Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Το ιδανικό θα ήταν αυτό, αλλά έχοντας δει τη συμπεριφορά του κόσμου σε Πάτρα και Πύργο, είσαι αισιόδοξος; 

Πιστεύω ότι θα γίνει. Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να το πω αισιοδοξία όμως! :D

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην λέτε για Ελλάδα.... Ρε καταλάβετε. Μπορεί να τα χώνουμε στους Έλληνες, αλλά υπάρχουν και χειρότερα. 

https://www.independent.co.uk/news/world/australasia/coronavirus-australia-woman-coughing-sydney-train-covid-19-a9387591.html

Διαβάστε μερικές από τις απαντήσεις επίσης. Ο άλλος λέει επειδή είδε περισσότερο κόσμο απ' ό,τι συνήθως να βήχει αποφάσισε να πλένει τα χέρια του όταν γυρίζει σπίτι. Όταν τον ρώτησε κάποιος, μα καλά δεν τα έπλενες τόσο καιρό, απάντησε ότι δεν είναι από αυτούς που φοβούνται τα μικρόβια.... 

Και ξαναλέω. Αν ο μέσος έλληνας υπάκουε τους νόμους, η χώρα θα ήταν παράδεισος γιατί τους Άγγλους που έχουν μερικοί ως "ανώτερους" είναι πολύ ποιο άθλιοι άμα ξύσει κάποιος την επικάληψη του χρήματος. Αυτό από κάποιον που είναι 17 χρόνια στο νησί. 

Επεξ/σία από Apoll
  • Like 5
Δημοσ.

Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά κάποιοι θα γίνουν δισεκατομμυριούχοι από τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από τον πανικό στις διεθνείς αγορές.

Follow  the money λένε στα εγκλήματα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

γιατι ψαχνεις συνεχεια το προφιλ μου ρε μαστορα αφοτου σου εκανα παραθεση;

τι ψαχνεις να βρεις; :blink:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgeγ είπε

γιατι ψαχνεις συνεχεια το προφιλ μου ρε μαστορα αφοτου σου εκανα παραθεση;

τι ψαχνεις να βρεις; :blink:

Το τηλέφωνο σου μωράκι μου.

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, eliasjuve είπε

84 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Τιποτα. Βασικα τελειωσε οπως και στη κινα.

Δημοσ.

Έχουμε 11 νέα κρούσματα, αλλά η γυναίκα από τη Μυτιλήνη ή το παιδί από το 4ο Λύκειο Γαλατσίου είναι άραγε μέσα σε αυτούς τους 11;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Apoll είπε

Καιρός γαρ εγγύς;;;;;; 

εντυπωση μου προκαλει το μεγεθος της πτωσης των χρηματιστηριων.στα ορια του κραχ

πιστευω πως ειμαστε στην αρχη μιας μεγαλης οικονομικης κρισης

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, georgeγ είπε

εντυπωση μου προκαλει το μεγεθος της πτωσης των χρηματιστηριων.στα ορια του κραχ

πιστευω πως ειμαστε στην αρχη μιας μεγαλης οικονομικης κρισης

Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται (θα πει κάποιος)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...