Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, georgeγ είπε

εντυπωση μου προκαλει το μεγεθος της πτωσης των χρηματιστηριων.στα ορια του κραχ

πιστευω πως ειμαστε στην αρχη μιας μεγαλης οικονομικης κρισης

Δεν είμαστε. Ξεκίνησε. Απλώς ακόμα δεν το έχουμε δει όσοι δεν έχουμε μετοχές σε παραμάγαζα και τεράστιους ομήλους.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναφέρθηκαν 4 "ορφανά "κρούσματα, αυτά είναι που πρέπει να μας τρομάζουν. 

Πάντως φανταστείτε λιγάκι  τι θα γινόταν αν στην Ελλάδα συνέβαινε αυτό που περνάνε οι γείτονες Ιταλοί...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZaHe3rGR είπε

Δεν είμαστε. Ξεκίνησε. Απλώς ακόμα δεν το έχουμε δει όσοι δεν έχουμε μετοχές σε παραμάγαζα και τεράστιους ομήλους.

τα παρακολουθω και καθε φορα λεω οκ δεν εχει πιο κατω

σημερα οι τραπεζες -20% dow jones ξεκινησε με -7%

απιστευτα πραγματα λες και κηρυχθηκε παγκοσμιος πολεμος 😲

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Έχεις στείλει βιογραφικό στη Mensa?

21 λεπτά πριν, Apoll είπε

Καιρός γαρ εγγύς;;;;;; 

Απλά ακόμα δεν έχει πεθάνει κανείς και στη κίνα πλεον έχει μηδενικά νέα κρουσματα. Οπότε σιγα σιγα θα τελειώσει και εδω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Απλά ακόμα δεν έχει πεθάνει κανείς και στη κίνα πλεον έχει μηδενικά νέα κρουσματα. Οπότε σιγα σιγα θα τελειώσει και εδω

Ξαναλέω. Το μεγάλο μαράζι του συστήματος είναι ότι δεν σας κάνουν τεστ νοημοσύνης κατά την εφηβική ηλικία. Να έχετε και με βούλα επιβεβαιωμένη την βλακεία, να ησυχάσουμε.

Θα τελειώσει με κατάρρευση του συστήματος υγείας και ότι μπορεί να σημάνει αυτό για την οικονομία(τουρισμός κτλ).

Επεξ/σία από christakos07
  • Like 4
  • Confused 2
Δημοσ.

Υπαρχει ο φοβος νεας παγκοσμιας οικονομικης κρισης και αναποφευκτα τα χρηματιστηρια βυθίζονται, η διαπραγματευση σταματησε στη Wall Street μιλαμε για κραχ πλεον.

Δημοσ.

Μενα Αγγλια εγω και Τεταρτη κατεβαινουμε Ελλαδα με γυναικα. Εδω φτασαν τους 300 με 3 θανατους ανθρωπων πανω απο 60 και με ηδη υπαρχουσα προβληματα υγειας. Ισως κανω λαθος αλλα νομιζω περα του οτι μεταδιδεται ευκολα το κρατημα του "σκορ" των μολυσμενων αλλα και των θανατων ειναι που σπερνει τον πανικο. Αεροδρομιο θα φοραμε καμια μασκα και γαντακια μας χρησης αλλα απο εκει και περα προσοχη στην υγιεινη μας και νομιζω θα περασει. Ισως οσο ζεσταινει ο καιρος να ηρεμησει η κατασταση. Απλα καμια φορα ο κοσμος ξεχναει ας πουμε Αγγλια απο τα 25-30 χιλιαρικα που εξεταστηκαν 300 εχουν τον ιο που μιλαμε για 1%. Να κοιταμε ολοκληρωμενα το θεμα θελει και οχι να τα χανουμε. Ας μην ξεχναμε τα media κατι τετοια περιμενουν για να βγαλουν ψωμι.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, christakos07 είπε

Ξαναλέω. Το μεγάλο μαράζι του συστήματος είναι ότι δεν σας κάνουν τεστ νοημοσύνης κατά την εφηβική ηλικία. Να έχετε και με βούλα επιβεβαιωμένη την βλακεία, να ησυχάσουμε.

Τι να κάνουμε δεν γίνεται όλοι να έχουμε την ίδια νοημοσύνη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Weiss είπε

Στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναφέρθηκαν 4 "ορφανά "κρούσματα, αυτά είναι που πρέπει να μας τρομάζουν. 

Πάντως φανταστείτε λιγάκι  τι θα γινόταν αν στην Ελλάδα συνέβαινε αυτό που περνάνε οι γείτονες Ιταλοί..

Νομίζω ότι τις επόμενες μέρες θα έχει φανεί αν μέχρι το Πάσχα θα χούμε γίνει Ιταλία και μεις.

Να παρακαλάμε να ανεβαίνουμε 10-10 την ημέρα. Αν και πιστεύω πως έχουμε community spread αυτή την στιγμή και δεν συμμαζευται η κατάσταση.

Επεξ/σία από citiz
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Έχουμε 11 νέα κρούσματα, αλλά η γυναίκα από τη Μυτιλήνη ή το παιδί από το 4ο Λύκειο Γαλατσίου είναι άραγε μέσα σε αυτούς τους 11;

Δεν είναι μέσα η Μυτιλήνη. Μάλλον δεν το λένε για να καθυστερήσουν λίγες ώρες τον πανικό

2020-03-09.jpg.8392b390617cdf8f8a78b6cc8986c5e2.jpg

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τις ανακοινώσεις των κρουσμάτων. Σήμερα λένε ότι έχουμε 11 νέα κρούσματα και είναι όλα σε Αχαΐα, Ηλεία κλπ, εκτός από ένα στο Γαλάτσι.

Γνωρίζω με σχετική βεβαιότητα ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο κρούσματα σε βορειοανατολικό προάστιο της Αθήνας (εκ των οποίων το ένα σε μαθητή λυκείου). Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα ανακοινώνουν, μιας και σίγουρα πολύ είναι περισσότερα. Και λογικά να το πάρουμε, δεν μπορεί να κλείνουν σχολεία στην Αθήνα επειδή υπάρχουν κρούσματα στον Πύργο και στην Πάτρα. Νομίζω ότι αποκρύπτουν τα πραγματικά νούμερα και εδώ, μην λέμε μόνο για την Τουρκία.

2 hours ago, lightsout said:

Το ορθόδοξο δόγμα λέει ότι ο άρτος και ο οίνος καθαγιάζονται από το άγιο πνεύμα και μεταβάλλονται σε σάρκα και αίμα του Χριστού, και δεν είναι συμβολική πράξη. Οι προτεστάντες, νομίζω, το αντιμετωπίζουν συμβολικά. 

Δεν έχω να απαντήσω κάτι περισσότερο σε αυτό.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επίσης, ζούμε σε μια χώρα που η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει στο "μάτιασμα".

Τι ψάχνεις ωρέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

....... 

Αφού έτσι λέει το δόγμα.... τι να πει η επιστήμη;; 

😋

Επεξ/σία από xx1100
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...