Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αργά σταματάνε τις πτήσεις από και προς Μιλάνο πάντως.

Πολυ αργα εδω τους ριχνω ευθυνη οτι το ξευτιλησαν εντελως.Το ειχα πει απο την αρχη.Πλεον οτι και να κανουν ειναι αργα.Δεν εχουμε διαφορες με την ιταλια σε θερμοκρασιες κ.τ.λ οποτε συντομα κοντα σας...!Στο θεμα της εκκλησιας τους καταλαβαινω για δεξιο κομμα ειναι περιμενουν τους επιστημονες να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα αλλα ελα που τους εκατσε η  Ηλιθια λοιμωξιολογος και η κυρια με τα πολλα παλουκια που ειναι στον χωρο τους.

Επεξ/σία από Dannie
  • Like 2
Δημοσ.

Σταμάτησαν τις πτήσεις προς Βόρεια Ιταλία. Με πάνω από 1000 κρούσματα πλέον σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία δεν νομίζω να αλλάξουν πολλά. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τις ανακοινώσεις των κρουσμάτων. Σήμερα λένε ότι έχουμε 11 νέα κρούσματα και είναι όλα σε Αχαΐα, Ηλεία κλπ, εκτός από ένα στο Γαλάτσι.

Γνωρίζω με σχετική βεβαιότητα ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο κρούσματα σε βορειοανατολικό προάστιο της Αθήνας (εκ των οποίων το ένα σε μαθητή λυκείου). Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα ανακοινώνουν, μιας και σίγουρα πολύ είναι περισσότερα. Και λογικά να το πάρουμε, δεν μπορεί να κλείνουν σχολεία στην Αθήνα επειδή υπάρχουν κρούσματα στον Πύργο και στην Πάτρα. Νομίζω ότι αποκρύπτουν τα πραγματικά νούμερα και εδώ, μην λέμε μόνο για την Τουρκία.

Δεν έχω να απαντήσω κάτι περισσότερο σε αυτό.

Το excel σε ένα μέσο ελληνικό δημόσιο οργανισμό θέλει περίπου 2 εργάσιμες να βγάλει μια σούμα. Μην βιάζεσαι...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lightsout είπε

Να πω εδώ κάτι εντελώς πραγματικό και μη μεταφυσικό, σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης της κυβέρνησης δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για τον αγώνα με τη Γουλβς, ενώ η ΠΑΕ συνεχίζει να διαθέτει εισιτήρια από το site της..! 

Απ' ότι βλέπω πρέπει να γίνει αποδεκτή η αίτηση για κεκλεισμένων από την UEFA γι' αυτό δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση.

Εν τω μεταξύ οι οπαδοί της Γουλβς κράζουν την ελληνική κυβέρνηση για τα μέτρα επειδή δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους. Και μετά λέμε για τους δικούς μας εδώ στην Ελλάδα....

https://www.to10.gr/podosfero/europa-league/866213/giati-uefa-apofasizi-na-gini-keklismenon-thyron-olybiakos-goulvs/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

66 θανατοι σημερα στην Ιταλια...

https://www.newsit.gr/kosmos/koronoios-panikos-stin-italia-66-thanat/2990595/

Λειτουργουν ακομα τα σουπερμαρκετ σε αυτες τις πολεις;;;Τι τρωνε;

(σημερα πηγα στην ΔΕΔΔΗΕ και στον Δημο αν την εβγαλα χωρις θεμα με τοση καθυστερηση και τοσο κοσμο τι να πω...)

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι Μαδρίτη αυτές τις μέρες. Σας διαβεβαιώ ότι τα μέτρα πρόληψης είναι μηδαμινά. Ο κόσμος στις δρυμός στα χιλιάδες. Σήμερα άρχισαν να μιλούν για μετά (σαν κυβέρνηση εννοώ) και φαίνεται να παίρνουν λίγο σοβαρά τη φάση. Αλλά τα ΜΜΕ το σκίζουν, όπως γίνεται παντού. 

