Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Just now, Mhlogiatros said:

Εχω σιχαθει να τριβομαι με detol και βγαινοντας μου κανει γκουχου στη μουρη ο καθε να μη πω . Υπαρχει σωτηρια ; 

Ναι, μπορείς να σταματήσεις να αναπνέεις.

Έτσι δεν κολλάς στα σίγουρα.

• Confused 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ποιός σου είπε ότι μπαίνεις καραντίνα αν έχει υπάρξει κρούσμα στο σχολείο, σε μαθητή ή σε γονιό μαθητή; Απλά κλείνει το σχολείο.

Εδω ειναι το λαθος που κανει το κρατος...

Πρεπει να μπουν καραντινα και να γινει ελεγχος για τον ιο σε ολους τους μαθητες ,τους γονεις και γενικα σε οσους ηρθαν σε επαφη με τα παιδια.

Τι να το κανω αμα κλεισει το σχολειο αμα εχουν κολλησει 100 μαθητες+γονεις  και δεν τους βαλουν καραντινα...

Ειναι σαν να λεμε να καψουν το πουλμαν που πηγαν εκδρομη τα 47 κρουσματα...

Αυτοι κολλησαν αλλους τοσους ομως....

Επεξ/σία από k_w_t
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, k_w_t said:

Εδω ειναι το λαθος που κανει το κρατος...

Πρεπει να μπουν καραντινα και να γινει ελεγχος για τον ιο σε ολους τους μαθητες ,τους γονεις και γενικα σε οσους ηρθαν σε επαφη με τα παιδια.

Τι να το κανω αμα κλεισει το σχολειο αμα εχουν κολλησει 100 μαθητες+γονεις  και δεν τους βαλουν καραντινα...

Ειναι σαν να λεμε να καψουν το πουλμαν που πηγαν εκδρομη τα 47 κρουσματα...

Αυτοι κολλησαν αλλους τοσους ομως....

Δεν σε καταλαβαίνω. Τη μία λες να μην κλείσουν τα σχολεία γιατί θα χάσεις τη δουλειά σου και την άλλη λες να μπουν σε καραντίνα όλοι οι γονείς.

Αν μπουν σε καραντίνα όλοι θα διατηρήσουν τις δουλειές τους πιστεύεις;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Θεωρείτε πως κινδυνεύετε μόνο από τα παιδιά??δεν σας τρομάζει η τράπεζα ?δεν σας τρομάζουν τα super market;δεν σας τρομάζουν τα ΜΜΜ?δεν σας τρομάζουν χιλιά δυο άλλα που ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή χιλιάδες άνθρωποι?δεν γίνεται να μπούμε σε μια γυάλα κ να περιμένουμε πότε θα φύγει..απλά δεν γίνεται.

Έχω κ γω έναν μικρό μυξοφάγο σπίτι..κ τώρα είναι σχολείο.αν κινδυνεύω μόνο από τον μικρό μου να τον βάλω καραντίνα από τώρα κ γλύτωσα..

Φέτος κ τα δυο μικρά κόλλησαν μέσα σε δυο μήνες δυο γρίπες μια γαστρεντερίτιδα κ αποδυναμώθηκαν όσο δεν πάει.Στο σχολείο τους έλειψαν πάνω από τα μισά παιδιά..Γιατί δεν έκλεισαν κ τότε τα σχολεία για να προστατευθούμε όλοι κ να σταματήσει αυτός ο κύκλος με τις γρίπες??

Προσωπικοί κανόνες υγιεινής που θα πρεπε όλοι μας να τους ακολουθούμε  χρόνια τώρα.Δλδ πρέπει να νιώσουμε την απειλή ενός νέου ιού για να μάθουμε πότε πρέπει να πλένουμε χεράκια ??

Οι μυξοφάγοι είναι τα παιδάκια μας και τα παιδάκια του διπλανού.  Δεν δέχομαι τέτοιες εκφράσεις από εκπαιδευτικούς.  Αν δεν γουστάρουν ας γίνουν μοδίστρες. 

