Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KalishBioloid είπε

https://www.ajc.com/news/national-govt--politics/nation-capital-and-region-hit-coronavirus-outbreak/2ABPWkBrMCLNUbBTudILNK/

Πάστορας στην Ουάσινγκτον θετικός στον Κορονοϊό (μάλλον δεν ψεκάστηκε με τον αγιασμό του Αμβρόσιου).

Έκανε χειραψίες και τάισε όστια σε 500 πιστούς. Αυτοί λογικά θα κολλήσουν επειδή είναι καθολικοί.

Εκτός κι αν  προλαβαίνουν να έρθουν Ελλάδα να πάρουν τη σωστή μεταλαβιά που σκοτώνει τα μικρόβια.

Εκεί τους το ταμπουρώνει το CDC σε χρόνο dt. Δεν περνάν τα βλαχοβαλκάνια τερτίπια.

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, yanc said:

ο Αμβροσιος γιατι δεν ειναι στον Εισαγγελεα τωρα ?

Γιατί και ο εισαγγελέας ΧΟ θα είναι.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, christakos07 είπε

Εκεί τους το ταμπουρώνει το CDC σε χρόνο dt. Δεν περνάν τα βλαχοβαλκάνια τερτίπια.

Η ζημιά έχει γίνει. Σκέψου πόσοι από αυτούς πήγαν και αγκάλιασαν ή φίλισαν παιδιά / εγγόνια. Κι'αυτά με τη σειρά τους πήγαν σχολείο κλπ.

Αυτό με τρελαίνει εδώ πέρα! Ο καθένας νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να δοκιμάζει την πίστη του, αλλά ταυτόχρονα βάζει σε κίνδυνο όλο το πληθυσμό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Διευθυντής του καρδιοχειρουργικου του Νοσοκομείου Λευκωσίας ο γιατρός με τον ιό που ήρθε άρρωστος Κύπρο 3/3.

Η Κύπρος πρώτη παγκοσμίως σε ρυθμό αύξησης κρουσμάτων? Νομίζω το έχουμε. 

https://www.sigmalive.com/news/dimosia-igeia/615123/o-diefthyntis-kardioxeirourgikis-tou-gnl-o-epaggelmatias-ygeias-me-koronoio

Έτσι για να βάζουμε τα γυαλιά στους ερασιτέχνες. 

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, KalishBioloid είπε

Η ζημιά έχει γίνει. Σκέψου πόσοι από αυτούς πήγαν και αγκάλιασαν ή φίλισαν παιδιά / εγγόνια. Κι'αυτά με τη σειρά τους πήγαν σχολείο κλπ.

Αυτό με τρελαίνει εδώ πέρα! Ο καθένας νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να δοκιμάζει την πίστη του, αλλά ταυτόχρονα βάζει σε κίνδυνο όλο το πληθυσμό.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λύση. Το πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι η πλειοψηφία είναι βαθιά ημιμαθής(σε συνδυασμό με την χαμηλη νοημοσύνη).

Δύο τρεις εισαγγελείς χρειάζεται, αλλά που να βρεθούν.

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.

να ευθυμήσουμε λιγο

"Σε ευχαριστώ CoronaVirus.
Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί σου!
Ο Κορωνοϊός ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί.
* Η γυναίκα μου δεν θέλει να ταξιδέψει.
* Δεν θέλει να αγοράσει τίποτα επειδή όλα προέρχονται από την Κίνα.
* Δεν θέλει να πάει για ψώνια ή οποιαδήποτε εκδήλωση από φόβο να μολυνθεί.
* Δεν θέλει να βγαίνει για δείπνο και ποτό και ετοιμάζει όλα τα γεύματα στο σπίτι τώρα.
* Το σπίτι είναι εξαιρετικά καθαρό με καθαριστικό του αέρα και αυτόματο σπρέι απολύμανσης που προστατεύει το σπίτι.
* Και το καλύτερο είναι ότι φοράει μάσκα συνέχεια και δεν μπορώ να την ακούσω.
Αυτός δεν είναι ιός. Είναι σωτηρία !!!"