Θα γυρίσω με λίγο συνάχι και λίγο βήχα, που είχα ήδη από την Αθήνα, την ημέρα που έφυγα. Σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάω για εξέταση όταν γυρίσω, αλλά δεν ξέρω καν το πρωτόκολλο. Ήδη θεωρώ ηλίθια τη σκέψη μου, δεν έχω συμπτώματα γρίπης, ίσως ένα κρυολόγημα. Όσο διαβάζω ΜΜΕ χάνω την μπάλα, λολ. Φυσικά δεν με νοιάζει για εμένα, αλλά περισσότερο για τους συναδέλφους στο γραφείο και τις δικές μου συγγενείς. 

Είμαι σίγουρος πάντως ότι το νοσοκομείο δεν θα με δεχτεί λόγω έλλειψης συμπτωμάτων. Λέω τώρα... 

Επεξ/σία από jonkyr
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

Απ' ότι βλέπω πρέπει να γίνει αποδεκτή η αίτηση για κεκλεισμένων από την UEFA γι' αυτό δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση.

Εν τω μεταξύ οι οπαδοί της Γουλβς κράζουν την ελληνική κυβέρνηση για τα μέτρα επειδή δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους. Και μετά λέμε για τους δικούς μας εδώ στην Ελλάδα....

https://www.to10.gr/podosfero/europa-league/866213/giati-uefa-apofasizi-na-gini-keklismenon-thyron-olybiakos-goulvs/

Απ' ότι είδα πλέον σταμάτησε και η διάθεση των εισιτηρίων. Απλά μου έκανε εντύπωση μετά την χθεσινή ανακοίνωση να συνεχίζεται η διάθεση, ενώ ακόμα και τώρα δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση σχετικά με τα χρήματα των εισιτήριων.  Η ΑΕΚ από την άλλη, έχει ήδη βγάλει ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί την επιστροφή των χρημάτων στους φιλάθλους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟ. Γενικά η στάση του Ολυμπιακού σήμερα ήταν αυτή της αναμονής. Οι Άγγλοι κλαίνε για τα αεροπορικά και τις διαμονές!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζατε ότι είστε ότι να ναι στην Ελλάδα? 

Γατάκια...... 

2 κρούσματα στην Κύπρο. 

Ο ένας γιατρός στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, ήρθε άρρωστος από Αγγλία 3 του μηνός, και δούλευε κανονικά με συμπτώματα μέχρι σήμερα που μάλλον φοβήθηκε και πήγε και εξεταστηκε! 

Βγάλτε κομπιουτερακια να βρούμε πόσους μόλυνε! 

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
  • Sad 6
Δημοσ.

Τωρα να πω οτι κατι παρομοιο ειναι αναποφευκτο να γινει και εδω νομιζω ειναι περιττο.

Rev. Timothy Cole attended three services last Sunday at Christ Church Georgetown, which were attended by 550 people. Rev. Cole identified himself in a statement to his congregation.

D.C. Mayor Muriel Bowser is recommending anyone who visited the church between February 24 through March 3 to self-quarantine for 14 days.

https://www.wkbn.com/news/national-world/d-c-priest-tests-positive-for-coronavirus/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.ajc.com/news/national-govt--politics/nation-capital-and-region-hit-coronavirus-outbreak/2ABPWkBrMCLNUbBTudILNK/

Πάστορας στην Ουάσινγκτον θετικός στον Κορονοϊό (μάλλον δεν ψεκάστηκε με τον αγιασμό του Αμβρόσιου).

Έκανε χειραψίες και τάισε όστια σε 500 πιστούς. Αυτοί λογικά θα κολλήσουν επειδή είναι καθολικοί.

Εκτός κι αν  προλαβαίνουν να έρθουν Ελλάδα να πάρουν τη σωστή μεταλαβιά που σκοτώνει τα μικρόβια.

Επεξ/σία από KalishBioloid
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...