimo-kekleismenon-ton-thyron-olympiakos-goylbs

Συγνωμη, μας κυβερνα μηπως η διοικηση του Ολυμπιακου ή καποιας αλλης ποδοσφαιρικης ομαδας; Ναι; Αν οχι, τι θα πει επισημο; Επισημο ειναι απο χθες που ανακοινωθηκε οτι ολες οι αθλητικες εκδηλωσεις θα ειναι χωρις θεατες, "κεκλεισμενων των θυρων" για τις επομενες 15 ημερες. 

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eri77 είπε

Δραματικός μόλις τώρα ο Giuseppe Conte, πρωθυπουργός της Ιταλίας... Όλη η Ιταλία κόκκινο έδαφος. Καλεί όλους να κάθονται σπίτια τούς.. Όλος ο αθλητισμός δεν θα λειτουργεί. Διακοπή και το serie a 

> Οτι βλέπετε εκεί θα το δείτε σύντομα και εδω /

> Η μόνη διαφορά που έχουμε με τους Ιταλούς είναι χρονική /

> Δεν είμαστε πιο γαματοι και πιο ανθεκτικοί οργανισμοί εμείς /

> Αυτοί τον τσιμπήσανε τον ιό νωρίτερα από μας και αυτή είναι η μόνη διάφορα μας με αυτούς.

3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Συγνωμη, μας κυβερνα μηπως η διοικηση του Ολυμπιακου ή καποιας αλλης ποδοσφαιρικης ομαδας; Ναι; Αν οχι, τι θα πει επισημο; Επισημο ειναι απο χθες που ανακοινωθηκε οτι ολες οι αθλητικες εκδηλωσεις θα ειναι χωρις θεατες, "κεκλεισμενων των θυρων" για τις επομενες 15 ημερες. 

Αυτο πες το σε αυτον που μου έλεγε οτι το ματσ θα γινει

• Like 5
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Κορωνοϊός: Μέλος σε γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων των βορείων προαστίων διαγνώστηκε με τον ιό

https://www.protothema.gr/greece/article/982800/koronoios-melos-se-gnosti-alusida-gumnastirion-ton-voreion-proastion-diagnostike-me-ton-io/

Εν τω μεταξύ, αν δείτε μέσα στο άρθρο, λέει , προβλέπεται απολύμανση κάποιες  ώρες πριν την έναρξη της λειτουργίας του γυμναστηρίου, ούτε καν να γίνει ιχνηλάτηση όλων των μελών , ούτε να κλείσει για μερικές μέρες το γυμναστήριο.......

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

> Οτι βλέπετε εκεί θα το δείτε σύντομα και εδω /

> Η μόνη διαφορά που έχουμε με τους Ιταλούς είναι χρονική /

> Δεν είμαστε πιο γαματοι και πιο ανθεκτικοί οργανισμοί εμείς /

> Αυτοί τον τσιμπήσανε τον ιό νωρίτερα από μας και αυτή είναι η μόνη διάφορα μας με αυτούς.

Αυτο πες το σε αυτον που μου έλεγε οτι το ματσ θα γινει

δεν ειναι απιθανο να συμβει απο την αλλη εχουν παρομοιες πιθανοτητες πανδημιας ολες οι ευρωπαικες χωρες δεν νομιζω οτι εχουμε κατι ξεχωριστο εμεις και η ιταλια

Δημοσ.

Επίσης από αύριο στην Ιταλία, κλειστά όλα τα εστιατόρια και τα bar (δεν κατάλαβα καλά αν για 24 ώρες ή μετά τής 18) 

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω της δηλώσεις Κόντε το έδειχνε το tg4 πριν 10 λεπτά.

Μένω στο Μιλάνο...

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Πολύ πιθάνον να έρθουν και εδώ αυτά τα μέτρα.Θα πέσει γέλιο με ελληνάρες του στυλ δεν θα μου πεις τι θα κάνω εγώ και τελικά θα κάνουν το δικό τους.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lacepo είπε

Ολη η Ιταλια απο αυριο σε καραντινα.