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Εχω σιχαθει να τριβομαι με detol και βγαινοντας μου κανει γκουχου στη μουρη ο καθε να μη πω . Υπαρχει σωτηρια ; 

Στολη ΡΒΧΠ ή αναπνευστήρα  για καταδυσεις...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το μόνο που λέω είναι ότι στα δημόσια μαιευτήρια είναι λίγο χύμα στο κύμα η φάση και ο καθένας μπορεί να φέρνει όσα άτομα θέλει στο επισκεπτήριο (και οι τσιγγάνες συνήθως έχουν μεγάλα σόγια, δεν το λέω ρατσιστικά, το λέω γιατί έτσι είναι), πράγμα που εν μέσω επιδημίας είναι αρκετά επικίνδυνο για μια ευπαθή ομάδα του πληθυσμού, όπως είναι οι έγκυες, οι λεχώνες και τα νεογνά.

3 τοκετούς η σύζυγος στο Έλενα.Δεν είναι έτσι όπως τα λες.Ναι γεννούν και πολλές τσιγγάνες αλλά οι νοσοκόμες κάνουν καλή δουλειά στην "διατήρηση της τάξης"

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Δεν σε καταλαβαίνω. Τη μία λες να μην κλείσουν τα σχολεία γιατί θα χάσεις τη δουλειά σου και την άλλη λες να μπουν σε καραντίνα όλοι οι γονείς.

Αν μπουν σε καραντίνα όλοι θα διατηρήσουν τις δουλειές τους πιστεύεις;

Ειπαμε σε περιπτωση κρουσματος......

Αλλο να πεις κλεινουν ολα τα σχολεια....

Αλλο αδεια γιατι το παιδι δεν εχει σχολειο αλλο γιατι υπαρχει πιθανοτητα να εχω προσβληθει... 

Σε μια επιχειρηση δουλευουν ατομα απο πολλες περιοχες...

Δεν πανε ολα στο ιδιο σχολειο....

Δημοσ.

Δικιο εχει . Σημερα εκλεισαν τα σχολεια και γινεται το χαος ... Παιρνω πισω οτι ειπα ισχύει για πολιτισμενες χωρες οχι εδω ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Θεωρείτε πως κινδυνεύετε μόνο από τα παιδιά??δεν σας τρομάζει η τράπεζα ?δεν σας τρομάζουν τα super market;δεν σας τρομάζουν τα ΜΜΜ?δεν σας τρομάζουν χιλιά δυο άλλα που ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή χιλιάδες άνθρωποι?δεν γίνεται να μπούμε σε μια γυάλα κ να περιμένουμε πότε θα φύγει..απλά δεν γίνεται.

Έχω κ γω έναν μικρό μυξοφάγο σπίτι..κ τώρα είναι σχολείο.αν κινδυνεύω μόνο από τον μικρό μου να τον βάλω καραντίνα από τώρα κ γλύτωσα..

Φέτος κ τα δυο μικρά κόλλησαν μέσα σε δυο μήνες δυο γρίπες μια γαστρεντερίτιδα κ αποδυναμώθηκαν όσο δεν πάει.Στο σχολείο τους έλειψαν πάνω από τα μισά παιδιά..Γιατί δεν έκλεισαν κ τότε τα σχολεία για να προστατευθούμε όλοι κ να σταματήσει αυτός ο κύκλος με τις γρίπες??

Προσωπικοί κανόνες υγιεινής που θα πρεπε όλοι μας να τους ακολουθούμε  χρόνια τώρα.Δλδ πρέπει να νιώσουμε την απειλή ενός νέου ιού για να μάθουμε πότε πρέπει να πλένουμε χεράκια ??

Έκλεισαν αρκετά σχολεία λόγω των ιώσεων για αρκετές ημέρες, με μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρεις αρκετά άρθρα. Οι περισσότεροι έχουμε έναν ή και περισσότερους μυξοφάγους στο σπίτι, ακόμη κι αν τους πείσουμε να πλένουν τα χέρια τους, δεν υπάρχει περίπτωση να κρατούν απόσταση μεταξύ τους ή να μην πιάνουν συνεχώς το πρόσωπό τους, διότι είναι παιδιά.