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Dannie είπε

66 θανατοι σημερα στην Ιταλια...

https://www.newsit.gr/kosmos/koronoios-panikos-stin-italia-66-thanat/2990595/

Λειτουργουν ακομα τα σουπερμαρκετ σε αυτες τις πολεις;;;Τι τρωνε;

(σημερα πηγα στην ΔΕΔΔΗΕ και στον Δημο αν την εβγαλα χωρις θεμα με τοση καθυστερηση και τοσο κοσμο τι να πω...)

97 θάνατοι όχι 66. Και 1800 νέα κρούσματα.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Είμαι Μαδρίτη αυτές τις μέρες. Σας διαβεβαιώ ότι τα μέτρα πρόληψης είναι μηδαμινά. Ο κόσμος στις δρυμός στα χιλιάδες. Σήμερα άρχισαν να μιλούν για μετά (σαν κυβέρνηση εννοώ) και φαίνεται να παίρνουν λίγο σοβαρά τη φάση. Αλλά τα ΜΜΕ το σκίζουν, όπως γίνεται παντού. 

Θα γυρίσω με λίγο συνάχι και λίγο βήχα, που είχα ήδη από την Αθήνα, την ημέρα που έφυγα. Σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάω για εξέταση όταν γυρίσω, αλλά δεν ξέρω καν το πρωτόκολλο. Ήδη θεωρώ ηλίθια τη σκέψη μου, δεν έχω συμπτώματα γρίπης, ίσως ένα κρυολόγημα. Όσο διαβάζω ΜΜΕ χάνω την μπάλα, λολ. Φυσικά δεν με νοιάζει για εμένα, αλλά περισσότερο για τους συναδέλφους στο γραφείο και τις δικές μου συγγενείς. 

Είμαι σίγουρος πάντως ότι το νοσοκομείο δεν θα με δεχτεί λόγω έλλειψης συμπτωμάτων. Λέω τώρα... 

Οι ασχετοι απο τη Μαδριτη να καλεσουν τους "γιατρους" του insomnia να τους πουν τα μετρα που πρεπει να παρουν.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Dannie said:

Ειπαν για 4 τυφλα κρουσματα τα οποια ειναι στην Αθηνα.

https://www.protothema.gr/greece/article/982706/koronoios-stin-athina-kai-ta-tessera-orfana-krousmata-sti-hora/

«Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο κ. Τσιόδρας, πρόκειται για κρούσματα που δεν έχουν ιστορικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομα ηλικίας περίπου 60 ετών, τα οποία νοσηλεύονται μεν με πνευμονία»

Υπάρχει κατά 99,9% και ένας μαθητής λυκείου που δεν νοσηλεύεται και δεν μιλάω για το Γαλάτσι.

Δημοσ.

Εγώ αδυνατώ να καταλάβω τη στάση της ελληνικής Πολιτείας ως προς την εκκλησία. Δηλαδή κλείνουν τα ΚΑΠΗ αλλά με την εκκλησία δεν μας πειράζει η συνάθροιση; Λοιμωξιολόγοι λένε ότι οκ μπορείς να κοινωνήσεις; Συζήτσα με έναν φίλο μου θρήσκο και ενώ διαφωνούσε στο κλείσιμο της εκκλησίας ότι δεν μπορούν να κλείσουν οι εκκλησίες κτλ, δεν είχε κάποιο επιχείρημα. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν απλά να σκεφτούν για τον εαυτό τους και μόνο υιοθετούν άκριτα απόψεις τρίτων.  Σε θέματα. όμως δημόσιας υγείας δε χωράει η προσωπική πίστη του καθενός. Μόνο κεντρικά σχεδιασμένες πολιτικές που εφαρμόζονται καθολικά.  Έχω. αγανακτήσει.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

... 

αν ο Χριστος περπατησε ή δεν περπατησε στο νερο...

Το

Θες να πεις..... ότι μπορεί να μας λένε ψέματα;; 🤥

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...