αφου πρωτα ανακοινωσαν 15 εκατομμυρια κοσμο σε καραντινα χωρις να κλεισουν αεροδρομια τρενα , και ο κοσμος ετρεχε να παει σπιτι του... νομιζω πολλαπλασιασαν το προβλημα μονοι τους. 

• Like 2
Δημοσ.

εγω δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα...Γιατι δεν κανουμε αυτο που πρεπει ΠΡΙΝ αναγκαστουμε να το κανουμε...Να την γλυτωσουμε δεν παιζει,και αυτο δεν εχει να κανει με...πολιτικους λογους ουτε ειναι θεμα τι κυβερνηση εχεις. Ιος ειναι το γαμιδι θα μπει θες δεν θες στην χωρα ...Γιατι πρεπει πρωτα να γινει της πουτανας και μετα να κλεισουμε σταδια,εκκλησιες,σχολεια,δημοσιους χωρους κτλπ;;; ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ μπας και το τρεναρουμε οσο μπορουμε και εμποδισουμε την εξαπλωση του.

• Like 8
Δημοσ.
2 ώρες πριν, godfather0991 είπε

Πάντως η παραπληροφόρηση καλά κρατεί από τα ελληνικά ΜΜΕ.

Εγώ άκουσα σε γνωστό ραδιόφωνο  σε εκπομπή γνωστού αθλητικογράφου (τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια) να μιλάει με ακροατή και να λένε για το κείμενο του Ιταλού γιατρού που από το πρωί δημοσιεύουν όλοι και να παροτρύνουν τον κόσμο να ακολουθήσει τις οδηγίες και να το διαβάσει... (Το οποίο εννοείται είναι μούφα, γεμάτος ανακρίβειες και ως ένα σημείο επικίνδυνο.)

Χωρίς να έχει μπει στον κόπο ο συγκεκριμένος αθλητικογράφος να διασταυρώσει αν είναι όντως αληθινό, αν όντως αυτά που λέει μέσα ισχύουν κτλ. Αν αυτό δεν είναι ανευθυνότητα και παραπληροφόρηση δεν ξέρω τι είναι...

Πραγματικά σταματήστε να ακούτε ραδιόφωνο, να βλέπετε τηλεόραση, αν ανησυχείτε συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας γιατρό και αν δεν έχετε, ρωτήστε έναν γιατρό να σας διαφωτίσει. 

Βγες αύριο στο τηλέφωνο στον Γεωργίου και κράχτον για αυτό που έγινε, κατ'εμέ πταίσμα μπροστά σε άλλα που έχουν ακουστεί στην εκπομπή του.
Μόνο που στην αρχή του τηλεφωνήματος να συστηθείς βάζοντας το ινσόμνια στο όνομα σου, πχ Μίμης Ινσόμνια, για να καταλάβουμε ποιος είσαι 😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PantKo είπε

εγω δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα...Γιατι δεν κανουμε αυτο που πρεπει ΠΡΙΝ αναγκαστουμε να το κανουμε...Να την γλυτωσουμε δεν παιζει,και αυτο δεν εχει να κανει με...πολιτικους λογους ουτε ειναι θεμα τι κυβερνηση εχεις. Ιος ειναι το γαμιδι θα μπει θες δεν θες στην χωρα ...Γιατι πρεπει πρωτα να γινει της πουτανας και μετα να κλεισουμε σταδια,εκκλησιες,σχολεια,δημοσιους χωρους κτλπ;;; ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ μπας και το τρεναρουμε οσο μπορουμε και εμποδισουμε την εξαπλωση του.

Διοτι θα καταρευσουν ολα και εκει τα πραγματα δεν θα εχουν να κανουν με τον ιο, θα ξεκινησουν αλλα προβληματα πολυ σοβαρα μεταξυ του πληθυσμου.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...