Τέλος πάντων, πείθομαι όλο και περισσότερο πως δεν είμαστε έτοιμοι να κατανοήσουμε και να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Διάβασα αρκετά άρθρα του ιταλικού τύπου και απ΄ότι φαίνεται ακόμη κι εκεί οι πολίτες δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Για όσους ξέρουν Ιταλικά http://www.lasinistraquotidiana.it/dagli-aperitivi-alle-fughe-in-treno-un-paese-di-coglioni-irresponsabili/?fbclid=IwAR0dqNaDyScVBEdDQQPYbxA1Foa-FQe1UdHPOu5F3iMemaYLsp3ksT7sYxM τίτλος:  "από τα απεριτίφ στη φυγή με τρένο: μια χώρα ανεύθυνων."

///

Λυπάμαι εάν παρεξηγήθηκε ο όρος "μυξοφάγος" πίστεψα λανθασμένα απ΄ότι αποδεικνύεται πως όλοι θα κατανοούσαν πως ήταν ένας χαριτωμένος τρόπος να χαρακτηρίσω τους μικρούς μαθητές που δεν τηρούν ακόμη τους κανόνες υγιεινής. Σε παρακαλώ για ακόμη μια φορά HALF EVIL να μην ασχολείσαι μαζί μου.

Επεξ/σία από lightspeed
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ναι, μπορείς να σταματήσεις να αναπνέεις.

Έτσι δεν κολλάς στα σίγουρα.

Το να βάλει τον αγκώνα του ή να δείξει ότι σέβεται και τους γύρω του δεν είναι επιλογή, έτσι; Αυτός που βήχει σαν να είναι μόνος του στο μετρό είναι μάγκας κι εμένα που με ενοχλεί ειμαι κατακουζηνός; Ούτε τα αυτονόητα να μην απαιτούμε δηλαδή, τόσο πάτο πιάσαμε;

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lightspeed είπε

Έκλεισαν αρκετά σχολεία λόγω των ιώσεων για αρκετές ημέρες, με μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρεις αρκετά άρθρα. Οι περισσότεροι έχουμε έναν ή και περισσότερους μυξοφάγους στο σπίτι, ακόμη κι αν τους πείσουμε να πλένουν τα χέρια τους, δεν υπάρχει περίπτωση να κρατούν απόσταση μεταξύ τους ή να μην πιάνουν συνεχώς το πρόσωπό τους, διότι είναι παιδιά.

Τέλος πάντων, πείθομαι όλο και περισσότερο πως δεν είμαστε έτοιμοι να κατανοήσουμε και να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Διάβασα αρκετά άρθρα του ιταλικού τύπου και απ΄ότι φαίνεται ακόμη κι εκεί οι πολίτες δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Για όσους ξέρουν Ιταλικά http://www.lasinistraquotidiana.it/dagli-aperitivi-alle-fughe-in-treno-un-paese-di-coglioni-irresponsabili/?fbclid=IwAR0dqNaDyScVBEdDQQPYbxA1Foa-FQe1UdHPOu5F3iMemaYLsp3ksT7sYxM τίτλος:  "από τα απεριτίφ στη φυγή με τρένο: μια χώρα ανεύθυνων."

Αν τα κρατήσουμε σπίτι τα παιδιά θα την γλυτώσουμε;ρωτάω σοβαρά χωρίς διάθεση να ειρωνευτώ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Αν τα κρατήσουμε σπίτι τα παιδιά θα την γλυτώσουμε;ρωτάω σοβαρά χωρίς διάθεση να ειρωνευτώ.

Λεξη κλειδι το σπιτι...

Γιατι και εξω θα θελουν βγουν και εξωσχολικες δραστηριοτες εχουν .(ξενες γλωσσες,φροντιστήρια αθλήματα,προσκόπους κτλ)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Υπάρχουν αρκετοί ειδικοί που υποστηρίζουν πως θα καθυστερήσει η εξάπλωση εάν κλείσουν τα σχολεία. Τώρα για ποιο λόγο είναι σημαντικό να καθυστερήσει η εξάπλωση νομίζω πως το έχουν εξηγήσει αρκετοί άλλοι που γράφουν, δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...